gasy je napisal/-a:svizc, raje si zrihtaj sprednje luči, ker so zelo moteče ko vozis za avtom. Nekam visoke so
Kje sva se pa midva srecala? Drugac pa se dosedaj nihce ni pritozeval da prevec gor svetijo, se pa meni osebno zdi da mogoce cisto malo prevec, ker sem se peljal z kolegom v avtomobilu pred mojim in je skoraj malo prevec navzgor svetilo...
Tisti dan, v petek, ko je močno snežilo sem se ravno vozil proti kranju ob enih 19.10.
Pa si vozil za mano ene 15min. Mogoče sem bil rahlo znevriran zaradi snega, in ker je bleščalo vse- samo se mi se vseeno zdelo da so bile malce visoke. Pa brez zamere, samo vem da si bil ti ker ti je na tablici svizc pisalo...
Ja bil sem jaz ja. Ravno vracali smo se iz Celja z kolegi. Verjetno je bil snop visine luci se visji ker sem mel z seboj zadaj se 2 kolega in se mi pri obremenitvi zadnega dela avto mocno povesi nazaj, tako da se visina sprednjega dela avtomobila zvisa, potem pa je se bolj obcutljivo vseskupaj. Zal pa nimam avtomatske nastavitve visine snopa luci
Pa da preidemo spet nazaj na temo. Danes v Celju oz. na poti v Celje in nazaj domov: