Jz sm pa iz torrentbytes prov zadovoljen hitr dol potegnu, sam je fake Oz. ne da se z unbnu programam odpret. rzr-nfsc.078, rzr-nfsc.sfv..datoteke so pa take
Zoran22 je napisal/-a:Jz sm pa iz torrentbytes prov zadovoljen hitr dol potegnu, sam je fake Oz. ne da se z unbnu programam odpret. rzr-nfsc.078, rzr-nfsc.sfv..datoteke so pa take
Zoran22 je napisal/-a:Jz sm pa iz torrentbytes prov zadovoljen hitr dol potegnu, sam je fake Oz. ne da se z unbnu programam odpret. rzr-nfsc.078, rzr-nfsc.sfv..datoteke so pa take
Prov nc fake ni oni iz TBja. Odpres prvi .001 fajl v winraru, das extract, in odpakira vse fajle iz vseh .xxx fajlov. Mountas image dvdja, instaliras, prekopiras crack iz dvdja v install dir, in to je to, works perfectly.
vse sem zrihto in že špilam
sem špilo pa naredo celi teritorij pol pa zajebo ker nism dobo avta od bossa, šau od znova in pol preden sem ga izzivo kopiral shranjeno datoteko za vsak slučaj ne no pol ko sem šau pa še 1x pa mi ga je uspelo dobit
nehal sem dol vlečt ker je bruder dol povleko z 350+kb/s, pr men pa okoli 10kb/s
@dj_em: ne nimam premium kode bi jo blo pa kul met ne
najlepša hvala za vsako pomoč