woolff je napisal/-a:Pa en kolega je neke črke pa neke številke risal, pa nek simbol, potlan pa smo se v krog postavil (blo nas je pet) pa eno svečko na mizo, pa okno smo odprli in počakali, da je ura bla pol noči.Potlan pa je on vzel cviren in šivako, pa nekaj govoril in smo gledali kaj bo šivanka pokazala. Nekaj se je kao šivanka premikala,ampak ni nič takega pokazala.
Desmodromika je napisal/-a:Slišal sem, da če ponoči ob polnoči se uležeš(ni važno kam), daš roke na razen (kot jezus na križu), rečeš po špansko neko besedo, se začnejo delati čudne stvari v bajti
woolff je napisal/-a:Spomnim pa se, da si moral zadevo nekak (ne vem kak) zaključit drugače bi naj imel kasneje privide (sranje vglavnem). Nisi smel kao kar tako vse skup vrečt, ampak si se moral od duhov poslovit ali nekak tak.
Sportivo je napisal/-a:Dej zdaj pa počas nehajte, to ni več zabavni kotiček
just_in je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:Dej zdaj pa počas nehajte, to ni več zabavni kotiček
sam so pa zanimive zgodbe... res da je mal sscary tole zjle brat, sam je pa zanimivo... pjte zdj vn na sneg na čik, ene 300 metrov od bajte, pa začnite mau razmišlat o duhovih...
al pa...
[b]obrn se mjbi je edn za tabo...[/b]
tud mene je strah + najbl firbc me matra zravn...
Sportivo je napisal/-a:just_in je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:Dej zdaj pa počas nehajte, to ni več zabavni kotiček
sam so pa zanimive zgodbe... res da je mal sscary tole zjle brat, sam je pa zanimivo... pjte zdj vn na sneg na čik, ene 300 metrov od bajte, pa začnite mau razmišlat o duhovih...
al pa...
[b]obrn se mjbi je edn za tabo...[/b]
tud mene je strah + najbl firbc me matra zravn...
Pravhar to počel, sam da nisem šel na čik ampak psa peljal na sprehod, sem mal razmišljal o tem, pol sem prišu do konca ulične razsvetljave, pa sem se raje obrnu.
darkdog23 je napisal/-a:...
Mrtvih ljudi se ni za bati ker ti ne morejo narediti hudega,bati se je treba živih ljudi ker ti ti lahko škodujejo![]()
Imam pa eno svojo filozofijo tega življenja.Uživam kolikor se da.Kupim si to kar si želim ker nikoli nevem kdaj bo moj čas prišelNe šparam več tk ko sm učasih.
Mama pa fotr pa nekateri-zavistni kolegi mi pravijo zakj sm taka budala pa tok rihtam Cliota pa mečem denar v styling...Sej to je res metanje denarja,sam pomembno je da mi je pri tem fajn in če me jutr pobere bom vedu da sm se mel fajn ko sm to delu.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost