igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Z_oka_lo!!
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Z_oka_lo!! To nov 20, 2007 9:31 pm

C4V4L13R zato pa tut sprašujem kšnga bmw-ja ma pa potemtakem bi mogu še več it ne glede na to kaj naj bi vse mel not...plus 800 kg :lol: :lol:
Kaj je pijano se strezni,kaj pa je noro pa noro ostane...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To nov 20, 2007 9:33 pm

B U R N E D :twisted:
ni stvari k je Mac ne bi najdu 8)

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack To nov 20, 2007 9:39 pm

ma ne, to je od prej, ko še ni bla navita mašina

Hahah ok no =)
V glavnem kar sem hotel povedat s tem :D Te teme so pika na i za a.com (zraven nasvetov in tega), ker me nasmejijo res :D

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To nov 20, 2007 10:01 pm

matej_jack je napisal/-a:ma ne, to je od prej, ko še ni bla navita mašina

Hahah ok no =)
V glavnem kar sem hotel povedat s tem :D Te teme so pika na i za a.com (zraven nasvetov in tega), ker me nasmejijo res :D

ne smešni ste vi k nimate druzga dela k nabijat postov pa se "hvalt"...

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix To nov 20, 2007 10:16 pm

MacTron je napisal/-a:@matej_jack: ...zdej mi pa nekaj razloz s PS-om vidm da znas delat
ampak cudi me nekaj drugega... podobnosti :idea:

http://www.importtuner.com/powerpages/0 ... to_03.html

BUSTED! :D :twisted:
men pa gre avto 515 km/h mam dokaz samo malo da se mi google zažene :lol:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo To nov 20, 2007 10:28 pm

sploh ne vem kr ne morem se nehati smejati kaj nekateri pišete NEBIVEDU
dj ti men povej kok si ti dozorel a ti veš kaj pomeni beseda PO ŠTEVCI in po GPS -u očitno ne im me tudi ne zanima,avto nima blokade števec pa malce laže pobrskajte po netu filmčke z isto močjo pa boste vidli,očitno pa si TI NEBIVEDU nisi nikoli več peljal kot 160km/h pa rekel sem ti pošlji PM in te bom zapeljal mimo IGA sam se bojim da se boš.......BMW je pa M6 ČRNE BARVE brez blokade :twisted:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr nov 21, 2007 12:54 am

pobi!
pri takih hitrostih bo kmalu kakšna osmrtnica :!:

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Kraj: Strunjan; Dom hondašev

Napisal/-a escape Sr nov 21, 2007 7:00 am

kolesar je napisal/-a:pobi!
pri takih hitrostih bo kmalu kakšna osmrtnica :!:

mas prav nikoli neves ker ti zapre pot
Ice_Angel it's the way u call me.....or just ICE

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr nov 21, 2007 7:28 am

bigturbo je napisal/-a:sploh ne vem kr ne morem se nehati smejati kaj nekateri pišete NEBIVEDU
dj ti men povej kok si ti dozorel a ti veš kaj pomeni beseda PO ŠTEVCI in po GPS -u očitno ne im me tudi ne zanima,avto nima blokade števec pa malce laže pobrskajte po netu filmčke z isto močjo pa boste vidli,očitno pa si TI NEBIVEDU nisi nikoli več peljal kot 160km/h pa rekel sem ti pošlji PM in te bom zapeljal mimo IGA sam se bojim da se boš.......BMW je pa M6 ČRNE BARVE brez blokade :twisted:

In ravno tebi, NAKLADAČ, se smejem zaradi tega PO ŠTEVCI, ker tvoj števec kaže 280km/h, ti pa trdiš, da si vozil 290 po števcu. A si med vožnjo meril, kok čez oznake na števcu ti je šel cagar.

Hmm, a ni bil avto še par postov in nekaj tem nazaj tvoj avto še audi S4 2.7 biturbo (vsaj na začetku teme si se hvalil nekaj o audiju)?, zdej je pa že kr M6. Wau, a maš ti kakega transformerja mogoče?

Recimo da si tukaj predstavil svoj avto
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=54855

S temi slikami
Slika

A LAHKO ŠE KAK FILMČEK TRANSFORMACIJE V BMW M6 PRILEPIŠ? Vedno me je fasciniralo to kako se transformerji spreminjajo iz enega avta v robota ali v drug avto! :twisted: :twisted: =I
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr nov 21, 2007 7:54 am

Ne vem kako naj začnem ampak kj tazga ne doživiš vsak dan.Dva dni nazaj sem se pozno zvečer vračal iz primorske proti ljubljani.Pri odcepu lom in naprej sem ga malce prtisnu sem si rekel evo zdle je prazna cesta zdj lahko

Tam je cesta tok uničena, da avto skače že pri 230

Nato sem pospeševal do 250kmn/h in pred seboj zagledam en temen avto,ki se mu sploh nisem hitro približal,pa sem pospešil na 270km/h in vidim pred seboj tko ene dve dolžine avtomobila,črnega Forda in nato sem prtisnu da daske 290km/h po števcu in sem ga komaj prehitel ,nakar ko sem šel mimo so se prižgale modre luči bili so policaji nč mi ni bilo jasno in smo se ustavli,jst sem si rekel mevo konc,izpit gre kazen bo sem že računal par tisoč eur konc je .

Črn ford ne gre 250km/h, maximum iztisnjen iz njega je 221km/h (po pogovoru s policajem, ki ga vozi), poleg tega 2 dolžini avta pri tej hitrosti ni nič, ker potrebuješ pri 270km/h varnostno razdaljo vsaj 50m, če ne več, sploh če voziš 50km/h hitreje od vozila pred sabo.

Stopita do mene ena dva mlada policista,ki sta se očitno sproščala po AC in me tko pogledata a sio naju mogu prehiteti men nč jasno,nato sta rekla naj izstopim iz vozila ter jima pokažem kakšen motor imam u avtu da to tko leti,sem jima dal homoligacijo,kjer je vse potrjeno za predelavo in podobno.Čudno sta me gledala kako je možno da Audi tok leti,sploh ni bilo govora o kakšnem prekršku al karkoli,nič! Nato sta mi rekla glede nato da smo vsi bili v prekršku(jst sm jim z basal da sem vse snemal) sta rekla pozabmo da smo se srečali in srečno ter POČASNO vožnjo naprej kar nisem in še dons ne morem verjet,da se je tako končalo,nato sta se peljala za mano in smo se peljali do LJ. okroglih oz. po omejitvi 130km/h

Kako audi, a nimaš črnega BMW-ja M6?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr nov 21, 2007 8:23 am

bigturbo je napisal/-a:...očitno pa si TI NEBIVEDU nisi nikoli več peljal kot 160km/h ...

Mogoče sem, mogoče nisem, nikoli ne boš vedel, vem samo to, da ti nalagaš tok da glava peče.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr nov 21, 2007 8:30 am

Naj se že zaklene tale tema, saj eni take buče prodajajo da glava peče. Sicer pa poglejte si "slike uporabnikov" pa bo vsem jasno zakaj se gre... Dasa wannabe 8)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr nov 21, 2007 9:23 am

Bomo še pustil mal odklenjeno, mogoče se mu bo avto transformiral še v kej drugega - recimo kakega veyrona.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr nov 21, 2007 9:24 am

ManIAK je napisal/-a:Naj se že zaklene tale tema, saj eni take buče prodajajo da glava peče. Sicer pa poglejte si "slike uporabnikov" pa bo vsem jasno zakaj se gre... Dasa wannabe 8)

je že zbrisu 8)

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr nov 21, 2007 9:40 am

Pa dej mal bol podrobno preberite bigturbo-tove poste no :roll:

Jasno je da ima on Audi rs4, njegov kolega (kater avto naj bi šel čez 300) pa črn BMW M6 brez blokade. Tako težko razumet? Kakšni transformerji nekaj ... LOL

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr nov 21, 2007 9:55 am

2Fast&2Furious je napisal/-a:Pa dej mal bol podrobno preberite bigturbo-tove poste no :roll:

Jasno je da ima on Audi rs4, njegov kolega (kater avto naj bi šel čez 300) pa črn BMW M6 brez blokade. Tako težko razumet? Kakšni transformerji nekaj ... LOL

Meni deluje, kot da je hotel poudarit, da ima M6 črne barve.

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Kraj: Strunjan; Dom hondašev

Napisal/-a escape Sr nov 21, 2007 11:32 am

kr neki zanimivo da gledate transformerje....po moznosti da se ker vrjame v to da sme mu avto pono spremeni lOOOOOOOOOOOOOL sam eni res neznajo brt kaj ker napise kr neki streljate.....

poklicte u udi servis pa upraste kok gre avto koji problem...mislim.....
Ice_Angel it's the way u call me.....or just ICE

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Sr nov 21, 2007 12:07 pm

Nekateri ste pa res retardirani??!! Če ti ne premoreš toliko zdrave logike, da po razdelkih na števcu ne znaš na oko določit kje bi blo naslednjih 10 km/h več, se pravi 290,pojdi k mesarju pa upraši če ti proda eno vrečo "augnmasa", lepo ti je napisu koliko je hitrost po GPS-u, ti pa pa še kr nabijaš svojo...
Js pa modelu vrjamem da mu avto tolk leti, zakaj ne, mogoče se je res manever odvijal pri malenkost manjši hitrosti, ampak vseen ni šlo počas.

Drugač pa je jesen dokaj mokra, velik blatnih kilometrov še naprej.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr nov 21, 2007 12:56 pm

@bigturbo: fant ti bi pa tudi lahko malo pomislil in pogledal kdo se resnicno iz tebe dela
norca oz. se je hotel... naj te opomnim na moj zgornji post...
ker nebivedu ti zeli samo pokazat nacela ...oz. napake v besedilu

kdo pa je tisti ki je hotel (preden sem ga jaz razkrinkal) ...to tudi izumetniciti :!:

in se ena stvar da ne boste kot kriniko imel zakaj je v zabavnem...
ker se tu enostavno nabija :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr nov 21, 2007 1:17 pm

R 34 GT-R je napisal/-a:Nekateri ste pa res retardirani??!! Če ti ne premoreš toliko zdrave logike, da po razdelkih na števcu ne znaš na oko določit kje bi blo naslednjih 10 km/h več, se pravi 290,pojdi k mesarju pa upraši če ti proda eno vrečo "augnmasa", lepo ti je napisu koliko je hitrost po GPS-u, ti pa pa še kr nabijaš svojo...
Js pa modelu vrjamem da mu avto tolk leti, zakaj ne, mogoče se je res manever odvijal pri malenkost manjši hitrosti, ampak vseen ni šlo počas.

Sej ni nobn reku da avto ne gre tok, poanta j v tem da je tip NAPISAL, DA JE ŠEL AVTO 290 PO ŠTEVCI, da je prehitel policijaki avto, ki gre po preverjenih informacijah samo 221km/h in ga je komaj prehitel, pa da mu je ta policijski avto sledil z 270km/h.

Še enkrat po preverjenih informacijah gre ford samo 221km/h.

Torej je bilo vse skupaj recimo okoli 220 do 230 po števci, kar pa pomeni, da se tip laže koker je dolg in širok in da je vozil 60km/h manj kot nalaga.

Pa brez skrbi - sem sprobal visoke hitrosti tudi sam, ampak vem da pri taki hitrosti ne gledaš nič v ogledalo ali na števec, ker za take podrobnosti nimaš časa, še manj pa pri 290km/h po števci določaš za kok je šel cagr čez konec števca. Sploh pa ne na naši avtocesti med Lomom in Vrhniko, ker že pri 230 skačeš po tistih jamah. Poleg tega pa je tam še zapora na cesti.

Tako, da tip laže kakor je dolg in širok.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov