igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Pe feb 20, 2004 9:46 pm

Slišal sem, da če ponoči ob polnoči se uležeš(ni važno kam), daš roke na razen (kot jezus na križu), rečeš po špansko neko besedo, se začnejo delati čudne stvari v bajti :roll:
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe feb 20, 2004 9:50 pm

woolff je napisal/-a:Pa en kolega je neke črke pa neke številke risal, pa nek simbol, potlan pa smo se v krog postavil (blo nas je pet) pa eno svečko na mizo, pa okno smo odprli in počakali, da je ura bla pol noči.Potlan pa je on vzel cviren in šivako, pa nekaj govoril in smo gledali kaj bo šivanka pokazala. Nekaj se je kao šivanka premikala,ampak ni nič takega pokazala.

Desmodromika je napisal/-a:Slišal sem, da če ponoči ob polnoči se uležeš(ni važno kam), daš roke na razen (kot jezus na križu), rečeš po špansko neko besedo, se začnejo delati čudne stvari v bajti :roll:

Brr, kr zmrazi me. :roll:
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Pe feb 20, 2004 9:51 pm

Kolko se spomnim je to njemu eden(ne poznam ga) iz neke knjige sprintal, ampak ne vem niti približno več kak je blo (od tega je že kakih 8 let) tak, da ti žal ne vem povedat. Baje pa da bi naj nekomu ratal, samo to so samo govorice. :roll:
Spomnim pa se, da si moral zadevo nekak (ne vem kak) zaključit drugače bi naj imel kasneje privide (sranje vglavnem). Nisi smel kao kar tako vse skup vrečt, ampak si se moral od duhov poslovit ali nekak tak.
Če se bojiš brzine prelepi števec!

J.Blaze
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a J.Blaze Pe feb 20, 2004 9:54 pm

mene je strahhhhh fak sam da se mi ne zgodi kej tazga!!! :huh:
Johnny Blaze

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe feb 20, 2004 10:00 pm

woolff je napisal/-a:Spomnim pa se, da si moral zadevo nekak (ne vem kak) zaključit drugače bi naj imel kasneje privide (sranje vglavnem). Nisi smel kao kar tako vse skup vrečt, ampak si se moral od duhov poslovit ali nekak tak.

Točno to je nebivedu reku, da je sestra narobe nardila.
Sam men je res grozn. Še dobr, da me je blo v mladosti tega tok strah, da nism upou bit zraven, k so eni frendi to počel. Sej slišat je blo zanimiv, sam pol, k je noč ratala, pa je en tip luči pogasnu, pa svečo pržgau, pa knjigo in ključ prnesu, sm pa rajš šou vn. Dobr, sej njim ni uspeval, sam, kva pa, če bi jim ...?
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe feb 20, 2004 10:10 pm

Dej zdaj pa počas nehajte, to ni več zabavni kotiček :noro

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Napisal/-a woolff Pe feb 20, 2004 10:12 pm

To sem jaz začel po enem tednu razmišlat, ko sem bil na obisku pri eni kolegici katere teta je kao vedeževalka (hobi) in ta kolegica me je ful nadrla, da se s tem ni zaigrat in tako dalje... :roll:

Ne vem, če je kaj v tem ampak tak samo brez veze sigurno niso tega risal pa pisal.

Kaj čemo ni se za igrat :roll:

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Pe feb 20, 2004 10:13 pm

Sem našel še ene par slikc, če bi koga zanimal o teh duhcih. Lahko pošljem po mailu, če koga zanima.

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Pe feb 20, 2004 10:14 pm

Sportivo je napisal/-a:Dej zdaj pa počas nehajte, to ni več zabavni kotiček :noro

sam so pa zanimive zgodbe... res da je mal sscary tole zjle brat, sam je pa zanimivo... pjte zdj vn na sneg na čik (ne dobesedno, dr.Keber pravi da kajenje v nosečnosti škodi otroku), ene 300 metrov od bajte, pa začnite mau razmišlat o duhovih...

al pa...

obrn se mjbi je edn za tabo... :)

tud mene je strah + najbl firbc me matra zravn... :wink:
Zadnjič spremenil just_in, dne Pe feb 20, 2004 10:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Napisal/-a woolff Pe feb 20, 2004 10:14 pm

Zdaj pa grem kar lepo pančkat in sanjat lepe sanje ( Havai, sinjoritas itd...) , ker sem se spomnil takih butastih reči, da sploh ne vem kak bom zaspal.. :roll:

Pa lp

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe feb 20, 2004 10:16 pm

just_in je napisal/-a:
Sportivo je napisal/-a:Dej zdaj pa počas nehajte, to ni več zabavni kotiček :noro

sam so pa zanimive zgodbe... res da je mal sscary tole zjle brat, sam je pa zanimivo... pjte zdj vn na sneg na čik, ene 300 metrov od bajte, pa začnite mau razmišlat o duhovih...

al pa...

[b]obrn se mjbi je edn za tabo... :)
[/b]

Pravhar to počel, sam da nisem šel na čik ampak psa peljal na sprehod, sem mal razmišljal o tem, pol sem prišu do konca ulične razsvetljave, pa sem se raje obrnu.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe feb 20, 2004 10:30 pm

OK z klicanjem duhov se ni za zajebavat.
Tabla za klicanje duhov se pa imenuje OUIJA. OUI(po francosko da) JA (po nemško da). Lahko jo narediš tudi sam.
BTW: Regy si se že spomnu naslova knjige :?:

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Pe feb 20, 2004 10:31 pm

Sportivo je napisal/-a:
just_in je napisal/-a:

sam so pa zanimive zgodbe... res da je mal sscary tole zjle brat, sam je pa zanimivo... pjte zdj vn na sneg na čik, ene 300 metrov od bajte, pa začnite mau razmišlat o duhovih...

al pa...

[b]obrn se mjbi je edn za tabo... :)
[/b]

Pravhar to počel, sam da nisem šel na čik ampak psa peljal na sprehod, sem mal razmišljal o tem, pol sem prišu do konca ulične razsvetljave, pa sem se raje obrnu.

sam je tole res zaj**** k enkrat začneš razmišlat o tme bol da jo pobrišeš :P
k pol vsaka stvar k se premakne se userješ (dobesedno :P :P )
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe feb 20, 2004 10:32 pm

ule je napisal/-a:Pravite da ste klicali duhove. Kje ste pa dobili navodila za to? A obstaja kakšna knjiga?

greš na ghost.com pa poiščeš kaki DIY :D :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Pe feb 20, 2004 10:36 pm

A rabi še kdo kakšne slike? Vam garantiram da ne boste spali dva dni!!!

Regy: kaj je to DIY?

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe feb 20, 2004 10:39 pm

ule je napisal/-a:Regy: kaj je to DIY?

Do It Yourself - navodila za delo, kao.... sitsto, ko natipkajo vse kako kaj delat pa s slikami, pol pa ti delaš točno tako ;)
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Pe feb 20, 2004 11:27 pm

uuff zanimivo pa strašno da sm se kr usral :roll:
Js verjamem v take čudne stvari ampak se bom držu enega stavka ki mi ga je nekoč rekla moja babica ko mi je dedek umrl.
Mrtvih ljudi se ni za bati ker ti ne morejo narediti hudega,bati se je treba živih ljudi ker ti ti lahko škodujejo :!:

drugače pa se tudi js učasih sparašuejm kaj se zgodi z nami po smrti.Kam gremo?brrrrr ko o tem razmišljam me kr strah postane pa nevem kaj bi naredu.Tak zgubljen sem.Zato neham o tem razmišljat in je bolje.
Imam pa eno svojo filozofijo tega življenja.Uživam kolikor se da.Kupim si to kar si želim ker nikoli nevem kdaj bo moj čas prišel :roll: Ne šparam več tk ko sm učasih.
Mama pa fotr pa nekateri-zavistni kolegi mi pravijo zakj sm taka budala pa tok rihtam Cliota pa mečem denar v styling...Sej to je res metanje denarja,sam pomembno je da mi je pri tem fajn in če me jutr pobere bom vedu da sm se mel fajn ko sm to delu.

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty So feb 21, 2004 1:27 am

darkdog23 je napisal/-a:...
Mrtvih ljudi se ni za bati ker ti ne morejo narediti hudega,bati se je treba živih ljudi ker ti ti lahko škodujejo :!:

true, true

Imam pa eno svojo filozofijo tega življenja.Uživam kolikor se da.Kupim si to kar si želim ker nikoli nevem kdaj bo moj čas prišel :roll: Ne šparam več tk ko sm učasih.
Mama pa fotr pa nekateri-zavistni kolegi mi pravijo zakj sm taka budala pa tok rihtam Cliota pa mečem denar v styling...Sej to je res metanje denarja,sam pomembno je da mi je pri tem fajn in če me jutr pobere bom vedu da sm se mel fajn ko sm to delu.

dve besedi: CARPE DIEM

ps: glede na pozno uro....obračam temo na njeno svetlejšo plat ;)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren So feb 21, 2004 7:08 am

Še ena zanimiva stvar, ki se ji reče krogla smrti.
Ta članek je bil objavljen v reviji-x.
Duša hrani inteligenco, čustva in osebnost človeka. Kadar bitje ali živa stvar umre, njeno življensko silo ne zadržuje več telo bitja ali žive stvari, ker lupina, ki sestavlja bitje ali živo stvar prične razpadati in se vrača nazaj na zemljo.

Sedaj pa zgodba enega človeka (tudi iz revije-x) na temo kroglja smrti.
"Na fotografijo me je upozorila gospa, ki razvija moje fotografije. Povedala mi je, da je bila slika posneta v trenutko, ko je njena mati še zadnjič vzdihnila in izdihnila". Nad materino glavo je bila kroga smrti. Ta krogala naj bi imela v sebi čustva osebnost....človeka. Če najdem sliko jo objavim

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren So feb 21, 2004 7:12 am

Aja še slika črne dame.

http://www.deecee.de/xfiles/xfiles9.jpg
Slika je kar grozna zato.........no men je grozna :P
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost