igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
q_verde
Novinec

Napisal/-a q_verde Sr jun 04, 2008 8:16 am

v oddajo povabit cim vec nin jerancic in cim vec lukov grosljev, se kakega bolj strokovno podkovanega tipcka, malo kritik s foruma vkljucit v oddajo, kak Cesen prezvecit, pa bo. nekje je treba zaceti, a ne. veliko srece v prihodnje.

lp luka

ps: kar se pa tice >>konstuktivnih komentarjev<< na a.com (si jo drajsa na traktorju in raznoraznih trdih ticev...) pa samo toliko: oddaja je visoko nad nivojem NEKATERIH uporabnikov tega foruma. ko samo preletim vecino tem na tem forumu, sem zelo zaskrbljen nad seboj, da sploh berem te >>izjemne<< komentarje. seveda so tukaj tudi svetle izjeme in zaradi teh se vztrajam. skoda, da jih je tako malo!
:oops: :oops: :oops:

ce hocete izboljsati oddajo, dajte raje >>konstruktivne<< predloge. :lol:
BMW e91 320d
AR 156 1.9 m-jet (čip digiTEC 180KM/380Nm) bivsi

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jun 04, 2008 1:18 pm

q_verde je napisal/-a:....

Se povsem strinjam.
Predpostavljam, da veš, da tvoj predlog implicira tudi to, da se bo konstruktivne predloge tudi upoštevalo (nekatere?). Oktan se je prvič javil pred več kot tremi meseci (prebiral komentarje pa verjetno že prej), a kljub temu ni bil upoštevan še noben predlog. Kako to, lahko to razložiš? Smo samo mi grešni kozli (za slabo oddajo)?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jun 04, 2008 3:15 pm

@esem: mislim, da uporabnik oktan nima nikakršne moči pri ustvarjanju oddaje, očitno je temu tako, kajti veliko predlogov je bilo takih in drugačnih a koncpet oddaje ostaja isti...zato škoda kb-jev podatkov za prazno pisanje

Uporabniški avatar
q_verde
Novinec

Napisal/-a q_verde Sr jun 04, 2008 5:50 pm

esem je napisal/-a:
q_verde je napisal/-a:....

Se povsem strinjam.
Predpostavljam, da veš, da tvoj predlog implicira tudi to, da se bo konstruktivne predloge tudi upoštevalo (nekatere?). Oktan se je prvič javil pred več kot tremi meseci (prebiral komentarje pa verjetno že prej), a kljub temu ni bil upoštevan še noben predlog. Kako to, lahko to razložiš? Smo samo mi grešni kozli (za slabo oddajo)?

glej, verjetno res ni v njegovi moci, da bi oddajo na veliko spreminjal. mene bolj moti ton in vulgarno izrazanje nekaterih tukaj gori, kar je pod vsako kritiko in taki imajo potem najvec povedati o NIVO-ju neke oddaje. sami resni in razgledani 18-letniki skriti pod nicki, ki jim ze poganja puhec na bradi. in taki so potem teoreticno in prakticno najbolj podkovani. pozrli so vso znanost sveta, prevsem avtomobilizma in ker so ze okusili moc tuninga in stylinga (vsak od njih je ze menjal filter, pa mogoce dal gor ene lepe litke in lep tatoo) in zdaj so poklicani, da sodijo o vsem.

sam sem si ogledal nekaj prispevkov na njihovi strani in moram rect, da so za siroko mnozico prebavljivi. verjetno ni njihova ciljna publika ista kot pri kaki bivsi Cesnovi oddaji. verjetno startajo na sirso populacijo in tem (predvidevam) ta nivo tehnicnega znanja ustreza. pa se kaka miska se zraven nasmeji in spravi kakega >>60-letnika<< v dobro voljo. tudi 18 letnika, vendar le ta ne upa in ne sme priznati!!!
te oddaje >>morajo<< biti po mojem mnenju bolj populisticno naravnane, da zajamejo sirsi krog gledalcev, ker ce bi bile cisto tehnicno, bi verjetno procent gledanosti padel. morda pa se motim.

vam (meni) se vedno ostaja daljinec v roki in lahko preklopite na kak drug kanal (HTV 2, DSF...). oni pa naj vse opisano vzamejo na znanje, preverijo svojo simpaticnost se pri manj zahtevnih gledalcih (drugi forumi itd.) in nato presodijo, ce se jim to sploh splaca delat. ocitno se jim, ker v nasprotnem bi oddajo hitro ukinili.

tudi big brother je >>baje<< pod nivojem, pa pol tega foruma na POP TV-ju ob 20:00 visi. narobe svet.

lp luka :oops:
BMW e91 320d
AR 156 1.9 m-jet (čip digiTEC 180KM/380Nm) bivsi

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage Pe jun 06, 2008 1:44 am

oktan:

oglej si ''vaš'' izdelek:

http://www.youtube.com/watch?v=ltwMzSx8_cY

oglej si ta izdelek:

http://youtube.com/watch?v=G4REQ2oMYJE

preberi si še enkrat tole:

sio2 je napisal/-a:Oddajo sem spremljal večkrat in vsakokrat bentil nad idiotsko kamero. Madona, no ... kamera ni pri miru niti eno sekundo, kadar kažejo detajle na avtomobilih. Skakanje levo-desno, fokus IN, fokus OUT ... Za ponoret!!!
Zelo "zanimiv" je recimo prikaz armaturke avtomobila ali pa pogled od zadaj. Vse, kar vidimo so polsekundni kadri, ki kažejo 5x5 cm velik detajl volana ali pa napisa "Airbag" ipd.

Kamermana, režiserja in montažerja oddaje bi najprej vzgojno dal čez kolena, za povrh še eno okoli ušes, potem pa bi jih nagnal študirat kako se dela oddaje o avtomobilih. Gledalce zanimajo tehnični podatki, lega na cesti, očem skriti "hakeljci", kot so na primer hrup v kabini, premalo prostora za noge, premalo odlagalnih mest, preslabi pospeški ipd. Sprehodi s kamero bi MORALI biti počasni in nazorni itd., itd., itd.

Ne zanima nas mlatenje prazne slame, ki govori o lepotah pokrajine, po kateri se vozi "testerka", o šminki, GSM-ih, vremenu in ostalem sr***u. Hočemo hard-core dejstva, ki ste jih ugotovili na testu.

Deset-minutna oddaja na Valu 202 ob ponedeljkih, ki jo vodi Janez Martinčič pove več, pa je predvajana po radiu (?!). Tudi prispevki na SiOl-u so svetlobna leta pred Oktanom.

Sam s svojo kamero posnamem boljši, kvalitetnejši in informativnejši prispevek.

Zamisli se nad tem!

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe jun 06, 2008 8:13 am

Jaz ne vem kaj se sploh še trudite nekaj prepričevat.

Oddaja je pozicionirana za laične in stereotipne gledalce, pri katerih zažge, če je en dober podgurski avto zadaj, pred njim pa kopica neumnih pi**, ki naskakujejo naokoli.

Če bi imeli namen izdelati normalno oddajo o avtomobilih po švabskem receptu bi to tudi naredili. Tukaj je več kot očitno da ne gre za to.

PS: Če skačejo okoli 4 hude še ne pomeni, da bo gledljivo.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Pe jun 06, 2008 3:32 pm

tistega,ki je odobril to oddajo,bi blo treba :/:o:/
res majo bedaste :roll:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po jun 09, 2008 8:26 pm

mah .. mislm da smo v tej temi več kot dovolj informacij povedali če si želijo upoštevat bojo čene pa ne.. skratka tema mislim da je dosegla svoje zato bi bilo dobro da bi šla pod zaklep..

če bi pa želel oktan replicirati naj za to kontaktira moderatorja za ponovni odklep teme...

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jun 09, 2008 8:30 pm

Meni so pa tele oddaje všeč - Avtomotiv

http://dnevnik.hr/bin/video.php?media_id=129000&section_id=10000&subtype_id=9&subtype=automotiv#media_id=127492

Tut mal bi se lahko po njih zgledovali.
Old subarus never die, they just get faster!

birdy
Nov uporabnik

Kraj: Lj-center

Napisal/-a birdy Pe jan 23, 2009 8:27 pm

upam da so spodnji sestavki zadosti konstruktivni da se bote kej naucil iz njih in poskusl sramoto od oddaje* spravt vsaj na zmern nivo:

-za zacetek da dobite vsaj malo kredibilnosti dajte (ce ne zarad drugega) vsaj za izgled punci ki voci cevle ki niso stikli....zaradmene se lahko preubuva(izven etra) vsakic ko gre not/ven, sam meni rata slabo ko vidim zensko v 10cm stiklih vozit (to enostavno ni varno - konec debate)

-za nadaljevanje se strinjam da dekleta dobr zgledajo, in tle se zgodba konca, ker ne znajo igrat, nastopat.....podajat informacije, delat poudarke kjer so potrebni....**

-ce ze delate teste v stilu "TG" in podobnih, dejte pol vsaj probat narest verjetne (recimo naj bo za zacetek traktor ugasnjen in za nadaljevanje brez nepotrebnih preklapljan kadra, ker nekateri bi pa mogoce radi videli kak se 4 pogon trudi ulovit grip....en primer, zaradimene vam seciram vsakega, ce bo kej od tega)

-dajte v ekipo oddaje vsaj enega, ki bo filtriral razne nesmisle ki jih podajate(ce bi meli mal vecjo gledanost in bi razne bedastoce prisle do proizvajalcev, verjemite da bi meli tozbo na vratu...in ne eno)
samo nekaj primerov ki jih vem iz glave:
-LR ma zastarele motorje......in ne razumem tega izpuha ob vetrobranskem steklu(izjava prvaka Z.C)
-uporaba slogana cuore sportivo v testu brere na neumesen in neprimeren nacin
-voznja SUV-ja po travniku in izjava da tukaj pa nihce drug ne pride***(pozabu ker SUV)
-navajanje neresnicnih zgodovinskih dejstev iz zgodovine znamke(zoped test brere in navajanje zgodovine znamke AR)
-navajanje neresnicnega dejstva: novi subaru forester ima ponovno loke na vratih - dajte mi prosim povedat ker model foresterja z loki se mi je izmuznil
...
..
.

-kot so v tej temi ze povedali dajte avte testirat v okolju za kere so bli narejeni

-dajte kazat avte in ne nog**** voditeljic

-nebi skodu se tretji zven, ker dva sta cist prepogosta.
-prvi: "jest sm napiflana kaj moram povedat, sicer nimam pojma kaj govorim, sam jest moram to povedat"
-drugi: "jest berem brosuro izdelka o kermu govorim"
-tretji (zazeljen in tako tezko pogresan): jest vem o cem govorim in podajam subjektivno mnenje(brosure znamo brat sami)

vec se mi pa trenutno ne da pisat, lahko prihodnjic(v kolikor bote pripombe upostevali, ce ne potem je tole tratenje mojega casa)

ps
nisem 18letni mulcek opisan zgoraj temvec 25 star student letalstva, ki v prostem casu obnavlja oldtimerje, tako da imam nekaj podlage o avtomobilizmu...(zadosti samohvale)

*moje osebno mnenje -> zakaj sramota: za zacetek si preberte konstruktivne kritike na tej strani za nadaljevanje pa mal konkurence...ce zelite lahko tudi razclenim opazko

**za sabo mam cca 4 leta nastopanja na odru - cela srednja sola, vem kaj in kako(vsaj osnove)

***pokazte travnik pa vam z mojim osebnim avtom zapeljem tam kjer se je on peljal in se kam naprej (legacy 3. gen )

**** namesto nog lahko vstavite poljuben del telesa
Alfa Romeo
...____ ___.........................
......../..|___.........................
....../.....___|....EVOLUZIONE
......TURBO...........................

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So jan 24, 2009 9:38 am

kak se ti da tolko pisat :oops:
en klub-ena čast________nk maribor

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jan 24, 2009 1:57 pm

Gledaš al pač ne gledaš :lol: :D

birdy
Nov uporabnik

Kraj: Lj-center

Napisal/-a birdy So jan 24, 2009 4:06 pm

sandek je napisal/-a:kak se ti da tolko pisat :oops:

mah dobu sm zagon - pa od nekdaj mam zeljo met neko avtomobilisticno oddajo v slovenscini za gledat

sj ce bodo se nekih 5 let obstal na sceni bodo morbit postal prabavljivi, punce se bodo cesa naucile, pa kako kritiko bodo uposteval itd....

do takrat bom pa tu in tam pogledal kak izsek na jutubu, da se vsake toliko ponovno nacudim kak je mozno da jih ne ukinejo

ps
to je meni ista uganka kt blond vremenarka na POPu...zenska enostavno ne zna govorit, ni mi jasn da se kak slavist ne zbuni - no pa tistega u bistvu tud ne gledam, tko da :lol:
Alfa Romeo
...____ ___.........................
......../..|___.........................
....../.....___|....EVOLUZIONE
......TURBO...........................

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jan 28, 2009 11:22 am

Erm, kje se pa ta oddaja še predvaja? :?
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jan 28, 2009 1:03 pm

Nixxon je napisal/-a:Erm, kje se pa ta oddaja še predvaja? :?

Nikjer vec... sicer pa kot je razbrano iz "uradne strani" so
s 35. oddajo prekinili. To pa je bilo 12. Julija 2008.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Sr jan 28, 2009 8:52 pm

očitn so vlagatelji brali to stran :D
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To feb 10, 2009 7:27 pm

Guess what. :lol: :roll: Nedelja, 18:15, Kanal A.

http://24ur.com/tv-vsebine/
Slika

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike To feb 10, 2009 7:44 pm

Že spet Colja.
Ti na kanalu a pa so slepi. če pa tip pojma nima!
Make my day

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner To feb 10, 2009 8:54 pm

ta tip je i**** prve klasse...naredte že slo top gear

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne feb 15, 2009 11:45 pm

Badmike je napisal/-a:Že spet Colja.
Ti na kanalu a pa so slepi. če pa tip pojma nima!

danes slučajno gledal..........

P.S meni gre tudi Colja na živce, sedaj je pa še svojega (predvidevam)brata, "privlekel"
Domen jih je na Raceland spustil, pa so mu "en krog" z novo octavijo dali in sproti se je še novinarja igral....

Komentarji :?: (tisti kteri smo gledali, kateri pa niste, niste NIČ zamudili :D )
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov