nebivedu je napisal/-a:Sej ni noben reku, da je avto zanič, samo trdim, da tip naklada, in za tem stojim zato, ker imam za to več dokazov.
1.) laganje da je vozil 290 po števcu, čeprav njegov števec kaže samo 280
2.) na odseku na katerem je vozil je asfalt zanič in te že pri 230 premetava ko norca.
3.) Če bi ga resnično policaja snemala, potem tega posnetka ne moreta zbrisat in bi dobil kazen za prehitro vožnjo
4.) Če bi še bilo vse res, potem se nebi hvalil s tem na javnem forumu, ker se je s policaji zmenil, da bodo o tem tiho in da se o tem vse pozabi(kar pa zelo težko verjamem).
dominy je napisal/-a:jaz mu verjamem ! pa policiske honde acord grejo največ 290-300 ne pa tag ko eni pravite da gre največ 253![]()
![]()
![]()
nebivedu je napisal/-a:dominy je napisal/-a:jaz mu verjamem ! pa policiske honde acord grejo največ 290-300 ne pa tag ko eni pravite da gre največ 253![]()
![]()
![]()
Honda acord gre 220km/h, če ne verjameš, pa jo uštopaj na kaki avtocesti (sej veš, greš malo hitreje, pa te sami ustavijo). Zadnjič niso mogli mulca na avtocesti ujet, pa mu gre avto samo 230km/h - tok o tvojih 253km/h.
escape je napisal/-a:matej_jack je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš
In potem še jaz pridem zadaj z bmwjem 345km/h, za mano pa sestra s hondo 350km/h!!! To bo veselje
lol
kaj majo od porseja masino? looool 350 ma ne me jebat no.....heheres fantaziras
matej_jack je napisal/-a:escape je napisal/-a:matej_jack je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:lahko pa na PM in se zmenva za en giro pa boš videl najprej z mojim kajko se da tok peljati,potem pa še z bratrančevim bmw 330km/h mimo rudnika IGA kadarkoli hočeš
In potem še jaz pridem zadaj z bmwjem 345km/h, za mano pa sestra s hondo 350km/h!!! To bo veselje
lol
kaj majo od porseja masino? looool 350 ma ne me jebat no.....heheres fantaziras
Mašina je od 330ci, samo ma not 2x turbo pa menjan športni filter in izpuh. Zdaj je dala še nov intercooler! Mašina je navita pa vsa odvečna teža je ven pobrana tak da ma avto 800kg! Je pa bla na valjih v nemčiji, ker v sloveniji ne pustijo na takih hitrostih testirat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov