igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To apr 25, 2006 6:23 pm

Blinder je napisal/-a:Se kdo igra tole igrico? Kaksen slovenski turnir v mpl?

Ulet na naslednje drzavno prvenstvo, ki s zacne spet septembra. Lahko se pa ze preizkusis kako si hiter na neuradnem prvenstvu. To prvenstvo tece do septembra, da nam ni dolgcas, ker je drzavnega ze konec in bi bilo pol leta mrtvo.

Info: http://rally.e-idrija.si/
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Sr apr 26, 2006 12:20 pm

X-Hair je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:Se kdo igra tole igrico? Kaksen slovenski turnir v mpl?

Ulet na naslednje drzavno prvenstvo, ki s zacne spet septembra. Lahko se pa ze preizkusis kako si hiter na neuradnem prvenstvu. To prvenstvo tece do septembra, da nam ni dolgcas, ker je drzavnega ze konec in bi bilo pol leta mrtvo.

Info: http://rally.e-idrija.si/

Mega! Tnx za link ;)
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če apr 27, 2006 5:58 am

Plosm :P

Zdej pa hit drkat, ker danc je startal 4.del tega neuradnega prvenstva in sicer gorska preizkusnja Cote D'Arbroz, po kateri se bomo peljali 3x v razlicnih pogojih. Dry, wet in damp. Turnir je odprt do torka ;) da vidmo kolk kaj govori tvoja desna noga :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To avg 08, 2006 6:17 pm

Da se malo dvigne ta topic. Septembra gre spet zares, tak da mate se dobr mesc za mal nadrkat, pol pa akcija. 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
igi00
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a igi00 Pe avg 11, 2006 2:35 pm

Slika

Začenja se 2. sezona Slovenskega Rally Prvenstva

Prva sezona prvenstva je bila prava uspešnica. Na posameznih rallyih, vseh skupaj je bilo deset, se je zbralo tudi 80 tekmovalcev. Na koncu je v kraljevskem WRC razredu zmagal Simon tomažič, v malce šibkejši a morda še atraktivnejši S1600 skupini pa Robi Jereb.
Nova sezona se začne v začetku septembra. Sestavljena bo iz 15 rallyev, tekmovalci pa bodo razdeljeni v tri skupine: v skupini WRC A bo tekmovalo 16 najboljših iz prejšnje sezone, izzivalci elitne skupine bodo razvrščeni v skupino WRC B, veliko tekmovalcev pa se odloča za skupino S1600, kjer bo konkurenca prav tako huda.
Naj omenim da se nam bodo v 2. sezoni pridružili tudi kolegi iz Hrvaške in Srbije, pa tudi da smo že pridobili nekaj sponzorjev za nagrade najboljšim v sezoni.

Prijave za sezono 06/07 že potekajo, vse kar vas zanima pa izveste na domači strani prvenstva http://rally.e-idrija.si

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair So avg 12, 2006 1:20 pm

Posteno igi 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
igi00
Nov uporabnik

Napisal/-a igi00 Sr sep 20, 2006 3:57 pm

Prilagam poročilo s prvega rallya za državno prvenstvo, ki ga je spisal McBajs.
Naj le omenim, da se je na prvenstvo dosedaj prijavilo kar 217 tekmovalcev, na rallyu jih je nastopilo 151, končalo pa, zaradi težkih razmer, le 69. Lep začetek torej!

Nova sezona z novim Jankom Bolčino
Pozdravljeni ljubitelji bencinskih hlapov, glasnih izpušnih loncev in zvoka turbin! Spet smo skupaj in spet se borimo za točke - imamo nova pravila, nove razrede, in ogromno tekmovalcev, kar je že samo po sebi nagrada za nas, ki se trudimo za vas. Sezono smo ponovno začeli v Avstriji, na razmočenih makadamskih trasah ki niso prizanašale niti najboljšim, najbolje pa se je odrezal Janko Bolčina, ki je tako sicer poplačal število svojih prevoženih trening-kilometrov, a hkrati zelo zelo motiviral svoje nasprotnike, ki mu zagotovo ne želijo ostati dolžni.

Rally se je začel kot v nebesih: sonček, kratka preizkušnja za ogrevanje in brezhibni dirkalniki, nato pa se je spremenil v pekel na avstrijskih tleh: dež, blato, težave z izbiro gum, nepoznana konkurenca in na koncu je to vse skupaj vodilo v zvito pločevino in načete živce. Vendar pa z naštetim - kot že rečeno - ni imel težav Janko Bolčina, ki je (sicer v odsotnosti aktualnega prvaka Tomažiča) vodil praktično od začetka do konca in je tako otvoril sezono na najboljši možen način. Vsekakor pa ne moremo reči da ni imel konkurence, saj mu je za vrat dihal Jure Smrekar, ki pa le ni vzdržal izjemnega tempa in je zaostal za dobrih 9 sekund. Tretjo stopničko si je priboril Marko Mejak, le-ta je za slabih 5 sekund ugnal Manojloviča, ki mu tako pripada nehvaležno četrto mesto. Na petem mestu pa že prvo presenečenje: iz vrst WRC B razreda se je dobesedno vrinil Tilen Pavšič, sicer neznano ime, vendar pa mi občutek pravi da to ni njegova zadnja dobra uvrstitev. Na 6. mestu najdemo Marka Markoviča, takoj za njim je Primož Maxelj, uvrstitev na osmo mesto je dosegel Jernej Feltrin, na 9. mestu pa je že z več kot dvema minutama zaostanka vsega hudega vajeni Marko Jeram. Sledijo mu Igor Sever, Domen Berlic in Matej Tušar, za presenetljive 3 točke pa je s 13. mestom poskrbel Simon Šubic. Zadnji vlak, ki še prinaša generalne točke sta ujela Andraž Kopač in Jure Medved. Joca Petkoviča raje ne bomo omenjali…morda rajši Brigito Kavčič kot najhitrejšo žensko.

Verjetno mi ni treba posebej razlagati, da ker je to prvi rally so točke v skupni razvrstitvi enake kot so bile uvrstitve na rallyju, je pa tu novost: točke se posebej štejejo tudi za WRC B skupino. Tako je tu seveda 25 točk osvojil Pavšič, na drugem mestu je Jeram, na tretjem pa Sever. Sledijo jim Šubic na četrtem, Kopač na petem in Medved na šestem mestu. Točke je sicer osvojilo 15 tekmovalcev, a naj mi oprostijo ker jih zaradi prizadevanja za nerazvlečen povzetek ne bom omenil…

Tu pa je seveda še skupina S1600, v tej je slavil drugi Janko s priimkom Bačnar. Za 21 sekund je ugnal prvega tujca ki se je dokopal do točk, Nenada Mirkovića. Tretji je Sebastjan Bevk, na četrtem mestu pa povratnik v rally – Robert Kreft. Omenjeni Kreft je ugnal hrvata Kadijo za pičlih 54 stotink, mu zagotovo požrl nekaj živcev in poleg Hotize in Piranskega zaliva verjetno poskrbel za novo slovensko-hrvaško zameroJ Šalo na stran, na 6. mestu je končal Robi Jereb, sedmi pa Jure Jereb, ki je verjetno dosegel uvrstitev svoje kariere. Tu naj omenim še Barbaro Kodrin, ki je sicer v razpredelnici med rezultati(tehnične težave), a je rally končala in zagotavlja da se bo borila in učila ter skušala priti do kakšne točke.

Tako, v grobem je to to, lahko bi sicer napisali še kaj, vendar mi tehnične težave tega ne omogočajo, se bomo pa zato naslednjič bolj potrudili. Ta »naslednjič« pa nas vse čaka že 21. septembra s Castrol Rallyjem, ko bomo morali še enkrat kazati naše potne liste za prečkanje severne meje. Sezona se je torej odprla, a se še ni dobro začela, zato kličem vse ki se še niste zbudili iz počitniškega mirovanja in rajši spite na postelji kot za volanom, da se zganete in se vržete na delo! Lep pozdrav

McBajs

VIDEO:
WRC A: http://rapidshare.de/files/33078182/Pirelli_2006_mAxL.wmv.html
WRC B: http://video.google.com/videoplay?docid=5017876415857647964
S1600: http://files.filefront.com/Pirelli_Lavanttal_Rallye_ywmv/;5512129;;/fileinfo.html

Še več pa na domači strani prvenstva http://rally.e-idrija.si

Uporabniški avatar
igi00
Nov uporabnik

Napisal/-a igi00 Po okt 02, 2006 8:18 am

Če ste se morda spraševali, zakaj je stran nedosegljiva: imamo nov naslov
http://www.slorbr.com/

Končan je tudi 2. rally za državno prvenstvo. Oglejte si rezultate in videa iz WRC A in S1600 skupin (Castrol)

Uporabniški avatar
igi00
Nov uporabnik

Napisal/-a igi00 Pe nov 03, 2006 12:15 am

Video - pregled prvih štirih rallyev državnega prvenstva
http://www.youtube.com/watch?v=vV_T4UwHvI4

Uporabniški avatar
igi00
Nov uporabnik

Napisal/-a igi00 So nov 11, 2006 6:02 pm

Video 5. rallya Idrija za državno prvenstvo (skupina S1600):

Youtube in video v polni kvaliteti (131MB)

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne mar 25, 2007 8:14 pm

hei!...jest pa mam en problem..sm si kupu original špil(ja vem..mal pozno :lol: )..pa mi skoz vn meče :x :? ..kaj bi lohka bil problem.....aja...pa uni avti..k jih lahko še zraven naložiš iz neta.....se dajo tud tko igrat..al lahko samo prek neta?
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O To mar 27, 2007 11:42 pm

yugo_tuning je napisal/-a:hei!...jest pa mam en problem..sm si kupu original špil(ja vem..mal pozno :lol: )..pa mi skoz vn meče :x :? ..kaj bi lohka bil problem.....aja...pa uni avti..k jih lahko še zraven naložiš iz neta.....se dajo tud tko igrat..al lahko samo prek neta?

Lahko tudi v single player igraš dodatne avte. :) Jaz stalno Fabio 1600 furam.

Kaj bi lahko bilo narobe? Kdaj te ven meče? Sploh prideš not? Med nalaganjem dirke? Med vožnjo?

Preveri minimalne zahteve in jih primerjaj s tvojim računalnikom. Če kaj ne štima je verjetno to razlog. Če je to ok bi bilo mogoče fajn kakšne gonilnike za grafično naštimat.

Kaj več pa že ne vem, vsaj ne na pamet.
Slika

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Napisal/-a SpunkyRacer Sr mar 28, 2007 2:54 pm

Fabija 1600?...opa..mamljivo se sliši.... :D

glede lastnosti bom še prevril...vrže mi pa kakor kdaj vn..tudi med vožnjo :?
zadnjič sem odpeljal tri rallyje...pa me vrže vn..spotoma se mi je pa čist vse zbrisal kar sem shranil! :twisted:

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Napisal/-a SpunkyRacer Sr mar 28, 2007 3:03 pm

imam minimalne zahteve :D ..samo najbrž je kakšen virus..ker tudi druge igrice nekaj ne delajo :?

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr mar 28, 2007 5:21 pm

Si nalagal kaksne avtomobile al si samo posnel igrco in vse pustil na miru.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Napisal/-a SpunkyRacer Če mar 29, 2007 3:02 pm

samo naložil....to pa je to..pa še origina je....zato :? ..bom vidu kaj bo en model reku..k se spozna na kompe..k mu ga bom nesu

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr mar 05, 2008 1:17 am

Prilagam dva filmcka od letosnje sezone drzavega prvenstva v Richard Burns rally-ju. Fantje se res trudijo pri izdelavi. 8)

ftp://rbr:0burns0@ftp.slorbr.com:36871/ ... sto_N4.wmv

ftp://rbr:0burns0@ftp.slorbr.com:36871/ ... 8.WRCB.wmv
SlikaSlika

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Napisal/-a SpunkyRacer Pe mar 07, 2008 4:15 pm

zakon! 8) :twisted: :twisted: si že grem nazaj naložit rbr
Zadnjič spremenil SpunkyRacer, dne Ne mar 16, 2008 1:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če mar 13, 2008 9:50 am

yugo_tuning je napisal/-a:zakon! 8) :twisted: :twisted: si že grem nazaj naložit BRB

Napise se RBR ne BRB :) Pa upam da imas volan ker cega nimas nebos dalec prisel v tej igrici
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov