Da ne pomislem na kaksen Silence pa 5000 prfuknenih ljudi na Mayday 10 in 01, ki smo pol metra od tal Za trancegalactica nim pojma ampak ko bo, bom obvescen s strani kolega, sem mu ze prejsni mesec zagrozil, da mi poslje SMS.
Da ne pomislem na kaksen Silence pa 5000 prfuknenih ljudi na Mayday 10 in 01, ki smo pol metra od tal 

soncy je napisal/-a:Tinal je napisal/-a:ATB : Ecstasy
Ta komad je pa men zmer dobr, pa še en komad od njih je toookk hud, k kar zaplavaš, je pa mix -ATB vs. Paul van Dyke -don`t stop (ena trance varzija)..neki tazga, no ubistvu je set, sam je samo melodija ena tok huda!![]()
lp soncy
S|icKeR je napisal/-a:soncy je napisal/-a:Tinal je napisal/-a:ATB : Ecstasy
Ta komad je pa men zmer dobr, pa še en komad od njih je toookk hud, k kar zaplavaš, je pa mix -ATB vs. Paul van Dyke -don`t stop (ena trance varzija)..neki tazga, no ubistvu je set, sam je samo melodija ena tok huda!![]()
lp soncy
če poslušata ATB, priporočam long way home. sploh med vožnjo tko po avtocesti, se peleš u izi, daš na neko srednjo jakost in se popolnoma prepustiš. mmm... trance je moja droga :P
drgač pa zdle delam en mix iz komadov k jih najraj poslušam in sicer:
ilona - un monde parfait
klubingman-revolution (hud komad)
krystal-eternity, pa še kj se bo najdl

S|icKeR je napisal/-a:@hair: a si že slišou za synaptic? vrtijo chill out house in ful sede tko če nisi preveč zamorjen;)
. House komad z primesano melodijo trance-a. Adijo, cist. Koncno je bil spet odklop. Je bil pa 1. tega meseca spet dobra zurka. All night long kolega v Lipi. 
X-Hair je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:@hair: a si že slišou za synaptic? vrtijo chill out house in ful sede tko če nisi preveč zamorjen;)
To se meni slici prevec zamorjeno, pomoje. Dej kaki komad, da slisim. Sicer pa se en trancerlepo lepo
Pred kratkim poslusal Manateo v Heaven-u in ta punca ma adijo muziko. Zaradi nje je pristal tudi kaki lep na izi house CD v avtomoblu. Zadnjic je blo pa
. House komad z primesano melodijo trance-a. Adijo, cist. Koncno je bil spet odklop. Je bil pa 1. tega meseca spet dobra zurka. All night long kolega v Lipi.
![]()
Se pa zadnje case zelo na prog trance-u. Pase zelo. Lepo "kruzin" z avtom v ozadnju pa pocasni beat in melodija. Vceraj zvecer malo pregledoval disk in vidim da bo spet treba en CD opedenat za "kruzing"
Danes fasal ATB - Humanity ( Alex MORPH rmx ) ni slabo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov