Za trancegalactica nim pojma ampak ko bo, bom obvescen s strani kolega, sem mu ze prejsni mesec zagrozil, da mi poslje SMS.

soncy je napisal/-a:Tinal je napisal/-a:ATB : Ecstasy
Ta komad je pa men zmer dobr, pa še en komad od njih je toookk hud, k kar zaplavaš, je pa mix -ATB vs. Paul van Dyke -don`t stop (ena trance varzija)..neki tazga, no ubistvu je set, sam je samo melodija ena tok huda!![]()
lp soncy
S|icKeR je napisal/-a:soncy je napisal/-a:Tinal je napisal/-a:ATB : Ecstasy
Ta komad je pa men zmer dobr, pa še en komad od njih je toookk hud, k kar zaplavaš, je pa mix -ATB vs. Paul van Dyke -don`t stop (ena trance varzija)..neki tazga, no ubistvu je set, sam je samo melodija ena tok huda!![]()
lp soncy
če poslušata ATB, priporočam long way home. sploh med vožnjo tko po avtocesti, se peleš u izi, daš na neko srednjo jakost in se popolnoma prepustiš. mmm... trance je moja droga :P
drgač pa zdle delam en mix iz komadov k jih najraj poslušam in sicer:
ilona - un monde parfait
klubingman-revolution (hud komad)
krystal-eternity, pa še kj se bo najdl
S|icKeR je napisal/-a:@hair: a si že slišou za synaptic? vrtijo chill out house in ful sede tko če nisi preveč zamorjen;)
X-Hair je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:@hair: a si že slišou za synaptic? vrtijo chill out house in ful sede tko če nisi preveč zamorjen;)
To se meni slici prevec zamorjeno, pomoje. Dej kaki komad, da slisim. Sicer pa se en trancerlepo lepo
Pred kratkim poslusal Manateo v Heaven-u in ta punca ma adijo muziko. Zaradi nje je pristal tudi kaki lep na izi house CD v avtomoblu. Zadnjic je blo pa
. House komad z primesano melodijo trance-a. Adijo, cist. Koncno je bil spet odklop. Je bil pa 1. tega meseca spet dobra zurka. All night long kolega v Lipi.
![]()
Se pa zadnje case zelo na prog trance-u. Pase zelo. Lepo "kruzin" z avtom v ozadnju pa pocasni beat in melodija. Vceraj zvecer malo pregledoval disk in vidim da bo spet treba en CD opedenat za "kruzing"
Danes fasal ATB - Humanity ( Alex MORPH rmx ) ni slabo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov