Opozarjam vse forumaše in forumašice, bralce in bralke, naj se ne počutijo užaljene. Hvala.
Torej, zadnje čase opažam, da ima veliko žensk majhne avtomobile.
Naštejmo nekaj ženskih™ avtomobilov:
- VW Polo
- Fiat Punto
- VW Lupo
- Daewoo Matiz
- Renault Clio
- Citroen AX
- Citroen Saxo
Kaj hočem povedati? Hočem povedati, da je veliko žensk (marsikdaj še več moških) zelo nerodnih! Sem zagovornik tega, da se ženski mora dati večji avto, saj se le tako lahko dobro nauči operirati z avtom. Se strinjate?
No, ok, to so bile ženske, ki študirajo, se zaljubljajo, hodijo v disko. Spet druga striktna skupina so hčerkice bogatih očkov, ki vozijo A8-ice, Passate, Scenice, itd.
Ergo nekaj vmesnega se težko najde!
Mene osebno zelo vznemirja pogled na mojo punco, kak pritiska na plin mojega VW konjička. Kako pod njeno nogo piska G-lader. Oh! in Ah!!!!!! Orgazmično, zares! Restless and wild!

Ni hujšega, ko vidiš žensko stopati z avta, na visokih petah (bljak!) in kako sega na zadnjih sedežih po torbici. Uek!
Najlepše pa se itak doživi na parkiriščih supermarketov, ko vidiš, da ne ve uporabljati ogledal, potem pa zbije mimoidočega, ki drži enega otročička v naročji, drugega žene poleg sebe, povrhu vsega pa še poriva voziček.
Conclusion? Ženskam dati v roke kombinirana vozila, da se naučijo spretnosti! -> Seveda ne vsem.
Pokomentirajte. Imate tudi sami take izkušnje?