HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Twingo je za svojo velikost res varen avto. Sam sem se z njim zaletel 130km/h čelno v skalo ob jadranski magistrali (en i**** me je zrinu dol iz ceste, ker ni prenesu da ga poštiman twingo prehiti). V avtu smo bili trije in nobenemu nič.Pa ti si pravi terminator!
Golfy je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Twingo je za svojo velikost res varen avto. Sam sem se z njim zaletel 130km/h čelno v skalo ob jadranski magistrali (en i**** me je zrinu dol iz ceste, ker ni prenesu da ga poštiman twingo prehiti). V avtu smo bili trije in nobenemu nič.Pa ti si pravi terminator!
haha a se je skala odmaknila vam?
nebivedu je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Twingo je za svojo velikost res varen avto. Sam sem se z njim zaletel 130km/h čelno v skalo ob jadranski magistrali (en i**** me je zrinu dol iz ceste, ker ni prenesu da ga poštiman twingo prehiti). V avtu smo bili trije in nobenemu nič.Pa ti si pravi terminator!
Golfy ni se lih odmaknila - odbil sem jo pa 15 metrov stran od ceste in potem plačal 400 kun kazni za to. Avto je bil totalka, vendar samo spredaj - še havba je ostala cela, ker je par cm pod havbo nabilo skalo v avto.
HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Twingo je za svojo velikost res varen avto. Sam sem se z njim zaletel 130km/h čelno v skalo ob jadranski magistrali (en i**** me je zrinu dol iz ceste, ker ni prenesu da ga poštiman twingo prehiti). V avtu smo bili trije in nobenemu nič.Pa ti si pravi terminator!
Golfy ni se lih odmaknila - odbil sem jo pa 15 metrov stran od ceste in potem plačal 400 kun kazni za to. Avto je bil totalka, vendar samo spredaj - še havba je ostala cela, ker je par cm pod havbo nabilo skalo v avto.
Ja pa tko reč, da je bil to kamen, ne pa skala...
Pug! je napisal/-a:Avtor - brez zamere: Verjetno se bos ze naucil, ko bos zacel voziti avtoKaktus je napisal/-a:jst mam tut eno vprašanje glede zaviranja z motorjem, ki se ne tiče točno te teme.
na cpp-ju so nam povedal, da ko zaviraš z motorjem, ne smeš stisniti sklopke.
mene pa zanima, kaj bi se naredilo, če bi jo?
sklepam, da bi prišlo do večje okvare motorja.
lp Pero
Js sm se zvalu iz stola in skotalu po stengah, ko sm tole prebral![]()
![]()
hitri in drzni je napisal/-a:Sm kupu modre pozicijke in me zanima ce moram kaksno luc dat vn da dam pozicijko not gre se pa za kio clarus
Resnicno prosim za odgovoreops:
LP VSEM
FireSTORM je napisal/-a:hitri in drzni je napisal/-a:Sm kupu modre pozicijke in me zanima ce moram kaksno luc dat vn da dam pozicijko not gre se pa za kio clarus
Resnicno prosim za odgovoreops:
LP VSEM
ja jaz sm pa kupu športni lonec...zdaj me pa zanima če morem starega dol vzet al kar to čez njega gor prišraufam/našvasam?
HeP][MeN je napisal/-a:Dino je napisal/-a:mam slike sam jih neznam dat gor.....Tle ste pa itaq sami k obvladate sceno :P sj mislm tko:P
oprosti ampak tistga prej si hotu met v srebrni in prelivajoci se barvi, zdj bi mel pa ze pragove pa vse?!
a bi lohk pol povedu kaj bi sploh zdj rad mel, k drgac ti bom dal gor prage od helikopterja, keson od katerpilerja in odbijace od abramsa pa mej svojo serijo 5![]()
Cacek je napisal/-a:Pug! je napisal/-a:Avtor - brez zamere: Verjetno se bos ze naucil, ko bos zacel voziti avtoKaktus je napisal/-a:jst mam tut eno vprašanje glede zaviranja z motorjem, ki se ne tiče točno te teme.
na cpp-ju so nam povedal, da ko zaviraš z motorjem, ne smeš stisniti sklopke.
mene pa zanima, kaj bi se naredilo, če bi jo?
sklepam, da bi prišlo do večje okvare motorja.
lp Pero
Js sm se zvalu iz stola in skotalu po stengah, ko sm tole prebral![]()
![]()
Mislim da ta pobire res vse nagrade
G0lden je napisal/-a:HeP][MeN je napisal/-a:Dino je napisal/-a:mam slike sam jih neznam dat gor.....Tle ste pa itaq sami k obvladate sceno :P sj mislm tko:P
oprosti ampak tistga prej si hotu met v srebrni in prelivajoci se barvi, zdj bi mel pa ze pragove pa vse?!
a bi lohk pol povedu kaj bi sploh zdj rad mel, k drgac ti bom dal gor prage od helikopterja, keson od katerpilerja in odbijace od abramsa pa mej svojo serijo 5![]()
Jaz sem se ob enih zjutraj dobesedno poscal od smehaops:
šmeks je napisal/-a:_URBY_ je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:prodaja laguno....mašino je pa od VW fotku....b****r
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=237502#
saj je pravi motor, samo tisiti plastični del ima od W. saj če dobro pogledaš brisalce in okno se na obeh slikah pri zaprti in odprti mašini vidita enako.
halo ti pa študent strojništva...bi te samopa si že kdaj videl motor od VW a boš rekel da je to od lagune motor ampak samo tist plastičen del je od VW
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov