esem je napisal/-a:q_verde je napisal/-a:....
ce hocete izboljsati oddajo, dajte raje >>konstruktivne<< predloge.

Se povsem strinjam.
Predpostavljam, da veš, da tvoj predlog implicira tudi to, da se bo konstruktivne predloge tudi upoštevalo (nekatere?). Oktan se je prvič javil pred več kot tremi meseci (prebiral komentarje pa verjetno že prej), a kljub temu ni bil upoštevan še noben predlog. Kako to, lahko to razložiš? Smo samo mi grešni kozli (za slabo oddajo)?
glej, verjetno res ni v njegovi moci, da bi oddajo na veliko spreminjal. mene bolj moti ton in vulgarno izrazanje nekaterih tukaj gori, kar je pod vsako kritiko in taki imajo potem najvec povedati o NIVO-ju neke oddaje. sami resni in razgledani 18-letniki skriti pod nicki, ki jim ze poganja puhec na bradi. in taki so potem teoreticno in prakticno najbolj podkovani. pozrli so vso znanost sveta, prevsem avtomobilizma in ker so ze okusili moc tuninga in stylinga (vsak od njih je ze menjal filter, pa mogoce dal gor ene lepe litke in lep tatoo) in zdaj so poklicani, da sodijo o vsem.
sam sem si ogledal nekaj prispevkov na njihovi strani in moram rect, da so za siroko mnozico prebavljivi. verjetno ni njihova ciljna publika ista kot pri kaki bivsi Cesnovi oddaji. verjetno startajo na sirso populacijo in tem (predvidevam) ta nivo tehnicnega znanja ustreza. pa se kaka miska se zraven nasmeji in spravi kakega >>60-letnika<< v dobro voljo. tudi 18 letnika, vendar le ta ne upa in ne sme priznati!!!
te oddaje >>morajo<< biti po mojem mnenju bolj populisticno naravnane, da zajamejo sirsi krog gledalcev, ker ce bi bile cisto tehnicno, bi verjetno procent gledanosti padel. morda pa se motim.
vam (meni) se vedno ostaja daljinec v roki in lahko preklopite na kak drug kanal (HTV 2, DSF...). oni pa naj vse opisano vzamejo na znanje, preverijo svojo simpaticnost se pri manj zahtevnih gledalcih (drugi forumi itd.) in nato presodijo, ce se jim to sploh splaca delat. ocitno se jim, ker v nasprotnem bi oddajo hitro ukinili.
tudi big brother je >>baje<< pod nivojem, pa pol tega foruma na POP TV-ju ob 20:00 visi. narobe svet.
lp luka

ops: