pozivam @ninja333 in @abbe, da si izbereta par slik svojih najboljših in naj jih nalimata notri v temo in bomo potem mi uporabniki oddali svoje glasove
okusi so različni zato temu tudi primeren styling, oba avta sta nekako BOOM zato tudi anketa, ker se še sam ne morem odločiti kateri je lepši
upam pa da ne bo kreganja, ker tema ni ustvarjena za kreganje ampak je nekako posvečena tako @ninj-i kot @abbe-tu
SVAKA CAST ADISE,dobr si se "sjetio".ta tema mi je zlo vsec,upam da bosta oba lepe fotke nardila.komu se pa ta tema ne dopade,pac naj ne komentira.oba golfa sta res lepa ni dvoma.blo bi mogoce dobr ce bi oba poleg fotk napisala se koliko sta denarja(truda)vlozila v svoje atraktivne nemce..spremljam temo
hehe. čist preveč resno ste vzel to hočte naju skregat :P pomoje da je tle čist odvisn od okusa. k avta sta si kr podobna. največji razliki sta vrata in felge.
Kot prvo : osebno sem pristaš tuninga, kjer je vozilo "čistega" (beri: serijskega) izgleda - max. bi glede zunanjosti dodal "GTI" platišča
Kot drugo je bistvo tuninga zame "pod kožo" (motor + podvozje) - kjer pa se mi zdi veliko primernejši 1,8 T agregat - v največji možni meri izkoristil (velik) potencial agregata.