Desmodromika je napisal/-a:...mislijo, da če hodi v cerkev je zdaj dober človek, brez kakršnih koli občutenj.
O tem bi lahko roman napisali. Folk, ki hodi v cerkev in so tam spljoh najbolj pomembni pevci in pomočniki župnika nakar so doma slabši od pijanca....
Potem pa enkrat grem nekje okrog 23 ure in vidim, da se pod eno smreko nekaj sveti... malo me je bilo strah, ampak me je vleklo, da sem pogledal kaj je.... in kaj je bilo
Neki frajerji so si pod smreko zakurili in pušili jojnte

Norci!
Maky: A nisi nikoli pomislil kaj je po smrti? Kaj boš rekel, da je tako kot, da zaspiš z to razliko, da se ničesar ne zavedaš. Mnja krneki. Ziher more tvoja duša nekam iti. Definicija duše: pomoje je to vse kar mislimo, pomnimo in naše razmišljanje. Težko je to opredeliti sam pomoje je to to. Kako odidemo ne vem. Nihče ne more 100% to reči samo ne pa rečti, da nikamo. Moraš se poglobiti v to.
Preveč je izkušenj z temi stvarmi, da bi lahko rekel, da ničesar ni. Nebivedu: a imaš "videnja" in izkušnje po tistem, ko si obiskal tistega REIKI mojstra? Ker najverjetneje je z temi stvarmi tako, da imajo nekateri take sposobnosti ali pa jih pridobijo (tvoji obiski) in zato jih duhovi neprestano obiskujejo oz. so jih zmožni videti.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...