AudiBoy je napisal/-a:Baileyz je napisal/-a:to to, mi anti-alko smo zakon![]()
Nevete kaj zamujate.
Baileyz je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:Baileyz je napisal/-a:to to, mi anti-alko smo zakon![]()
Nevete kaj zamujate.
men se zdi da dobr vem kaj zamujam ^^ bruhic ni, nič ne pozabim in do jutra imam še vedno barvo in nobenega tigraI like it that way
(pa ne me razumet da nikoli kaplje alkohola ne spijem. pač ne nalivam se. in piva res v lajfu še nisem spila niti deci, ker je ogabno)
Baileyz je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:Baileyz je napisal/-a:to to, mi anti-alko smo zakon![]()
Nevete kaj zamujate.
men se zdi da dobr vem kaj zamujam ^^ bruhic ni, nič ne pozabim in do jutra imam še vedno barvo in nobenega tigraI like it that way
(pa ne me razumet da nikoli kaplje alkohola ne spijem. pač ne nalivam se. in piva res v lajfu še nisem spila niti deci, ker je ogabno)
chevy je napisal/-a:Baileyz je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:Baileyz je napisal/-a:to to, mi anti-alko smo zakon![]()
Nevete kaj zamujate.
No vsak ima svoje mnenje - moji ni ogabno...nasprotno. Jaz pivo pijem že od svojega 15 leta starosti. Probal sem ga in od takrat mi zelo paše, še posebej v večernih urah in po kakšnemu obroku (pravkar ga pijem). Ko sem hodil v šolo smo se ga kdaj pa kdaj malo s kolegi ampak nikoli nisem bruhal in imel resnejših problemov. Na kakšni fešti mi ni problem spit 4, 5 litra pira...nikoli pijan po pivu - ob dobri domači hrani prav lepo gre
Pijan ''ko kanta'' sem bil morda vse skupaj 5× po domačem šnopcu, borovničke...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov