igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Big brother

Napisal/-a podgurc So mar 15, 2008 9:40 pm

Če ste gledal kej big brother, kakšen je vaš prvi vtis o tekmovalcih in nasplošno o tej odaji?? Sicer teh resničnostnih šovov sem gledal zelo malo, gledal sem samo prvi bar.

Najboljši vtis po vselitvi sem dobil od Sandija. Najslabšega pa od (nisem prepričan da mu je ime tako) Naske.

Pa upam da ni podobna tema že odprta.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So mar 15, 2008 9:48 pm

spet še en del idiotske (oprostite izrazu) oddaje, ki je samo za gledalce, ki jim je dolgčas, potem kličejo in glasujejo ko nori, šefi BB pa se smejijo, ker padajo denarce.folk čist nor. ok sj 100 ljudi, 100 čudi. to se je tut dogajalo, ko je izšla zadnja kniga Potterja.

jst osebno tu ne vidim nobenega smisla, da se kažejo v javnosti in govorijo kok je on ful u redu.pač španska (oz. slovenska) limonada.za denar si gredo (za mene) delat sramoto, v kolikor sem gledu odlomke in tu in tam kak del.v resnici namesto BB-ja grem raje brat, kaj je kaj novega tukaj na forumu.
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec So mar 15, 2008 10:56 pm

men je pa kul k so jih zaj.... pa jim dal eno "usrano lukno" (se opravičujem izrazu) sam se ni dla bolš opisat!
vsi so prčakval jakuzzi... pa vse une fine dame...bomo vidl najbrž bo zanimiv čeprov sm spremlu mau bl prvi bar pol vmes 2gi bar in 1BB pa sam tko bežno....

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So mar 15, 2008 11:00 pm

alesdrolec je napisal/-a:men je pa kul k so jih zaj.... pa jim dal eno "usrano lukno" (se opravičujem izrazu) sam se ni dla bolš opisat!
vsi so prčakval jakuzzi... pa vse une fine dame...bomo vidl najbrž bo zanimiv čeprov sm spremlu mau bl prvi bar pol vmes 2gi bar in 1BB pa sam tko bežno....

Hehe.. Saj imajo se eno luksuz stanovanje zraven.. nažalost :D:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne mar 16, 2008 12:21 am

ja, sam oni tega ne vejo. Se mi je pa čudno zdela ta "bajta", kko je lahko tako drugačna od lanske (tist dolg hodnik na začetku). Pol s tistim luksuznim stanovanjem mi je blo potem jasno.
Slika

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Ne mar 16, 2008 12:27 am

nism vsega gledu tko d nvem nč glede luks. stanvajna... :?

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Ne mar 16, 2008 12:46 am

Meni se pa te ljudje smilijo,ker da se pokažeš v najbolj intimnih trenutkih vsej Sloveniji moraš biti zagrizen kapitalist ki vidi samo in izključno samo denar... :con

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne mar 16, 2008 1:39 am

Eni majo pač veselje da se pokažejo tud... Eni mislijo potem od tega še kaj potegnit. Kolegica mi benti da jo mlajši brat meče dol z računalnika, ker si je nabavu kartico za BB in hoče stalno gledat. :D
Slika

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Ne mar 16, 2008 7:05 am

@mister
Se podpišem! :!:
Make my day

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Re: Big brother

Napisal/-a FBR Ne mar 16, 2008 9:56 am

podgurc je napisal/-a:Če ste gledal kej big brother, kakšen je vaš prvi vtis o tekmovalcih in nasplošno o tej odaji?? Sicer teh resničnostnih šovov sem gledal zelo malo, gledal sem samo prvi bar.

Najboljši vtis po vselitvi sem dobil od Sandija. Najslabšega pa od (nisem prepričan da mu je ime tako) Naske.

Podpiraš soseda, a???!!? :lol:

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Ne mar 16, 2008 10:15 am

hladni je napisal/-a:Zakaj to narod gleda? Zato, da vidijo bodisi kaki bedaki so drugi ali kaki bedaki so oni sami. Kdo bi gledal če nebi jasmina naga plesala? nihče! Torej bolj neumni kandidati, večja gledanost.
Najbolj pa gnjavijo s sexom....pa gor pa dol...ko da je to glavni moto BB. Več kot očitno pa se sexa voditeljici, ki je totalno sestradana, saj so njena namigovanja že ogabna.
se strinjam s tem sploh glede une osenarce...
pa zmer dajo folk k si ni nč! podobn da se le skregajo pa d ni dolgcajt...nimaš kej v tem je dnar mamo srečo da če nam ni všeč lohk ugasnemo ;)

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne mar 16, 2008 10:57 am

alesdrolec je napisal/-a:nism vsega gledu tko d nvem nč glede luks. stanvajna... :?

Na koncu so povedali :) Tisto sem ujel.. In danes naj bi šla 2 not živet.. Seveda gledalci glasujejo :roll:

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Ne mar 16, 2008 6:53 pm

Tko kokr ma film scenarij in igralce, je pri BB zadeva čisto enaka. Samo da je ta razlika, da je kao reality show, ker je folk filmov in oddaj navelican in zaradi tega išče nekaj "novega". Bo pa to popularno vedno bolj in ne vem zakaj povsod kamorkoli grem, ljudje pljuvajo po tem kako je glupo, medtem ko oddaja vsako leto podira rekorde. Ne vem komu lazete in tako napihujete vse skp, ce pomoje vsi to bulte anyway. Ce vam ni vsec, pac ne gledaš in sploh ne veš, da zadeva obstaja. :)

Uporabniški avatar
××katty××
Nov uporabnik

Kraj: zasavje_hr

Napisal/-a ××katty×× Ne mar 16, 2008 6:57 pm

Dejch je napisal/-a:Tko kokr ma film scenarij in igralce, je pri BB zadeva čisto enaka. Samo da je ta razlika, da je kao reality show, ker je folk filmov in oddaj navelican in zaradi tega išče nekaj "novega". Bo pa to popularno vedno bolj in ne vem zakaj povsod kamorkoli grem, ljudje pljuvajo po tem kako je glupo, medtem ko oddaja vsako leto podira rekorde. Ne vem komu lazete in tako napihujete vse skp, ce pomoje vsi to bulte anyway. Ce vam ni vsec, pac ne gledaš in sploh ne veš, da zadeva obstaja. :)

to ti dam pa čist prou
... 8)
∂σи'т ρℓαу ωιтн gιяℓѕ ωє ¢αи ρℓαу ιт вєттєя!

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Re: Big brother

Napisal/-a podgurc Ne mar 16, 2008 7:10 pm

FBR je napisal/-a:
podgurc je napisal/-a:Če ste gledal kej big brother, kakšen je vaš prvi vtis o tekmovalcih in nasplošno o tej odaji?? Sicer teh resničnostnih šovov sem gledal zelo malo, gledal sem samo prvi bar.

Podpiraš soseda, a???!!? :lol:

Ja podgurci skp držimo :D

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Ne mar 16, 2008 7:17 pm

××katty×× je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Tko kokr ma film scenarij in igralce, je pri BB zadeva čisto enaka. Samo da je ta razlika, da je kao reality show, ker je folk filmov in oddaj navelican in zaradi tega išče nekaj "novega". Bo pa to popularno vedno bolj in ne vem zakaj povsod kamorkoli grem, ljudje pljuvajo po tem kako je glupo, medtem ko oddaja vsako leto podira rekorde. Ne vem komu lazete in tako napihujete vse skp, ce pomoje vsi to bulte anyway. Ce vam ni vsec, pac ne gledaš in sploh ne veš, da zadeva obstaja. :)

to ti dam pa čist prou
... 8)
ja jest tud ;)

p.s. a tale xxkattyxx si kul sm lih zadnč gledu d si bl nova k nimaš velik objav...

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Ne mar 16, 2008 7:40 pm

ja popularno je zato, ker mularija od 10ga leta naprej gleda. pa naserjejo tastare, da rabijo denar za kuharstvo v šoli in si gredo po BB kartico.pa ko so glasovanja, sunejo tastarim telefon in dajo 50 glasov.pol pa ko fotr vidi račun, pa znori.da je pa znana, delajo pa mediji tako vlko reklamo.to je tk ko tista fora, ko vprašajo 10 letnga mulca, kje raste solata. odgovori: v šparu.

jaz ko sm bil mlad, sm tut vrjel kako pomaga nek izdelek iz top shopa.ko si mlad, se ne daš prepričat da je to krneki, dokler se ne skusiš.

p.s.:če bi hoteli pošteno igro, potem lahko daš en glas na dan in konec.
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne mar 16, 2008 7:51 pm

Dejch je napisal/-a:Ce vam ni vsec, pac ne gledaš in sploh ne veš, da zadeva obstaja. :)

Mogoče če si zaprt v samico ne veš da obstaja... Še če ne bi mel televizorja bi vedel da obstaja. :) Že na poti na šiht mam 2 al 3 jumbo plakate s temi reklamami. Potem pa še doma poslušam ko gledajo...
Slika

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Ne mar 16, 2008 8:23 pm

naj dvigne roko tisti ki je toliko zabit in gleda to prekleto butasto oddajo? mislim, kaj vaše živ je premalo zanimivo in zato morete gledat od nekoga drugega? višek imbecilnosti je ta odaja!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Napisal/-a michelin Po mar 17, 2008 3:30 pm

:shock: dobro so jih potegnili glede stanovanja ;) naj malo probajo eni razvajenci :tomidelej:
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov