igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Renault Clio soria

Napisal/-a H2 To sep 11, 2007 4:19 pm

Danes sem pomoje oz. skoraj ziher videl to storio, ki so jo predelovali na avto showu.
Jest sm se joku od smeha.. Mislim men se bi blo sram pelat v tistem...
No.. če nebi blo nalepk bi bil še kar!
Pa brez zamere!

Slika

Slika
Tu mi je najbol smesno! Cez original letvice (tam pri znakih in tudi spodaj) so dali tisto drobnejšo mrežo..(če bolje pogledaš boste opazili 2 črti)
Slika

Slika

Nižanje :?
Tu je višji
Slika
Tu je nižji
Slika
In ni nobenega hribčka tam pri zadnjem delu!

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 To sep 11, 2007 5:07 pm

:cry malo višji malo nižji
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak To sep 11, 2007 5:22 pm

In poanta je bla...? Avto so mu zastonj nardil, še zmeri lahko enostavno po enem letu vse dol pobere pa proda. Kje boš lažji zaslužu? Ne vem no - mene se ne bi blo sram pelat v avtu, k bi mi ga zastonj nardil. KAr se pa nižanja tiče - morda je samo na klančini parkiran, ker dvomim da bi se dal cliotovo torzijo naštimat da je na eni strani nižja kot na drugi. Da ne omenjam da taka predelava nikakor ne more in zmore narest homologacije.

Pamet v roko fantje!
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto To sep 11, 2007 6:59 pm

človek: to je zastojn

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To sep 11, 2007 7:07 pm

Nove feltne pa že taka obtežba?!?! Sicer pa tisti, ki se je prijavil se je moral sprijazniti z nalepkami. Torej ga ne moti in konec debate. Kaj vse je meni grdo na avtomobilih od drugih pa jih še vedno vozijo.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To sep 11, 2007 7:08 pm

LOL, zadnjo torzijo so očitno nastavljali neki pocarji. :cry
Pa nalepke bi se dalo tudi malo bolj estetske narediti ...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To sep 11, 2007 7:19 pm

Karletto je napisal/-a:človek: to je zastojn

in poanta tega? da je vcasih lahko zastonj tudi najdrazje....
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto To sep 11, 2007 7:43 pm

sam tiste nalepke so pa res smotane: take mam u predalu k smo jih mulci zbirali iz raznoraznih avto trgovin, bencinskih servisov

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To sep 11, 2007 7:52 pm

Ni nalepk ni predelave...

Glede na to, da pa je bilo rečeno, da bodo prozorne, mi je pa povsem logično, da niso, ker se v takem primeru ne bi videlo kdo je sponzor oz. bi se videlo veliko slabše.

Uporabniški avatar
Guli
Nov uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a Guli To sep 11, 2007 9:39 pm

ka ma kdo slikenotranjosti, da vidim kako so musko popedenal?

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line To sep 11, 2007 10:35 pm

ja je zastojn in? delat b***** iz sebe zastojn pa res ne mislim. da bi moj avto naredili v tem stilu, jz bi se zjokal! pa kašna foušija neki! lak na avtu bi se zaradi nalepk uničl. čene drugo pa ko bi jih dajal dol. za ene bedne feltne in temna šipa pa res ne mislim imet cel avto polepljen. 1 mesec trdnega dela in si kupim.v čemu je problem? me prav zanima kašno "kvalitetno" ozvočenje bodo dali notri ... ogledala bi samo zlomil dol. in če so pa res zajebali podvozje kot kaže slika ... mislim da bi bil najbolj glasno "ozvočenje" na sejmu! upam tudi da so mu homologirali vse. k če niso, se po pravilih ta avto ne bi smel premaknit. pa optiko so mu valjda tudi naredili a ne?

ideja je dobra. samo meni se to zdi zlo zlo poceni reklama. toliko kolikor so sponzorji uložili v ta avto je enako ena malo boljša reklama v časopisu. tako da ...

jz mojega nisem prijavil za žrebanje, ker sem točno vedel kako se bo končalo!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O To sep 11, 2007 10:52 pm

RED_line je napisal/-a:lak na avtu bi se zaradi nalepk uničl. čene drugo pa ko bi jih dajal dol.

Ajde ne ga bluzit, če ma folk gor nalepke držav in vse živo pa se nič ne uniči, če si folk debadga avte in po mal glancanja je kot nov... Kar se pa tiče homologacije, če je ni v pogojih nagradne igre, potem pač ni. Problem izžrebanca, saj mu ni treba sodelovat oziroma lahko odkloni.

Sicer pa, pisalo je kakšni so pogoji, vedeli ste kaj bo. Pomoje tudi niso zafušali vzmetenja no...
Slika

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line To sep 11, 2007 11:06 pm

pod nalepko se barva nič ne uniči, vse okoli pa ja. in je možnost da se bo kasneje opazlo.
hudo, bo dobil avto v roke katerega ne bo mogu peljat domov.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Sr sep 12, 2007 6:13 am

Eazy-O je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:lak na avtu bi se zaradi nalepk uničl. čene drugo pa ko bi jih dajal dol.

Ajde ne ga bluzit, če ma folk gor nalepke držav in vse živo pa se nič ne uniči, če si folk debadga avte in po mal glancanja je kot nov... Kar se pa tiče homologacije, če je ni v pogojih nagradne igre, potem pač ni. Problem izžrebanca, saj mu ni treba sodelovat oziroma lahko odkloni.

Sicer pa, pisalo je kakšni so pogoji, vedeli ste kaj bo. Pomoje tudi niso zafušali vzmetenja no...

In kaj se zgodi, če vozila ne bo mogel homologirati? Eno leto bo z nalepkami stal v garaži?

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr sep 12, 2007 6:42 am

f.taunus je napisal/-a:LOL, zadnjo torzijo so očitno nastavljali neki pocarji. :cry
Pa nalepke bi se dalo tudi malo bolj estetske narediti ...

čestitke za brco v temo, zadaj ima clio navadne amortizerje in višino avta nastavljaš z višino vzmeti.

8]
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr sep 12, 2007 1:32 pm

f.taunus je napisal/-a:In kaj se zgodi, če vozila ne bo mogel homologirati? Eno leto bo z nalepkami stal v garaži?

Glej, valda se je gor dajalo stvari, ki se jih lahko homologira. Da pa se jih dejansko vpiše v kartonček in plača storitev, je pa verjetno na nagrajencu. Tudi če zadaneš na lotu moraš plačat davek.

Sploh pa, kdo je začel o homolomo? Kakšnih dimenzij sploh so feltne? Kaj če jih ni treba sploh? Pa če majo luči tist E gor, menda tudi ni treba? To je pa tudi to.

pod nalepko se barva nič ne uniči, vse okoli pa ja. in je možnost da se bo kasneje opazlo.

Kvečjemu bi se po dolgem času opazilo da je barva okoli zbledela, pod nalepko pa ne, ker pač ni bila izpostavljena svetlobi, ampak po enem letu... Fat chance.

Če mam za kaj pripomnit je to da bi sponzorji sebi in avtu naredili uslugo z večjimi nalepkami, ki bi skupaj še vedno zasedale več ali manj enako površino, ampak bi se od bolj daleč videle, pa še lepše bi izpadlo, lahko bi bile tudi prozorne okoli dizajna. Sicer pa je način in izvedba oglaševanja tudi odraz sponzorja, tako da če maš eno kopico mini nalepk verjetno ne podaš najboljšega vtisa. Cena za toliko večje nalepke pa tudi ne bi bila nič kaj večja.

Je pa nekaj zanimivo, če se avto kaj poškoduje in gre na farbanje/klepanje/whatever... Kaj je z nalepkami? Če ma lastnik kasko mu gremo vrata ščohat pa jih je rešen, ko ste toliko proti. :P
Slika

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Sr sep 12, 2007 6:02 pm

jaz se nisem. tko da sem lahko glasen.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Sr sep 12, 2007 6:43 pm

Preden si se registriral je lepo pisalo, da moraš homolomo narediti in plačat sam!
čestitke za brco v temo, zadaj ima clio navadne amortizerje in višino avta nastavljaš z višino vzmeti.

Tak.. Klanc je biv malo na gor ampak do polovice avtomobila! Avto je pa bil parkiran čisto pravilno na ta klanc! Torej ni pogojev, da bi bil klanc kriv!

Nevem no! Če mu je useeno za avto, potem ql! Not nisem mogel videt (zadaj), ker je imel pretemne šipe da bi se slpoh kaj dalo videt! Edino kar sem videl spredni del je vse original.. oz. sorry! DRUG RADIO JE!!!!! mogoče celo mp3 sprejema :)
Samo sorry.. za navadne felge mislim, da 17" ,čoravo spuščen avto,muska ter nalepke se ne splača! Lahko bi šli v extrem! Tudi armaturko bi lahko predelali! SAmo pač.. premalo časa! Pa naj si uzamejo več časa tudi za mrežice, da dajo stare dol in nove gor in ne na stare mrezce -> nove mrezce gor..

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Napisal/-a H2 Sr sep 12, 2007 6:45 pm

lenivec je napisal/-a:sicer pa ko se on vozi kaj ma od tega avta? nalepk ki so zunaj, al lepo zrihtano muziko, temne šipe da mu sonce ne žge in pa dobre gume da se ceste drži?

Čisto use ql! Nebom rekel nič čez ta avto! Je pač tak kot je! not je tak, zunaj je pa tak, da kamorkoli se pripelješ folk pada od smeha!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost