Ice_Angel je napisal/-a:smeh smeh smeh
ShineR je napisal/-a:fantje, nč se ne sekirat, rajš se sam smejte, smeh je itaq pol zdravja![]()
s fantom smo itaq zmenjeni za en race pa bomo takrat vidl kako pa kaj in vse posnel - http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=16211
čeprav dvomim da sploh imam kkšne možnosti proti njegovim 205hp in 4.3 do 100km/h z mojimi 270+hp in 5.27s do 100... ga še noben ni pohodu pa ga tud ne bo :P
bigturbo je napisal/-a:ShineR je napisal/-a:fantje, nč se ne sekirat, rajš se sam smejte, smeh je itaq pol zdravja![]()
s fantom smo itaq zmenjeni za en race pa bomo takrat vidl kako pa kaj in vse posnel - http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=16211
čeprav dvomim da sploh imam kkšne možnosti proti njegovim 205hp in 4.3 do 100km/h z mojimi 270+hp in 5.27s do 100... ga še noben ni pohodu pa ga tud ne bo :P
Ice_Angel je napisal/-a:pridejo pa en dan se fotke se od 350ke in tipota skupaj.... in izgled tipotove masine...tista cev in kolektorja ko sm jo omenju je pa res za hlajenje...am samo ko sm ze omenju da na 5500se dodatn bol potegne potegne tko kot honde vtec.pac ze tko gre samo pol se se ful bol cutu tist presledek ki se mu pa se bol strga evo.tuki mas sliko tipota mojega "1.4"res se mi smilis.aja navadne tipo brez predelave ma od 0-100 7sek.
z sveckam bosch super 4 se pobolsa razultat na 6.5sek zaradi bolsega izgorevanja...vendar z navadnimi bati ni dober ker jih lahko skuri.vem iz izkusn.se racing kabli pa prides na lepih 6.sek mogoce celo na malo manj.avto ima cca 1000kg odvisno od modela majo tudi 1240 moj ma 1040 torej je lahki avto!in se nekaj....z predelavo masine kot imma jaz pa prids na lepih 4.5 do 4.3 odvisno kako menjas itd itd....zato se ne mislim kregat da ni mogoce.v prvi brzini dobim 105......prej ko sem mel blokado sm pa dobil 85 evo...navaden sedicivalvole kter ga je sprobu ki ga ze ni imel vam lahko pove kaj dela avto....pa se to ce mas zlavfanega gre navadn po avtocesti 240 ker nimam blokad in mam predelan mi gre 265 sicer pa zdj ga nism sprobu do konca brez blokade....tako da mislim da bi sou se 10km vec..mogoce!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov