igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Corrado Enthusiast
Nov uporabnik

Punce/ženske, avtomobili... kliše?

Napisal/-a Corrado Enthusiast Ne avg 24, 2003 3:22 pm

Rad bi dal temi novo širino. Mislim, da o takih zadevah še nismo govorili.

Opozarjam vse forumaše in forumašice, bralce in bralke, naj se ne počutijo užaljene. Hvala.

Torej, zadnje čase opažam, da ima veliko žensk majhne avtomobile.

Naštejmo nekaj ženskih­­­™ avtomobilov:

- VW Polo
- Fiat Punto
- VW Lupo
- Daewoo Matiz
- Renault Clio
- Citroen AX
- Citroen Saxo

Kaj hočem povedati? Hočem povedati, da je veliko žensk (marsikdaj še več moških) zelo nerodnih! Sem zagovornik tega, da se ženski mora dati večji avto, saj se le tako lahko dobro nauči operirati z avtom. Se strinjate?

No, ok, to so bile ženske, ki študirajo, se zaljubljajo, hodijo v disko. Spet druga striktna skupina so hčerkice bogatih očkov, ki vozijo A8-ice, Passate, Scenice, itd.

Ergo nekaj vmesnega se težko najde!

Mene osebno zelo vznemirja pogled na mojo punco, kak pritiska na plin mojega VW konjička. Kako pod njeno nogo piska G-lader. Oh! in Ah!!!!!! Orgazmično, zares! Restless and wild! :D

Ni hujšega, ko vidiš žensko stopati z avta, na visokih petah (bljak!) in kako sega na zadnjih sedežih po torbici. Uek!

Najlepše pa se itak doživi na parkiriščih supermarketov, ko vidiš, da ne ve uporabljati ogledal, potem pa zbije mimoidočega, ki drži enega otročička v naročji, drugega žene poleg sebe, povrhu vsega pa še poriva voziček.

Conclusion? Ženskam dati v roke kombinirana vozila, da se naučijo spretnosti! -> Seveda ne vsem.

Pokomentirajte. Imate tudi sami take izkušnje?
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 24, 2003 3:50 pm

meni osebno je fino videt žensko kateri njen avto paše ko ulit.ugotovil sem da je največ dobrih bejb v twingotih :D

sicer pa glede vožnje in velikosti avtomobilov ne bi nekaj posploševal,ker so dobre in slabe voznice.logično.enako velja za tipe.mi je pa fino vedet,videt,poznat,tekmovat z žensko v avtu (sploh fajn je,ce je mlada).potem vedno na semaforju sledi pogled,nasmeh,jaz :oops: ,in potem lep pozdrav odzdrav karkoli.

makes your day better 8)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne avg 24, 2003 3:52 pm

khm... dajmo se umirit, ane... dobro, da si to dal pod zabavni kotiček ;)
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne avg 24, 2003 3:57 pm

pilotka je napisal/-a:Glej une pozerje, k skor lezijo v avtu, pa ne dosezejo volana, tist je fullll sexy za videt! :P

Sm že v eni drugi temi napisal da se to imenuje :

Pofafaj šaltkeber poza :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne avg 24, 2003 4:00 pm

maky je napisal/-a:Pofafaj šaltkeber poza :lol: :lol: :lol: :lol:

:har :rofl :DDD :vc tis pa norc... :noro
Slika

Uporabniški avatar
Corrado Enthusiast
Nov uporabnik

Napisal/-a Corrado Enthusiast Ne avg 24, 2003 4:08 pm

Govorimo o ženskah, ki zares nimajo pojma o vožnji in govorimo s pridihom rahleda sarkazma.

Torej, zakaj ženske padajo na majhne avte?

Sicer pa sem že imel dirko z žensko. Ne žensko, gospo! Stara malce več kot 35 let, vozila je mercedes slk230, a vseeno moj corrado ni klonil. Na koncu se je izšlo tesno, a vendar sem jo prehitel.

Sicer pa če bi imel tanjše jermene na kompresorju ženska ne bi imela šans, čeprav je njen mercedes 2300ccm, moj pa 1800.

Ampak... the God exists and its name is G(od)-lader.
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Ne avg 24, 2003 4:12 pm

Nevem no. Moja mama je kar vesela v Passatu G60. Prej je vozila same manše avte (P 205, 106...R5 (ta star)).

P.S. Končno še en s VW cupejom na forumu.
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 24, 2003 4:25 pm

Corrado Enthusiast je napisal/-a:vozila je mercedes slk230, a vseeno moj corrado ni klonil. Na koncu se je izšlo tesno, a vendar sem jo prehitel.

Sicer pa če bi imel tanjše jermene na kompresorju ženska ne bi imela šans, čeprav je njen mercedes 2300ccm, moj pa 1800.

kaj pa če ga tetica ni pritiskala do konca ampak se je samo normalno peljala :mrgreen: :?:

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ Ne avg 24, 2003 4:32 pm

pilotka je napisal/-a:Bolj k na to, pa padajo zenske na dobre tipe, lepe ucke, sexy ritke in podobne stvari. Tko da se nehi obremenjevat z malimi avti, se zrihti, pa bos mel misk okol sebe kukr ces :)

hehe in pol pogledaš "pilotkin" podpis ( Misice&BMW ) in ti ni več jasno, glede na to kako različna mišljenja ma :twisted:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne avg 24, 2003 4:35 pm

menjekul je napisal/-a:kaj pa če ga tetica ni pritiskala do konca ampak se je samo normalno peljala :mrgreen: :?:

:)
Pomoje je blo res tko.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ Ne avg 24, 2003 4:36 pm

pilotka je napisal/-a:na kaj jest padam je pa skrivnost :)

Se bomo trudl zvedt še naprej :wink:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 24, 2003 4:37 pm

pilotka je napisal/-a:Bolj k na to, pa padajo zenske na dobre tipe, lepe ucke, sexy ritke in podobne stvari. Tko da se nehi obremenjevat z malimi avti, se zrihti, pa bos mel misk okol sebe kukr ces :)

največji kliše,ki ga vidim vsak dan.grd tip ali star foter pelje lepo muco v lepem avtu. kake lepe učke,lepa rit,sanjaj.... :twisted:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne avg 24, 2003 4:42 pm

menjekul je napisal/-a:

največji kliše,ki ga vidim vsak dan.grd tip ali star foter pelje lepo muco v lepem avtu. kake lepe učke,lepa rit,sanjaj.... :twisted:

itak!! sej obstajajo tud pleharce!!!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne avg 24, 2003 4:43 pm

Bolj k na to, pa padajo zenske na dobre tipe, lepe ucke, sexy ritke in podobne stvari.

kšne takale ritka?

Slika

Slika

Slika

Slika

in podobne... :P
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne avg 24, 2003 4:43 pm

bodoči lastnik pleharce:
Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Corrado Enthusiast
Nov uporabnik

Napisal/-a Corrado Enthusiast Ne avg 24, 2003 4:44 pm

pilotka je napisal/-a:Ma ja, zenska naj voz tak avto, k ji pase ;)
Pa kje pise da zenske padamo na male avte? Kje sploh pise da padamo na kakrsne koli avte?

Obstajajo take k padajo na avte, ampak to ne na male, ampak na take, drage in velike :)

Bolj k na to, pa padajo zenske na dobre tipe, lepe ucke, sexy ritke in podobne stvari. Tko da se nehi obremenjevat z malimi avti, se zrihti, pa bos mel misk okol sebe kukr ces :)

Ne obremenjujem se, hočem reči le, da se ženska nemalokrat bojijo upravljati malce večjo mašinco kot pa majhno škatlico.

Glede mišk pa: hvala, ena mi je čisto dovolj, pa še tisti ni pomembno, če imam t.i. seksi ritko.

In da, kot ženska si dokazala, za kaj ti je mar, če ti že za avto ni.

*Pih*
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov