igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 So mar 12, 2005 6:19 pm

Sej loh dobš kkšn emulator

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit So mar 12, 2005 6:22 pm

metallic je napisal/-a:pišuka, šele zdele sm ugotovu, da je zgolj za konzole! :jao: :]
A kdo ve, kdaj bomo lahko tut na pcju :vrum ? :(

Je for ps only! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So mar 12, 2005 6:27 pm

Ja bo emulatorju na PC-JU......NOT :lol: :lol:
To je isto kot bi jaz zdajle rekel, da pride gospod Jordan nazaj z Diezel Power Formulo1. :)
Zadnjič spremenil TomyBoy2, dne So mar 12, 2005 6:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 So mar 12, 2005 6:27 pm

ed2k://|file|Psx2%20-%20Ps2%20Emulator% ... 565B1B68|/

to je link za emulator, sam morš met mulo(emule), da loh snameš

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic So mar 12, 2005 6:34 pm

krt206 je napisal/-a:Sej loh dobš kkšn emulator

Tut to sm že pomislu ja... :) Bom probu z mule kej snet.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So mar 12, 2005 6:37 pm

Konzola je na tržiču več kot "5" let in noben emulator ni deloval tako kot treba in tudi nikoli ne bo !

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO So mar 12, 2005 6:41 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:Konzola je na tržiču več kot "5" let in noben emulator ni deloval tako kot treba in tudi nikoli ne bo !

:bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So mar 12, 2005 6:51 pm

Na našo žalost industrija konzol ni tako naivna, da bi padal na fore kot so emulatorji. Ker je to enkrat večji posel, kot je recimo Holliwood-ski.
KLIK
Tako da je žal vsaj kar se tiče PC-ja, zelo dobro zažčitena. Na našo srečo, pa imajo velike probleme z "mod-arji". ;)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So mar 12, 2005 7:53 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:A se lahko kupujejo rabljeni avtomobili kot pri GT2?

Hvala kurcu.... V 3ki sem bil kar razočaran, ko sem imel na začetku par novih avtov (OK saj Trueno, Civic 5. gen in MX-5 so kar kul samo to so sam 3je avti).

Kar se pa emulatorjev tiče: Za PSX1 je (ePSXe -kje pa mislte, da sem špilal GT2?) za PS2 pa ni šans. V navodilih nekega emulatorja prav izrecno piše, da ne morš špilat GT3ja na PCju spljoh. :P

Na PCju ne bo NIKOLI GTja!!! Ker je Sonyeva ekskluziva. Ker so računalniki "prepočasni in preglupi" za kaj takega. Včeraj sem dobil preblisk, da PC rabim sam še za net, snemat CDje... skratka neki "pisarniškega" ker so igre na PS2 veliko boljše. Sam 3 imam pa sem zaposlen za pol leta (GT3, GT3 FFX). Več ne rabiš. ;)

Aja kje in za kolk se da PS2 čipat? Da potem predvaja kopije, MP3je, Divxe, JPG, AVIje... Neki takega no.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So mar 12, 2005 8:21 pm

Symon je napisal/-a: Ker so računalniki "prepočasni in preglupi" za kaj takega.

:lol: :lol: :lol: . Bedastoča. V PC-ju se najde procesor z 3.2 Ghz pa 268 mb grafične itd itd medtem pa v PS kolk? 700 mhz pa 32 mb?
Dejstvo je da je na PC-ju grafika pri vseh igrah boljša in da je računalnik veliko zmogljivejši.

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe So mar 12, 2005 8:27 pm

Najbolše je imet oboje 8) :P
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. So mar 12, 2005 8:41 pm

McLaren je napisal/-a:

:lol: :lol: :lol: . Bedastoča. V PC-ju se najde procesor z 3.2 Ghz pa 268 mb grafične itd itd medtem pa v PS kolk? 700 mhz pa 32 mb?
Dejstvo je da je na PC-ju grafika pri vseh igrah boljša in da je računalnik veliko zmogljivejši.

5 let nazaj ni bilo tako ;)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So mar 12, 2005 9:47 pm

McLaren je napisal/-a:

Vem jaz to ne ti mene učit. ;) Ampak kot prvo ti je že D.J. odgovoril, da 5 let nazaj ni bilo tako (zato tut v narekovajih). Kot drugo pa še zdaj Winsi požrejo velko sistemskih sredstev tako, da ni nikoli vpreženih tistih 3.2 Ghz. Kot tretje se pa še nekaaaj časa ne bo našel kerlc, ki bo za PC naredil igro, ki se bo naprimer naložila tako hitro kot na PS2 kljub 700 avtomobilom, super grafiki, odlično fizike. PS2 ima pač surovih 700MHz ampak so polno vpreženi brez ogromnih izgub.
Upam, da sem prov napisal. :P :oops:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So mar 12, 2005 9:59 pm

Symon je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:

Vem jaz to ne ti mene učit. ;) Ampak kot prvo ti je že D.J. odgovoril, da 5 let nazaj ni bilo tako (zato tut v narekovajih). Kot drugo pa še zdaj Winsi požrejo velko sistemskih sredstev tako, da ni nikoli vpreženih tistih 3.2 Ghz. Kot tretje se pa še nekaaaj časa ne bo našel kerlc, ki bo za PC naredil igro, ki se bo naprimer naložila tako hitro kot na PS2 kljub 700 avtomobilom, super grafiki, odlično fizike. PS2 ima pač surovih 700MHz ampak so polno vpreženi brez ogromnih izgub.
Upam, da sem prov napisal. :P :oops:

Se popolnoma strinjam z tem kar si napisal.
Pa fantje dajte nekaj vedeti,PS2 je namenjen samo igricam in nudi se nekaj dodatnih uzitkov(DVD predvajalnik,pravtako mp3,z MOD chipi moznost gledanja VCD,SVCD,DVX...) zato kar se tice igric je PS2 majka,kdor ga ima,ali ga je imel to ve.
Racunalnik je vsesplosna stvar(internet...veliko bi lahko nasteval) pri PS2 so se pa samo posvetili igricam in zato tudi taksen car in navdih.Pa sem ze videl in igral igrice od PlayStationa ki je bila boljsa grafika kot pri katerok igrici na rac.

Pa da se razumemo:

Naprimer pride neka novejsa igrica in ti z leti z svojim racunalnikom nebos mogel igrati igric ker tvoj racunalnik ni dovolj zmogljiv(premali proesor,premalo RAM-a,preslaba graficna in bos pac moral nadgraditi-to je pa dodaten strosek,ne) pri PS-u oa tega ni,vstavis igrico,ni formatiranja,ni krekov...enostavno vstavis igrico shranis nastavitve na MEMORY CARD in lahko veselo igras.

No upam da sem lepo povedal.Lep vecer zelim se naprej.Pa po pameti sobota je zunaj pa je cesta katasrofa.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne mar 13, 2005 12:33 am

Da ne bo prišlo do znanega sindroma PS2 vs PC. :)
Trg PC iger je v primerjavi z konzolami zelo majhen, tako ni pričakovati da bi razvijalci iger množično posegali po PC platformi. Najprej gredo tam, kjer je denar.
Ne zanemarit dejstva, da je PC trenutno še vedno "iber", samo en naslov lahko podam in to je HALF LIFE 2. Grafika, ki ji trenutno ni para(no DOOM 3 da ne pozabimo). Mrzlično čakamo na dodatek DOOM 3 ( izid 3.april 2005) in seveda STALKER (14 maj 2005-upajmo :) ). To so trenutni žanri, ki dominirajo PC sceno in so tudi najbolj tehnološko dovršeni.
Kar se tiče PS2-ja, sem izredno presenečen, kaj še lahko grafično iztisnejo, iz tako "zastarelega" strojčka. Posebaj v GT4 in recimo KILLZONE, ki sta kar se tiče 3D grafike na PS2, razred zase.
Treba je priznati, da pri mnogih PS2 igrah grafika zelo šepa. Lep primer je NFS Undergroun 2, ki že na XBOX-u deluje zelo medlo. Ob PS2 verziji, se pa milo rečeno, lahko samo razjokaš. :roll:
No, še "leto" dni, pa dobimo XBOX 2 in PSP 3, ki bosta postavila nove mejnike.Posebaj PS 3 procesor Cell, ki bo po številkah sodeč dal vetra tudi najmočnejši PC mrcini.....

-One of the most gossiped-about and eagerly awaited technologies of 2005 is a powerful microprocessor called Cell. Produced by a consortium of Sony, Toshiba and IBM, Cell will be the brains of the next-generation Sony PlayStation 3, due out in 2006. If its builders' advance hype is right, Cell promises a new era of graphics-rich computers, as well as TVsets and home theaters capable of processing and moving large volumes of high-definition content. "Cell will make possible a transformation in entertainment like that from novels to movies.
Essentially a supercomputer on a chip, the Cell microprocessor is expected to transform consumer electronics and digital entertainment.
Cell's breakthrough multi-core architecture and ultra high-speed communications capabilities deliver vastly improved, real-time response for entertainment and rich media applications, in many cases 10 times the performance of the latest PC processors.
A single Cell chip is expected to be capable of surpassing 250 billion floating point operations, or 250 gigaflops, per second, rivaling the best mid-1990s supercomputer. In flops, it is six times as fast as Nvidia's new graphics chip.
Cell is a breakthrough architectural design -- featuring 8 Synergistic Processing Units (SPU) with Power-based core, with top clock speeds exceeding 4 GHz up to 5GHz (as measured during initial laboratory testing)
-Cell is OS neutral - supporting multiple operating systems simultaneously
-Cell is a multicore chip comprising 8 SPUs and a 64-bit Power processor core capable of massive floating point processing
-Special circuit techniques, rules for modularity and reuse, customized clocking
structures, and unique power and thermal management concepts were
applied to optimize the design
Slika
Naslednjo evolucijo procesorjev, bo na našo srečo, prvi deležen PS3.
Nekaj tehničnih podatkov
-Contains 8 SPUs each containing a 128 entry 128-bit register file and 256KB Local Store
-2.5MB of on Chip memory (512KB L2 and 8 * 256K
-234 million transistors
-Prototype die size of 221mm2
CELL is a Broadband Architecture
-Fabricated with 90nanometer (nm) SOI process technology
-128+ concurrent transactions to memory per processor
-itd,itd...
Cell so predstavili na ISSCCju (International Solid-State Circuits Conference), daleč naj-naj-najboljša prireditev za semiconductorje. Tu so Intel, IBM,.. predstavili svoje najbolj pričakovano novost. Zahtevajo, da imaš delujoč procesor in ne samo specifikacije na papirju.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po mar 14, 2005 3:06 pm

igrco mi je pravkar poštar prnesu tk da se vidimo pozneje :jy :vrum :DDD

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Po mar 14, 2005 3:11 pm

TOMO je napisal/-a:igrco mi je pravkar poštar prnesu tk da se vidimo pozneje :jy :vrum :DDD

tip je čist nor! :lol: a lahk pridem k teb igraaat?! :P
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po mar 14, 2005 4:18 pm

nikoli ne reči nikoli
jaz pravim emulator bo

sam men se ne lub čakat :twisted:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po mar 14, 2005 4:29 pm

emulatorja ne bo nikol, PS2 je 128 bitna zverina,današnji novi proci so komaj 64 bitni,
PS1 emulator je delu na PC ker je bil PS1 32 bitni,tko kot danes večina domačih procov...
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po mar 14, 2005 4:39 pm

64 bitni procesorji obstajajo že kaka 3 leta zdaj že...
ampak so v prodaji šele kako leto, pa še ni software-a za 64bitno

128-bitni procesorji nas še tudi čakajo...brez skrbi...
tak da bo...samo prej ko bo 128-bitni procesor v javni prodajo bo zunaj že gran turismo 6 :P
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov