alesdrolec je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1812221
a j to možn d ma 176hp a je mudel sam neki napisu??
ce je oz. je Fiat 2300 S coupe potem ima 131-136KM ...vendar tu notri lahko da drug motor

207sport je napisal/-a:mislem ste f.... usi povrst ce bi mogoce vedl s cem se model ukvarja kako zna, bi mal drgac mislni pac fovsarija mora bit. drgac pa ma od rs podvozje pa se kej in sedeze in volan sam tko za informacijo pa se marsi kej ni sam od cliota navadenga!!!
207sport je napisal/-a:mislem ste f.... usi povrst ce bi mogoce vedl s cem se model ukvarja kako zna, bi mal drgac mislni pac fovsarija mora bit. drgac pa ma od rs podvozje pa se kej in sedeze in volan sam tko za informacijo pa se marsi kej ni sam od cliota navadenga!!!
207sport je napisal/-a:nisem reku tko k si napisov najvec primeru vids use s trgovine. DRGAC je ce ti nardis neki svojga kups poliester al pa kr kol ze pa sam neki nardis k si prej premisljevol ne vem celo noc al pa ne vem, kot model k ma cliota. k je vlozu neki not casa pa use. in NI TAZGA CLIOTA nobenga je sam 1. k je sam na svoje roke naredu noter in use...pa model je delu prej v fermi k se s tem ukvarjajo in obvlada.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov