igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jun 21, 2005 11:25 am

B|ind je napisal/-a:np homey :P

:har :har :har

GTA Mania :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mc Čun
Nov uporabnik

Kraj: Kidricevo

Napisal/-a Mc Čun To jun 21, 2005 6:50 pm

Evo vam slika mojega lepotca po obisku pri ''West Coast Customs'' v San Fierotu

http://img153.echo.cx/img153/6232/neimenovana7pj.jpg

8)
Štajerska zvestoba, VIOLA do groba!!!

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To jun 21, 2005 8:22 pm

A ima še kdo probleme z samo grafiko? Namreč igra mi dela čist normalno, nič ne šteka ,je pa problem da se na momente vidi kar skozi ljudi ki hodijo ob cesti. Tak da povoziš človeka ki ga sploh ne vidiš.

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To jun 21, 2005 8:40 pm

Fiat Tipo je napisal/-a:A ima še kdo probleme z samo grafiko? Namreč igra mi dela čist normalno, nič ne šteka ,je pa problem da se na momente vidi kar skozi ljudi ki hodijo ob cesti. Tak da povoziš človeka ki ga sploh ne vidiš.

meni se to ne dogaja, včasih mi samo slika postane tak meglena, kot da bi sonce pune žgalo, pa se tak čudno vidi :? :? drugače pa vse ok, samo one misije mi grejo na jetra ko dobiš namesto dnara respect :(

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jun 21, 2005 9:07 pm

Fiat Tipo je napisal/-a:A ima še kdo probleme z samo grafiko? Namreč igra mi dela čist normalno, nič ne šteka ,je pa problem da se na momente vidi kar skozi ljudi ki hodijo ob cesti. Tak da povoziš človeka ki ga sploh ne vidiš.

men isto dela.. pol morš pa gdaj na slepo strelat :D še dobr da se kaže uno nad človečki kok majo še healtha.. brez tistga bi pa umru.. sam sm se že kr navadu.. edin če je naval ljudi je smotan.. strelaš vsepovprek :D

lp

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To jun 21, 2005 9:11 pm

Verjetno maš ATI grafično. No tu je problem. Naložit moraš najnovejše driverje!

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To jun 21, 2005 9:40 pm

Res je mam Atijevo grafično. Drajverje sem si pa zadnje potegnu dol en teden nazaj. Grem pogledat če je kaj novega ker je res bedno tak za špilat z temi duhci.

No zdej sn pogledal in imam zadnje drajverje od atija. Še kakšna ideja ?

babuska
Nov uporabnik

Napisal/-a babuska To jun 21, 2005 10:44 pm

Men so se na začetku tud pojavljal duhci, sam sem pol neki pr options spremenu, mensezdi da un antielasing al neki podobnega, pa je bilo potem uredu. Me pa zanima, kako se udre v hiše? Med igro mi je enkrat neki pisal, kako se dela to, sam sem se zatem nekaj časa ukvarjal z drugimi stvarmi tako da bi prosu za strokovno pomoč:).

Lp
Peter

babuska
Nov uporabnik

Napisal/-a babuska To jun 21, 2005 10:48 pm

ej "mc čun" vidm da maš full keša, verjetno da si malo goljufal, dej povej kode, da bom šu lah še jaz pimp up my ride.

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker To jun 21, 2005 11:17 pm

babuska je napisal/-a:Men so se na začetku tud pojavljal duhci, sam sem pol neki pr options spremenu, mensezdi da un antielasing al neki podobnega, pa je bilo potem uredu. Me pa zanima, kako se udre v hiše? Med igro mi je enkrat neki pisal, kako se dela to, sam sem se zatem nekaj časa ukvarjal z drugimi stvarmi tako da bi prosu za strokovno pomoč:).

Lp
Peter

To pa tud mene močno zanima. Vem, da rabiš en special kombi (kje ga dobit?). Kaj narediš pol, ko maš ta kombi (ki ga dobiš kje že?)? ;)

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Sr jun 22, 2005 9:15 am

dunker je napisal/-a:
babuska je napisal/-a:Men so se na začetku tud pojavljal duhci, sam sem pol neki pr options spremenu, mensezdi da un antielasing al neki podobnega, pa je bilo potem uredu. Me pa zanima, kako se udre v hiše? Med igro mi je enkrat neki pisal, kako se dela to, sam sem se zatem nekaj časa ukvarjal z drugimi stvarmi tako da bi prosu za strokovno pomoč:).

Lp
Peter

To pa tud mene močno zanima. Vem, da rabiš en special kombi (kje ga dobit?). Kaj narediš pol, ko maš ta kombi (ki ga dobiš kje že?)? ;)

kombi dobiš na drugi strani ceste fitnesa v prvem mestu(semizdi da je tapravi) parkiran je pa tam pri eni hiši, kako pa vlamljas pa nimam pojma ;)
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Mc Čun
Nov uporabnik

Napisal/-a Mc Čun Sr jun 22, 2005 10:14 am

babuska

poglej na privatna sporocila tam imaš večina kod

Aja pa by the way kaj ve kdo kje se bi dalo dobit IMG tool 2.0 za san andreas

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b Sr jun 22, 2005 12:02 pm

Mene pa zanima kam morm it pr tej misiji napiše mi "Recruit a couple of Grove street Families gang members." Zaj pa newem kam morm it je pa to tam ko se kao mesto razpada, se vsi kar strelajo neki pa kradejo.......
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Napisal/-a pernat_b Sr jun 22, 2005 12:24 pm

www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr jun 22, 2005 1:47 pm

jest sem se pa hitr naveliču tega špila.... tko k vseh igrc GTA nevem mi nekak ne potegne najbol ...
edin hudo je to k lohk skačeš s padalom.....

kako se pa kej reaktivca pele jest se znam sam dvigat :oops:

no pa še ena slikca bad nigga :x :twisted:

Slika

Uporabniški avatar
Mc Čun
Nov uporabnik

Napisal/-a Mc Čun Sr jun 22, 2005 2:01 pm

pernat_b

Klikneš desni gumbek od miške da se ti pokaže tisti zeleni trikotnik nad glavo tvojih
gang memberjev nato klikni G ali pa H pa bo šo za tabo tvoj kolega. ;)

Dj E.M.

Pri raktivcu stisni W pa se ti bojo nozzles obrnile nazaj, da se ustaviš pa pritisni S.
Sicer jaz se tudi rad vozim z raktivcem samo da nikdar ne pristanem temveč se rajši vržem vun ker padalo dobiš vedno ko vstopiš v to letalo. ;)

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Sr jun 22, 2005 2:41 pm

gta me je drgac zlo razocaral... okej, velko mesto, dokaj sprejemljiva grafika, orozja, tuning avtov, base jumping, jetpacki, etc... sam AI je tak glup da glava pece...
ko gres lepo po cesti pa enem neki pici pa se streljat zacnejo te lahk na licu mesta povozi kak avto
prav tako nardijo resilci, pa gasilci vec skode ko koristi, sj ce so na nujni voznji, te prec povozijo, ne glede ce si na plocniku al pa cesti.. dejansko ne znajo vozit!
ce si kolege naberes skup pa gres une tavijolcne klatit... pa lepo pesaka uzges, ti lepo sledijo. ker lah v avtu peljes najvec 3 kolege, ostale pozabis, sj ocitno niti en ne zna avta vozit :P pa recimo da lepo pes picis cez avtocesto bo 100% enga avto zbil. sicer pa itak vecino dela ti nardis, oni so bolj breme kot kaj druga. meni nic tebi nic ti skocijo pred pistolo pa cakajo da jih kak metek zadane. zal jih povecini zadanejo tvoji metki.
polcajev raje ne omenjam.. ce se ti na enga vijolcnega spravis, mas takoj smrkce za vratom, ko pihnes enga al pa dva smrkca, te ze s helikopterji lovijo. ce se pa recimo cela banda ballasov na tebe spravi se pa polcaj seta mim ko da nic ni. za popizdit!
ok... ko smo ze pr AIju... recmo da napades one vijolcne... pa napise da se je gang war zacel al kaj ze... tisti ko respawnajo, izbirajo najbolj trapaste poti, da pridejo do tebe, ce si na takem mal bl odrocnem kraju grejo vse do krizisca, da grejo cez prehod za pesce, pa pol po plocniku nazaj... in pol ko so nekak najblizje tebi s plocnika gledajo, uberejo shortcut cez zelenico. a nebi. ce se skrivas za eno 'neprebojno' mrezasto ograjo, oni sploh ne iscejo poti, kak bi do tebe prsl, ampak sam za ograjo plesejo. ce pa pocakas da se tam vsi naberejo, pa jim granato fliknes, pol pa ti pa spet smrkci dihajo za ovratnik.
glede na to kolk cajta so igro prpavlal, bi lahk mal bols naredl ane... :evil:
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Napisal/-a pernat_b Sr jun 22, 2005 4:00 pm

Mc Čun je napisal/-a:pernat_b

Klikneš desni gumbek od miške da se ti pokaže tisti zeleni trikotnik nad glavo tvojih
gang memberjev nato klikni G ali pa H pa bo šo za tabo tvoj kolega. ;)

Dj E.M.

Pri raktivcu stisni W pa se ti bojo nozzles obrnile nazaj, da se ustaviš pa pritisni S.
Sicer jaz se tudi rad vozim z raktivcem samo da nikdar ne pristanem temveč se rajši vržem vun ker padalo dobiš vedno ko vstopiš v to letalo. ;)

TNX sem rešo!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če jun 23, 2005 8:10 am

Dj E.M.

nevem jest ko držim W mi gre sam gor v luft in ne naravnost....

Uporabniški avatar
bugatti
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a bugatti Če jun 23, 2005 10:34 am

DJ E.M. je napisal/-a:

Dj E.M.

nevem jest ko držim W mi gre sam gor v luft in ne naravnost....

uporablat mors 8 in 2 da uravnavas nozzles saj tko je prmen
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov