igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe feb 20, 2004 2:34 pm

Hehe lool.

O tem lahko samo praviš nemoreš pa dokazat da je bilo tako kot si reku. Je pa zanimivo in te prime srat če doživiš ta slučaj.
The MAN

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 2:39 pm

Veš kaj je full hudo - če se ponoči okol enih odprejo vrata in v hiši začne ropotati in neznansko zasmrdi po gnilem razpadajočem truplu, pol pa zjutraj zveš, da je sosed šou u krtovo deželo in da so ugotovili čas smrti - okol enih zjutraj.

LP
Nebivedu
Zadnjič spremenil nebivedu, dne Pe feb 20, 2004 2:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Pe feb 20, 2004 2:40 pm

ammm..... :huh: :huh:
The MAN

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 2:42 pm

To se ni men naredl - enmu tipu, k je včasih živel poleg nas - to je moral bit full hudo. Njemu se je stalno dogajal, da k je kdo od njegovih znancev umrl, ga je ta tip pol še mal kasnej srečal al pa vsaj vidu. Full scary človek.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Pe feb 20, 2004 3:13 pm

Mislim da za večino teh stvari leži odgovor v človeški psihi, možganih, pameti.... Če v nekaj verjameš boš tudi to zagotovo videl an. Sicer pa igra svetlobe in sence lahko v vsakem človeku vzbudi lahko različna videnja in nevem kaj, potem se pa še malo zamisliš, pa te je še malo strah, potem pa slišiš še neke čudne glasove pa zvoke......
Mogoče je kaj od tega res samo več ali manj je to kar sem zgoraj napisal. Mogoče se motim, ampak takšna je moja razlaga.

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Pe feb 20, 2004 3:20 pm

OK, zdej je pa tole res scary ratal ! Sam nebivedu ti maš pa res velik izkušenj :roll: ! No ja sej je fajn tole brat pa to sam zdej se pa res ne bom upal ponoč pred špegu! :P Je pa matka pravla, ki je včasih delala v gostilni, da sta šla dva pijanca stavit, da si (ne) upata ob polnoči na pokopališče. Pa sta prišla čez 1 uro nazaj v gostilno oba bela pa presrana pa rekla naj nobeden ne gre ob polnoči na pokopališče, da je preveč hudo!
To ti da mal mislit! :?: :idea:
http://mr.si/

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 3:27 pm

Zarad kolega je enkrat skor eno babico pobral na pokopališču. On pijan pa je dol padu na pokopališču u luknjo za krsto - mim pa ravno takrat babica pride, k je tip začel vn lest, pa momlat neki, je tko zgledal k da hoče en zombi vstat iz groba, pa nej omenim še to da je blo to zvečer okol 8h, k je blo že kr temno.
Babica jo je tko ucvrla iz pokopališča, da je z biciklom nebi prehitu.

LP
Nebivedu

P.S. Jst mam mogoče zato tok izkušenj s tem, ker me to zanima - ni neki vsakdanjega.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe feb 20, 2004 5:24 pm

McLaren je napisal/-a:Jst ne vem. Ne morem si predstavljat da bi blo konc. Da bi bil za6 skoz v takem stanju kot takrat ko spim

Točno to je tsto, kar me vleče. A je res konc, a ni ...?

nebivedu je napisal/-a:P.S. Jst mam mogoče zato tok izkušenj s tem, ker me to zanima - ni neki vsakdanjega.

Možno, sam mislm, da je bl verjetn, da maš neki v seb. Kot nekakšno tretje oko.

Sicer pa: Življenje po življenju, pravš, bom prebral.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Pe feb 20, 2004 5:37 pm

Ko sem še bil na Ptuju v šoli, sem ponavadi hodil čez pokopališče na treninge, ki so se včasih zavlekli tudi do 1 zjutraj. Potem pa enkrat grem nekje okrog 23 ure in vidim, da se pod eno smreko nekaj sveti... malo me je bilo strah, ampak me je vleklo, da sem pogledal kaj je.... in kaj je bilo :?:

Neki frajerji so si pod smreko zakurili in pušili jojnte :?

Videti pa je bilo kot, da bo smreka vzletela (en dan prej sem bral knjigo o NLP) :lol:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

J.Blaze
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a J.Blaze Pe feb 20, 2004 7:55 pm

ok mene je strah k pi**o, sam tut doskat v vsem tem premišljujem, sam tut verjamem da more bit neki čudnga, k če pogledamo npr. vesolje kr ne konča se oziroma se širi! Kam že?? In kaj je za tem kjer se širi?? Vse je neki ful čudn!!! Pol pa pomisls na film matrico! Kaj pa če je to to, ne? Vse te zadeve majo povezavo! NEBIVEDU če ne basaš res nč, pol si ti lahka ful en pomembnež, če me razumeš, sam če basaš pol pa bedno, aja sam tut doskat k tko na hitr pogledam zagldeam eno senco k se je premaknla, nekje sm slisu da so to demoni,... :?
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Napisal/-a woolff Pe feb 20, 2004 8:13 pm

Zdaj sem se spomnil kaj mi je dedek pred kratkim povedal kaj se je nekoč zgodilo. Ne daleč vstran od Ormoža na podeželju je umrla ena starka. Nekoč je bila zelo bogata, zato so ji v spomin nataknili zlate prstane in razen nakit in jo pokopali. Ampak na pogrebu sta bila tudi dva tatu. Zvečer sta šla na britof odkopala grob in ženski pokrala nakit in glej ga zlomka, ko sta ji hotela snet prstan pač ni šel dol in sta ji enostavno odrezala prst, nakar ji je iz prsta začela tečt kri in starka je prišla k sebi, onadva pa špura. Se pravi sploh ni bila mrtva. Ona se vstane iz groba pa gre domov proti hiši. Ko se je pojavila doma in jo je mož zagledal, se je vstrašil pograbil puško(bil je lovec) in jo ustrelil, ker je mislil, da je demon. Potem pa so jo lahko drugič mirno pokopali, moški pa je bil vsega oproščen. :roll: in to bi naj bila čista resnica, ker sem zgodbo že slišal od mnogih ljudi tu okoli.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Pe feb 20, 2004 8:16 pm

Amm,...tip kr ustrelu :wink: Sej jst tud nevem kaj bi naredu če bi se to zgodilo. Sam pol bi se še jst ubou če bi ugotovu da sm sam ubil svojo ženo po tem ko sm mislu da sm jo zgubu.
The MAN

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Napisal/-a woolff Pe feb 20, 2004 8:20 pm

Sj. Baje je prej imela črne lase, ko pa se je pojavila doma pa že čist bele tak, da če je res vse skup res ,itaki več ni bila normalna :huh: :huh:

Če si zabislim, da se zbudim v krsti 3m globoko :roll: grrrrr

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe feb 20, 2004 8:21 pm

woolff je napisal/-a:Sj. Baje je prej imela črne lase, ko pa se je pojavila doma pa že čist bele tak, da če je res vse skup res ,itaki več ni bila normalna :huh: :huh:

Če si zabislim, da se zbudim v krsti 3m globoko :roll: grrrrr

zato pa jaz hočem upepelitev ;)
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Pe feb 20, 2004 8:23 pm

Dobro regy, zate bomo uredili upepelitev! :wink: Mogoče (če bo še forum, ka še ful ful časa ne misliš it ane? :wink: ) pa z vsemi častmi avtomobilizma.com :twisted:
The MAN

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe feb 20, 2004 8:25 pm

rečite trobcu :D on ma izkušnje :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Pe feb 20, 2004 8:27 pm

Hahaha, ne se jebat.... :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
The MAN

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe feb 20, 2004 8:27 pm

Desmodromika je napisal/-a:...mislijo, da če hodi v cerkev je zdaj dober človek, brez kakršnih koli občutenj.

O tem bi lahko roman napisali. Folk, ki hodi v cerkev in so tam spljoh najbolj pomembni pevci in pomočniki župnika nakar so doma slabši od pijanca....
Potem pa enkrat grem nekje okrog 23 ure in vidim, da se pod eno smreko nekaj sveti... malo me je bilo strah, ampak me je vleklo, da sem pogledal kaj je.... in kaj je bilo
Neki frajerji so si pod smreko zakurili in pušili jojnte

:rofl :rofl Norci!
Maky: A nisi nikoli pomislil kaj je po smrti? Kaj boš rekel, da je tako kot, da zaspiš z to razliko, da se ničesar ne zavedaš. Mnja krneki. Ziher more tvoja duša nekam iti. Definicija duše: pomoje je to vse kar mislimo, pomnimo in naše razmišljanje. Težko je to opredeliti sam pomoje je to to. Kako odidemo ne vem. Nihče ne more 100% to reči samo ne pa rečti, da nikamo. Moraš se poglobiti v to.
Preveč je izkušenj z temi stvarmi, da bi lahko rekel, da ničesar ni. Nebivedu: a imaš "videnja" in izkušnje po tistem, ko si obiskal tistega REIKI mojstra? Ker najverjetneje je z temi stvarmi tako, da imajo nekateri take sposobnosti ali pa jih pridobijo (tvoji obiski) in zato jih duhovi neprestano obiskujejo oz. so jih zmožni videti.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Napisal/-a woolff Pe feb 20, 2004 8:27 pm

Jaz tudi - definitivno.
Baje je bilo kar nekaj krst popraskanih od znotraj, ko so jih premeščali. Pa mi smo enkrat pri eni cerkvi pomagali župniku nek jarek kopati in smo na eno staro krsto naleteli. Potlan pa so prišli neki tipi in jo odkopali, pa odprli in je baje bil človek v krsti obrnjen. Mene ni bilo na srečo takrat zraven :huh: , stara pa bi naj bila preko 60 let in še je človek imel še lase in dlake po rokah :huh:

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Pe feb 20, 2004 8:32 pm

Jaja veliko je bilo že oddaj na ta racun. Ce je kdo mel u sredni soli pr anglescini nek ucbenik je bil not en "clanek" kjer je tipson nrdu sam sebi svojo krsto kjer ima vse potrebne dodatke za zivet nevem kolko dni ce slucajno ne umre zares. In kao neke alarme za stisn ce se zbudi. :twisted: :twisted: Res zanimive slikce in dobro branje
The MAN
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov