B|ind je napisal/-a:np homey :P

GTA Mania :P
Fiat Tipo je napisal/-a:A ima še kdo probleme z samo grafiko? Namreč igra mi dela čist normalno, nič ne šteka ,je pa problem da se na momente vidi kar skozi ljudi ki hodijo ob cesti. Tak da povoziš človeka ki ga sploh ne vidiš.
Fiat Tipo je napisal/-a:A ima še kdo probleme z samo grafiko? Namreč igra mi dela čist normalno, nič ne šteka ,je pa problem da se na momente vidi kar skozi ljudi ki hodijo ob cesti. Tak da povoziš človeka ki ga sploh ne vidiš.
babuska je napisal/-a:Men so se na začetku tud pojavljal duhci, sam sem pol neki pr options spremenu, mensezdi da un antielasing al neki podobnega, pa je bilo potem uredu. Me pa zanima, kako se udre v hiše? Med igro mi je enkrat neki pisal, kako se dela to, sam sem se zatem nekaj časa ukvarjal z drugimi stvarmi tako da bi prosu za strokovno pomoč:).
Lp
Peter
dunker je napisal/-a:babuska je napisal/-a:Men so se na začetku tud pojavljal duhci, sam sem pol neki pr options spremenu, mensezdi da un antielasing al neki podobnega, pa je bilo potem uredu. Me pa zanima, kako se udre v hiše? Med igro mi je enkrat neki pisal, kako se dela to, sam sem se zatem nekaj časa ukvarjal z drugimi stvarmi tako da bi prosu za strokovno pomoč:).
Lp
Peter
To pa tud mene močno zanima. Vem, da rabiš en special kombi (kje ga dobit?). Kaj narediš pol, ko maš ta kombi (ki ga dobiš kje že?)?
Mc Čun je napisal/-a:pernat_b
Klikneš desni gumbek od miške da se ti pokaže tisti zeleni trikotnik nad glavo tvojih
gang memberjev nato klikni G ali pa H pa bo šo za tabo tvoj kolega.
Dj E.M.
Pri raktivcu stisni W pa se ti bojo nozzles obrnile nazaj, da se ustaviš pa pritisni S.
Sicer jaz se tudi rad vozim z raktivcem samo da nikdar ne pristanem temveč se rajši vržem vun ker padalo dobiš vedno ko vstopiš v to letalo.
Mc Čun je napisal/-a:pernat_b
Dj E.M.
Pri raktivcu stisni W pa se ti bojo nozzles obrnile nazaj, da se ustaviš pa pritisni S.
Sicer jaz se tudi rad vozim z raktivcem samo da nikdar ne pristanem temveč se rajši vržem vun ker padalo dobiš vedno ko vstopiš v to letalo.
DJ E.M. je napisal/-a:Mc Čun je napisal/-a:pernat_b
Dj E.M.
nevem jest ko držim W mi gre sam gor v luft in ne naravnost....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov