s.Hio je napisal/-a:Kera je ta alfa. A una rdeca ki ima napise 16v, quadrifolio, twinspark, pa 2.0 in 1.3 na kupu, boxer, pininfarina, rabit (dva zajca sexata),....
Ali je katera druga.
Pugi405 je napisal/-a:En v NM ma rdečo CRX Hondo polimano z rumenim izolir trakom . Manjkata mu še dve:
Ala Viper stripes.![]()
. Hehe, zarad tega zihr bol leti.
Ja cela je v rdeče rumeni kombinaciji. Rmena mrežica pa zadnja polica pa neke črte pa neki. Gre pa nikamor. Samo ropota. Nemev kolk naj bi bla tist mašina samo vem da ne gre nikamor. Z hondo NSR 125 sem ga v hrib u pospeševanju scat pelu za hec. Neko cesto so rihtal tako da sem šel počas za njemu po pesku in sem mel gasiral za njemu pa se je začel nazaj silt. Pa pridema na asvalt in on po gasu jz pa za njem. V drugi do 60kmh za njemu pol pa samo tretjo bzino pa mimo. Je kr mal čuno gledal.
gape je napisal/-a:mal si poglejte tale link!!!
http://www.jimmy540i.com/bmwnightmare.htm
JAO,JAO,JAO!!!
:P
gshock je napisal/-a:men je blo pa najbol fora ko sm vidu samaro->take rjave barve pa rja jo je že napadalagor je mel pa tip alu felge! avto bi bil bolši za na odpad
pa tud na enem bmw 3 ko ga večkrat vidim je poln plišastih medvedkov
ne vem kak tip ven sploh vidi! pa mu policaji zarad tega nč kej ne serejo
blazz je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:Kera je ta alfa. A una rdeca ki ima napise 16v, quadrifolio, twinspark, pa 2.0 in 1.3 na kupu, boxer, pininfarina, rabit (dva zajca sexata),....
Ali je katera druga.
Za napise ne vem ampak, reci barvo in sigurno jo ima gorDrgač pa če se pelješ kdaj skozi Logatec jo ziher porajtaš, ne vem a je 75 al kera.
super98 je napisal/-a:dobek je napisal/-a:v ljubljani, ene dezevne sobote, pred kratochvillom....laguna, presjnji model, cisto navaden, radkape gor, polomljen sprednji odbijac...glavno pa da je mel alu wing skoraj do strehe potegnjen
evo jo:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov