igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Kraj: Strunjan; Dom hondašev

Napisal/-a escape To nov 20, 2007 11:19 am

ma ne naklada...zdj te tedn bova delal posnetek z mojim in njegovi avtom ker avto je res stroj in me zanima kako se bo moj odnesu proti njegovem...mam neke predstave samo mislim da b kr precej bolsi od mene
Ice_Angel it's the way u call me.....or just ICE

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To nov 20, 2007 11:31 am

Sej ni noben reku, da je avto zanič, samo trdim, da tip naklada, in za tem stojim zato, ker imam za to več dokazov.

1.) laganje da je vozil 290 po števcu, čeprav njegov števec kaže samo 280

2.) na odseku na katerem je vozil je asfalt zanič in te že pri 230 premetava ko norca.

3.) Če bi ga resnično policaja snemala, potem tega posnetka ne moreta zbrisat in bi dobil kazen za prehitro vožnjo

4.) Če bi še bilo vse res, potem se nebi hvalil s tem na javnem forumu, ker se je s policaji zmenil, da bodo o tem tiho in da se o tem vse pozabi(kar pa zelo težko verjamem).
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape To nov 20, 2007 11:42 am

nebivedu je napisal/-a:Sej ni noben reku, da je avto zanič, samo trdim, da tip naklada, in za tem stojim zato, ker imam za to več dokazov.

1.) laganje da je vozil 290 po števcu, čeprav njegov števec kaže samo 280

2.) na odseku na katerem je vozil je asfalt zanič in te že pri 230 premetava ko norca.

3.) Če bi ga resnično policaja snemala, potem tega posnetka ne moreta zbrisat in bi dobil kazen za prehitro vožnjo

4.) Če bi še bilo vse res, potem se nebi hvalil s tem na javnem forumu, ker se je s policaji zmenil, da bodo o tem tiho in da se o tem vse pozabi(kar pa zelo težko verjamem).

ma dobro samo mas nase policaje ki so mladi in isti kot mi tska noga dolge luci in gas dokler gre:)...aja glede varnoste razdalje k mas frum svoj...sm ti odgovoru da je krivec on seveda ce imas price. ce nimas pric in da si sam ostau na cesti da so price dalje peljale si pa krivec ti.

dosti poznam zakon ker imam v familiji policaje in tut sam bom ratz zard sebe:) da bo manj kazni....

aja drugace mu je sou cez stevec stevec.....in sodec po razdalji je okoli 290 ne..ceprov ima 280..policaji so pa res mogoce bli radovedni.
je pa res da u alfi te premetava malo...samo v mojem avtu tega ni pa gre malo vec k 230 po stvecu gre 260 ker nimam blokad samo stevec mi laze in nevem za kolko

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To nov 20, 2007 11:46 am

:pop:

Če mene vprašaš je dobr letel in so ga/te ujel... Sigurno pa ne pri malo pod 300...zakaj? Ker ne verjamem, da gre tvoj avto toliko....še manj pa da gre policijski... lahko pa povem, da če hočejo lahko posnetek presnamejo....samo resno ne vidim, razloga, da bi ga?!?!?!??? Tole je več kot uplen, da so te ujel pri 235kmh... ;)

dominy
Nov uporabnik

Kraj: HOTINJA VAS

Napisal/-a dominy To nov 20, 2007 2:53 pm

jaz mu verjamem ! pa policiske honde acord grejo največ 290-300 ne pa tag ko eni pravite da gre največ 253 :? :? :? :?

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo To nov 20, 2007 3:01 pm

escape=ice_angel,mad_boy,...
again?
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To nov 20, 2007 5:23 pm

Policijske honde accord greo 300?
aj aj aj.300 na AC ni 300 v NFS.Zakaj bi kupoval ferrarija, če lahko kupim accord in bo šla 300?Dejte ga nehat srat :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To nov 20, 2007 5:24 pm

dominy je napisal/-a:jaz mu verjamem ! pa policiske honde acord grejo največ 290-300 ne pa tag ko eni pravite da gre največ 253 :? :? :? :?

Honda acord gre 220km/h, če ne verjameš, pa jo uštopaj na kaki avtocesti (sej veš, greš malo hitreje, pa te sami ustavijo). Zadnjič niso mogli mulca na avtocesti ujet, pa mu gre avto samo 230km/h - tok o tvojih 253km/h.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape To nov 20, 2007 5:43 pm

nebivedu je napisal/-a:
dominy je napisal/-a:jaz mu verjamem ! pa policiske honde acord grejo največ 290-300 ne pa tag ko eni pravite da gre največ 253 :? :? :? :?

Honda acord gre 220km/h, če ne verjameš, pa jo uštopaj na kaki avtocesti (sej veš, greš malo hitreje, pa te sami ustavijo). Zadnjič niso mogli mulca na avtocesti ujet, pa mu gre avto samo 230km/h - tok o tvojih 253km/h.

jah honda 300 hehe nikoli in nikdar hehe

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To nov 20, 2007 5:52 pm

@golfTDI: ga ze sledim od 1 prvega posta
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 045#928045
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack To nov 20, 2007 8:28 pm

escape je napisal/-a:
matej_jack je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš

In potem še jaz pridem zadaj z bmwjem 345km/h, za mano pa sestra s hondo 350km/h!!! To bo veselje
lol :?

kaj majo od porseja masino? looool 350 ma ne me jebat no.....heheres fantaziras

Mašina je od 330ci, samo ma not 2x turbo pa menjan športni filter in izpuh. Zdaj je dala še nov intercooler! Mašina je navita pa vsa odvečna teža je ven pobrana tak da ma avto 800kg! Je pa bla na valjih v nemčiji, ker v sloveniji ne pustijo na takih hitrostih testirat.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To nov 20, 2007 8:30 pm

escape je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš

In potem še jaz pridem zadaj z bmwjem 345km/h, za mano pa sestra s hondo 350km/h!!! To bo veselje
lol :?

kaj majo od porseja masino? looool 350 ma ne me jebat no.....heheres fantaziras

Mašina je od 330ci, samo ma not 2x turbo pa menjan športni filter in izpuh. Zdaj je dala še nov intercooler! Mašina je navita pa vsa odvečna teža je ven pobrana tak da ma avto 800kg! Je pa bla na valjih v nemčiji, ker v sloveniji ne pustijo na takih hitrostih testirat.

a lahko to podkrepis s kasnim slikovnim gradivom?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Z_oka_lo!!
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Z_oka_lo!! To nov 20, 2007 8:53 pm

Vrjetno je njegov bratranec mogo vgradit v bmw oz. predelat mašino od corvete al pa od ferrarija da mu tak leti ne :lol: :lol: glede policijskih hond pa mate eni kr fain domišlijo o rekordnih 300 km/h. :lol: :lol: :lol: lp
Kaj je pijano se strezni,kaj pa je noro pa noro ostane...

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack To nov 20, 2007 8:56 pm

Seveda!
Samo tu je še od honde mašina potem jo je zamenjala, ker ni bilo dovolj navora. Je mislila najprej dati noter dizla, ker manj pije - honda je preveč pila, pa še več navora ma, pa sem jo prepričal naj kupi bencinara pa se je pol odločla za bmw
Priponke
honda.jpg
graf

Uporabniški avatar
Z_oka_lo!!
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Z_oka_lo!! To nov 20, 2007 8:57 pm

EJ kakega bmw ma potemtakem bratranec?? :) da ma auto 800 kil...jaz mam fabio doma vs vn pobrano samo 1 zic je biu not zaj sta dva pa armaturka pa kletka pa ma avto okol 1100 kg....
Kaj je pijano se strezni,kaj pa je noro pa noro ostane...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To nov 20, 2007 9:03 pm

matej_jack je napisal/-a:Seveda!
Samo tu je še od honde mašina potem jo je zamenjala, ker ni bilo dovolj navora. Je mislila najprej dati noter dizla, ker manj pije - honda je preveč pila, pa še več navora ma, pa sem jo prepričal naj kupi bencinara pa se je pol odločla za bmw

A sestrična al kdo?

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack To nov 20, 2007 9:04 pm

sestra ;)

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To nov 20, 2007 9:05 pm

matej_jack je napisal/-a:sestra ;)

Hehe... sm šel ravno kar gledat višje....vsi nekaj o bratrancu, ko pa vidim, da pišeš ženski spol ;) :D

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R To nov 20, 2007 9:27 pm

pa ka vam je folk!!
ka mislte, da če vi ene kripe vozte, da jih cel svet al kaj?

MTM tuning RS4 potegne kar lepih 270 vsaj

za BMW pa...če bi bli vsaj mal izobraženi glede avtomobilizma, bi vedl, da so spravl nepredelanga M6 do 330km/h, seveda brez blokade...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To nov 20, 2007 9:28 pm

@matej_jack: ...zdej mi pa nekaj razloz s PS-om vidm da znas delat
ampak cudi me nekaj drugega... podobnosti :idea:

http://www.importtuner.com/powerpages/0 ... to_03.html
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov