igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To okt 02, 2007 9:57 pm

:tipk :[] 8] :jy :ne :g: :/:o:/ :noro :shock:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. To okt 02, 2007 10:10 pm

...toplice... :D

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To okt 02, 2007 10:19 pm

Mislim da sam poste nabija ker mu je nekdo povedo da more met 100 postov če hoče oceno v salonu dat in kot vidim mu, predvsem z vašo pomočjo, dobro uspeva.
Se mi zdi pa tole okol tega sedičivalvoleja kr dost natolcevanja, ker nevem zakaj uporabnik wolf66 deva tolk dnarja in znanja v svojo 155 Q4 :!: pa ma malenkost bolše performance, pa je njegova 155ka nareta na isti osnovi kot tempra(na isti osnovi je naret tut tipo), ima 4x4, pa še 2.0 turbo je. Zato se mi tvoje pisanje zdi natolcevanje...
LP Rok

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To okt 02, 2007 10:44 pm

Pavel_P je napisal/-a:Pugi, lej kak majstr je to no, skor veyron pospeški, tak komad hud avto bi se pa že splačalo met v klubu, lah bi ga povabl zravn an, to ti je kvaliteta :vc

To je res ane, sam nam bo čist povprečje predelav na motor razbil... Ponavad mamo al samo NA, samo turbo/kompresor, včasih še NOS zravn, ampak tale je pa čist dbest. Turbo, NA tuning in še NOS vse skupej. Jes grem zdj mojga ven odšraufat, ker je brezveze.

Pa ko že pozivate fante z boljšimi avti da bi šli dragat, mislm da nima smisla tvegat kazni zarad draganja pred Rutarjem. Že tko mislim, da bomo zarad takih vsi takratko potegnil.

Lah pa še par vprašanj dam v zvezi z NOSom, pa se bo precej hitro vidl kam pes taco moli :)

1. Kolk Shota furaš?
2. Kaj piše na dizah v Y členu?
3. Katere magnetne ventile imaš?
4. Kolk si premaknu predvžig glede na to da maš višjo kompresijo pa še NOS?
5. Na kolk pritiska voziš in kako vzdržuješ pritisk?
6. A maš najlonske al pletene cevi?
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To okt 02, 2007 10:48 pm

bv se sekirat.če laže laže sam seb...če ne pa graf gor da se prepričamo...ker me res zanima
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To okt 02, 2007 11:23 pm

@Pugi ne se sploh mučt pisat takšnih vprašanj, ker je škoda tipkovnice. Odgovora tako ali tako neboš dobil ;)

pa pazi da te tipo ne ulovi k če te prehiti bi ti lohka bejzbolka prletela v vetrobransko...al pa kos avtomobila pr hitrostih nad 100km/h (sori 500km/h...dragster.press) :roll:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ To okt 02, 2007 11:28 pm

Pavel_P je napisal/-a:Pugi, lej kak majstr je to no, skor veyron pospeški, tak komad hud avto bi se pa že splačalo met v klubu, lah bi ga povabl zravn an, to ti je kvaliteta :vc

piz..a, zakwa so veyronu ubesl gor4 turbine, lahko bi mu dal sam bolš sveče pa kable pa jih nebi meu 1001 ampak zih več, formula je pa u tem primeru res zaostala tehnologija...še kr brez nitrota :bonk sej k to človk bere bi najraj butnu na izklop link da folk k bi se hotu narolat od smeha bi sam to šu brt... :?

človek a si ti normaln, a ti sebe delas za neumnga al samo dokzujš da je res na temu forumu večina po 13let, dej mal si preračuni kaj si ti naredu pa kok si konov vn dubu pa kašne cajte omenjaš do 100 km/h...aja kašn menjalnik pa maš...gear ratio nm zaupej... sej ti je ze en napisu taprav naslov zate, jst ti pa lahko še točn naslov dam
http://www.ctk.uni-lj.si/ ---- človek prvoščsi neki kvalitetnga branja,pol pa prid spet mal sm nabijat da se nasmejemo....

l.p. KL3

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Sr okt 03, 2007 5:46 am

ok 105u prvi sj se ne morem več smejat f1 gre u prvi 120km/h ok lohk pa da maš 500ps pa nam govoriš da jih imaš 205ps u glavnem samo pod tem pogojem je to možno drugače pa rajši bodi strpen in groziti po forumu ker nikoli ne veš kdo te spremlja ŠTEKAŠ? A ja pa vabim te na en dregec pa da vidmo kaj se boš s hondo lovil pejt z mano itak maš performanse od norga turbača poršeja :?: :twisted:
biturbo SKN Project CT3 50

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Sr okt 03, 2007 6:32 am

hehe fantje brez veze tipkovnice ja....am pridejo posnetki gor pa bomo vidl kdo se bo pol smeju....do takrat pa hvala za objave ane:) kmalu bo 100:)
2ice4u

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr okt 03, 2007 1:25 pm

:pop: :pop: :cry 8]
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
daks
Novinec

Kraj: baška grapa

Napisal/-a daks Sr okt 03, 2007 2:13 pm

ma haaaard :shock:
a kdo ki ga poznaš tudi pregleduje ta forum?

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr okt 03, 2007 2:20 pm

Ice_Angel je napisal/-a:hehe fantje brez veze tipkovnice ja....am pridejo posnetki gor pa bomo vidl kdo se bo pol smeju....do takrat pa hvala za objave ane:) kmalu bo 100:)

a na pugijevo vprašanje ne boš odgovoru? lej jz mam golfa 3 1.8 in ma cca. 11.5s do 100. pol če kupim bosheve svečke in pa racing vžigalne kable tle v NM v Turboshopu mislš da bo pol že okol 10s? ker glede na to da je 12s, kar je šenkrat več kot ma sedičiavolve original, bi verjetno moglo to dat več kot samo sekundo glede na to da je moja cifra do 100 precej visoka. ne vem, rad bi zbolšal performance pa bi tut reskiral teh 100€ če je res tolk bolš. ampak mal sem skeptičen glede tega :oops:

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Sr okt 03, 2007 2:34 pm

off: In kaj Silvano meni o tvojem pisanju??

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr okt 03, 2007 2:46 pm

jst sam nevem kasno vezo majo konji z tem kok gre prva.prva gre lah tut 150 ce mas drgacn prestavn razmerje pa nimas blokad,pa se avto lah vrti na 9000+ rpm

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Kraj: Lovrenc na Pohorju

Hallo

Napisal/-a sergej Sr okt 03, 2007 2:57 pm

Pomoje prestavljat blokado se splača ne zarad prve, ampak zarad končne hitrost ali , da kaj veliko ni preveč zdravo prestavljat!!vete!!

Izkušnja: Avto honda let. 1990 civic Motor 1.6 130km dvignjen na 145km, z izpuhom in cold air intake-om. :) Vzeli ven blokado motor se je zasukal na nevem kolko skratka števec je pri 8.200rpm zaustavo, saj nemore naprej, skratka po hitrosti smo jo v prvi zasukali na ene dobre 9500rpm, če ne več!!! :?

Posledice: deset kilometrov, kiler od sile spustil ležaje na ojnici obrnilo ventili up.... :(

Mnenje!! Pazi kolk prestavljaš in pozanimaj se koliko vrtlajov zdržijo ležaji!!ojnični!!
-----------------------------
www.mottorklub.com

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Sr okt 03, 2007 3:09 pm

Ice_Angel je napisal/-a:ja se to jo ma vedn pr roki in v avtu:) tak da kokr ces no...vedi da bos na mojem teritoriju:D :D :D :D se veselim tvojega prihoda:) a rebis se kaj?ime mi je rok evo se kaj?

Ti si pa ja en pezde :!: Koliko si pa sploh star sine :?:
Si si prebral pravilnik foruma????
No sj ti si bolši care od mene , ker ti tipo leti 265, pa ma od 0-100....4 sekunde :oops:
BMW E46

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Kraj: Lovrenc na Pohorju

Napisal/-a sergej Sr okt 03, 2007 3:16 pm

Pa kaj samo nekaj nabijate ????????
-----------------------------
www.mottorklub.com

Uporabniški avatar
TheWatcher
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a TheWatcher Sr okt 03, 2007 3:29 pm

Ice_Angel je napisal/-a:...navaden sedicivalvole kter ga je sprobu ki ga ze ni imel vam lahko pove kaj dela avto...

No....jest sem že več kot par let ponosen lastnik Fiat Tipona 2.0 ie 16V oz. sedicivalvole. Avto ima serijsko 8,4sec 0-100km/h -

http://www.carfolio.com/specifications/ ... ifications

- in 1180kg! Tisto, ko so se pri uvozu/homologaciji/ponovni registraciji zmotli in v prometni piše, da so lažji je napačen podatek. Moj je mel po prometni 1020kg pa sem ga šel po tehničnem ponovno reg. in se je zmotla una na upravi in od takrat je imel moj tipo 1000kg. Po tehtanju smo ugotovili, da ima malo kg pod podatkom v knjigi in sicer 1160kg.

Glede tuninga je bilo narejeno sledeče - drugi bati, znižana glava, polirani vetnili, povečani in polirani sesalni in izpušni kanali, poliran izpušni kolektor - brez katalizatorja - športni zadnji lonec, športni filter oz. CAI tako, da se je odzgoraj zaščitil filter, da ni vlekel toplega zraka od motorja, chiptuning + komplet generalka. Kljub vsej tej predelavi z serijskim menjalnikom in 1160kg nismo spravli tipona pod slabih 8,0sec 0-100km/h. Končna je bila 235km/h, čeprav da zadnjih 20-25km/h bolj mučnih in tudi dvomim, da je to realno, ker se števec 100% laže oz. kaže narobe. Tolko glede serijskega tipona z malo modifikacijami ;)

Verjamem, da za 4000€ in profesionalnem delu lahko marsikaj doseže, sploh če se mojster potrudi. Ne mislim trdit, da se lažeš ali karkoli ker to ni moja stvar....zanima me samo, če je bilo kaj spremenjeno na glavni gredi oz. kaj je bilo narejeno, ker ko smo mi razstavli motor in iskali drugego je dejstvo, da ima tipo zelo slabo glavno gred in večina jim zaribljejo ojnični ležaji - tudi če je zadost olja. A si ti mogoče povečal pretočne kanale za olje? Kakšno imaš pa oljno pumpo not - koliko pritiska olja imaš pri polnem gasu? Ker sem jaz nameraval ta pretok in mazanje izbolšat samo kanal za mazanje ki je zvrtan skozi gred je vedno samo na enem mestu na povrsini kjer nalega ležaj, torej če pride do previsokega pritiska olja potem ta začne odrivati ojnico iz centra tako da na mestu kjer je kanal nastane precej debel oljni film na drugi strani (180 stopinj) ležaja pa je zelo tanek oz ga sploh ni....kako si ti oz. so ti rešli ta problem?

Glede na to, da me še koj moti da moram motor zelo v obrate vrtet bom verjetno še kaj drugega moral spremenit....a ti imaš druge injektorje not? Če jih imaš, kako se ti obnesejo pri polnem tiščanju? Ker serijski so skoraj vedno preslabo dimenzionirani in ne zdržijo dolgo časa polnega tiščanja zato sem jaz razmišljal dat druge not z več pretoka samo potem moram spet spremenit krmiljenje ecu-ja, da nebo avto zalivalo... :? potem pa še močnejšo bencin pumpo :? A maš ti mogoče v avtu za regulirat pritisk bencina? Daj napiši malo več o predelavi na Tiponovem motorju in če ni skrivnost cene, da mal vidim kaj si lahko letos še privoščim 8)
Cause everywhere that I go
ain't the same as befo' (the watcher)
People I used to know
just don't know me no mo' (the watcher)
But everywhere that I go
I got people I know (the watcher)
who got people they know
So I suggest you lay low (the watcher)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr okt 03, 2007 3:32 pm

Tako je nizkih 8s ima do sto, izkušenj dovolj bil avto 7let doma 8).
BTW Watcher kolk ti kej takole tunana zadeva pije?? Prideš pod 14 l (mišljeno bolj mestna vožnja)

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Sr okt 03, 2007 3:34 pm

a na pugijevo vprašanje ne boš odgovoru? lej jz mam golfa 3 1.8 in ma cca. 11.5s do 100. pol če kupim bosheve svečke in pa racing vžigalne kable tle v NM v Turboshopu mislš da bo pol že okol 10s? ker glede na to da je 12s, kar je šenkrat več kot ma sedičiavolve original, bi verjetno moglo to dat več kot samo sekundo glede na to da je moja cifra do 100 precej visoka. ne vem, rad bi zbolšal performance pa bi tut reskiral teh 100€ če je res tolk bolš. ampak mal sem skeptičen glede tega :oops:[/quote]
2ice4u
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov