Rjuhar je napisal/-a:V petek sem vidu tole (se opravicujem za kvaliteto slike, mobitel pac ni namenjen slikanju):
Crknes od smeha...
Ja tega tud jaz dostkrat vidim v šiški
pa se vedno do solz nasmejem.
Eazy-O je napisal/-a:Kaj pa tole
http://www.extremedimensions.com/shopexd.asp?id=3878
Ni mi jasno zakaj bi porabu 250$ za nič...
X-Hair je napisal/-a:blazz je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:Kera je ta alfa. A una rdeca ki ima napise 16v, quadrifolio, twinspark, pa 2.0 in 1.3 na kupu, boxer, pininfarina, rabit (dva zajca sexata),....
Ali je katera druga.
Za napise ne vem ampak, reci barvo in sigurno jo ima gorDrgač pa če se pelješ kdaj skozi Logatec jo ziher porajtaš, ne vem a je 75 al kera.
Za tole rdeco ne vem, mislim sem sivo. Morem enkrat undercover slikat pa prlepit gor.
RegY je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:diplomatske tablce na hjundaj getzu![]()
pa na audiju A8 4.0 TDI
zakaj le si kak diplomat ne bi kupil getza? jaz se vozim čisto diplomatsko v njem
A8 koliko jaz vem, je imel 4,0 al 4,2 tdi mašino
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:RegY je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:diplomatske tablce na hjundaj getzu![]()
pa na audiju A8 4.0 TDI
zakaj le si kak diplomat ne bi kupil getza? jaz se vozim čisto diplomatsko v njem
A8 koliko jaz vem, je imel 4,0 al 4,2 tdi mašino
sej sm tanovo 8 dons vidu z 4.0 mašinorevčk nima za bencin pa si je kupu dizla :P
Kap|ica° je napisal/-a:Katrca je napisal/-a:super98 je napisal/-a:dobek je napisal/-a:v ljubljani, ene dezevne sobote, pred kratochvillom....laguna, presjnji model, cisto navaden, radkape gor, polomljen sprednji odbijac...glavno pa da je mel alu wing skoraj do strehe potegnjen
evo jo:
Tole laguno sem danes videu v živo in je malo drugačna kot ste jo vi slikal.
Sedaj ima že DTM sprednji odbijač in DTM zadnji odbijač z dvema roroma, druge lepše večje feltne, car tatoo.
Glede na to da so gor ostale: iste tablice, alu spojler in nalepka od A3Ma, sklepam da je to isti avto.
jaooo..fuj no, kdo se je pa to spomnu ???![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost