vesolc je napisal/-a:iscem en komad, ki so ga celo poletje vrteli v Zrcah v Aquariusu(tisti ki ste bli veste). In ne najdem naslova komada in ga na nobeni kompilaciji ne najdem. Zdej ne vem kako nej opisem... je dance komad, zacne se tko bl na rap varjanto, pol je pa refren: ...dance, i can see you move...!! Ok vem da smesn zgleda tole, ampak ce kdo priblizn ve kater komad mislim, bi prosu za pomoc.
K0zM0 je napisal/-a:em enkrat ste mi že ful pomagali pa mama spet eno misijo nemogoče, na morju sm ču komad ful mi je znan a nevem kdo izvaja niti naslova...
je bol taka regi varjanta,
deli besedila oz refrena:
besedilo besedilo ...dont love no more, besedilo besedilo, baby dont cry baby dont cry!
besedilo besedilo .. dont dance no more, besedilo besedilo, baby dont cry baby dont cry..
evo če se kdo tu vn znajde vsaka čast! LP
AudiBoy je napisal/-a:hey! js iščem en slovenski komad, gre pa tkole:
bil je dž in sonce, prvič sem te objel, tvoj objem pogrešam, kot da ne bi živel, bil je sneg in veter, ko izgubil sem te, iščem dober razlog da spet nama uspe.......
loltisti k pozna ta komad naj plizz pove...
![]()
fsm luka
K0zM0 je napisal/-a:em enkrat ste mi že ful pomagali pa mama spet eno misijo nemogoče, na morju sm ču komad ful mi je znan a nevem kdo izvaja niti naslova...
je bol taka regi varjanta,
deli besedila oz refrena:
besedilo besedilo ...dont love no more, besedilo besedilo, baby dont cry baby dont cry!
besedilo besedilo .. dont dance no more, besedilo besedilo, baby dont cry baby dont cry..
evo če se kdo tu vn znajde vsaka čast! LP
black je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:hey! js iščem en slovenski komad, gre pa tkole:
bil je dž in sonce, prvič sem te objel, tvoj objem pogrešam, kot da ne bi živel, bil je sneg in veter, ko izgubil sem te, iščem dober razlog da spet nama uspe.......
loltisti k pozna ta komad naj plizz pove...
![]()
fsm luka
babilon-dež in sonce
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov