alesdrolec je napisal/-a:men je pa kul k so jih zaj.... pa jim dal eno "usrano lukno" (se opravičujem izrazu) sam se ni dla bolš opisat!
vsi so prčakval jakuzzi... pa vse une fine dame...bomo vidl najbrž bo zanimiv čeprov sm spremlu mau bl prvi bar pol vmes 2gi bar in 1BB pa sam tko bežno....
podgurc je napisal/-a:Če ste gledal kej big brother, kakšen je vaš prvi vtis o tekmovalcih in nasplošno o tej odaji?? Sicer teh resničnostnih šovov sem gledal zelo malo, gledal sem samo prvi bar.
Najboljši vtis po vselitvi sem dobil od Sandija. Najslabšega pa od (nisem prepričan da mu je ime tako) Naske.
Pa upam da ni podobna tema že odprta.
se strinjam s tem sploh glede une osenarce...hladni je napisal/-a:Zakaj to narod gleda? Zato, da vidijo bodisi kaki bedaki so drugi ali kaki bedaki so oni sami. Kdo bi gledal če nebi jasmina naga plesala? nihče! Torej bolj neumni kandidati, večja gledanost.
Najbolj pa gnjavijo s sexom....pa gor pa dol...ko da je to glavni moto BB. Več kot očitno pa se sexa voditeljici, ki je totalno sestradana, saj so njena namigovanja že ogabna.
Dejch je napisal/-a:Tko kokr ma film scenarij in igralce, je pri BB zadeva čisto enaka. Samo da je ta razlika, da je kao reality show, ker je folk filmov in oddaj navelican in zaradi tega išče nekaj "novega". Bo pa to popularno vedno bolj in ne vem zakaj povsod kamorkoli grem, ljudje pljuvajo po tem kako je glupo, medtem ko oddaja vsako leto podira rekorde. Ne vem komu lazete in tako napihujete vse skp, ce pomoje vsi to bulte anyway. Ce vam ni vsec, pac ne gledaš in sploh ne veš, da zadeva obstaja.
FBR je napisal/-a:podgurc je napisal/-a:Če ste gledal kej big brother, kakšen je vaš prvi vtis o tekmovalcih in nasplošno o tej odaji?? Sicer teh resničnostnih šovov sem gledal zelo malo, gledal sem samo prvi bar.
Najboljši vtis po vselitvi sem dobil od Sandija. Najslabšega pa od (nisem prepričan da mu je ime tako) Naske.
Pa upam da ni podobna tema že odprta.
Podpiraš soseda, a???!!?
ja jest tud××katty×× je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Tko kokr ma film scenarij in igralce, je pri BB zadeva čisto enaka. Samo da je ta razlika, da je kao reality show, ker je folk filmov in oddaj navelican in zaradi tega išče nekaj "novega". Bo pa to popularno vedno bolj in ne vem zakaj povsod kamorkoli grem, ljudje pljuvajo po tem kako je glupo, medtem ko oddaja vsako leto podira rekorde. Ne vem komu lazete in tako napihujete vse skp, ce pomoje vsi to bulte anyway. Ce vam ni vsec, pac ne gledaš in sploh ne veš, da zadeva obstaja.
to ti dam pa čist prou
...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov