alesdrolec je napisal/-a:sam prosm da mi pove avtor teme kje je delu prek študenca pa tolk zaslužu do 18ga leta....k grem takoj ke delat...itak bo napisu da ni važn pa da sm fauš...
nism fauš nubenmu k je dnar zaslužu !!!!!pošten!!!!! in ničesar te ne obtužujem sam rad bi vedu kje se tak dnar ubrne da do 18ga leta zaslužš tolk keša....
ja do 18ga leta maš res že lohk fax pa dobr šiht a ne...Psepi je napisal/-a:alesdrolec je napisal/-a:sam prosm da mi pove avtor teme kje je delu prek študenca pa tolk zaslužu do 18ga leta....k grem takoj ke delat...itak bo napisu da ni važn pa da sm fauš...
nism fauš nubenmu k je dnar zaslužu !!!!!pošten!!!!! in ničesar te ne obtužujem sam rad bi vedu kje se tak dnar ubrne da do 18ga leta zaslužš tolk keša....
V šolo hodi, se boš naučil kaj, pa kakšen pameten šiht si najdi da boš mel izkušnje in pa treniraj na skillih pa boš mel denar![]()
Tudi moj prvi študentski šiht (dijaški) je bil plačan le 600sit/H... pa sem s cajtom pogruntal, da bom rabil več in sem se več učil, pa sem mel potem službo pri kateri sem bil plačan 850 pa sem jo po pol leta pustil, ker se mi je zdela premalo plačana za moje delo pa so me klicali nazaj in sem imel naslednje pol leta 1250sit/h oziroma 6,13eur/h... pa sem potem šel delat drugam, kjer sem bil plačan med 8-11eur na uro pa dosedaj ko v eni uri aktivno lahko zaslužim tudi po 30 eur/h.. Recimo danes sem v 8 urah zaslužil 190 eur :P (pa niso nobeni skladi in tako) ... Torej ne vem kje je problem... Takšne ki ne vedo, kje se tako zasluži legalno pa itak samo čakajo in takšne imajo najraje v štartu... To so tisti, ki ne znajo promovirat svojega znanja in pač vzamejo kolikor se jim ponudi. Dolgoročno tak folk nikoli ne ostane dolgo, ker ga ob premali plači delo čedalje manj zanima
Najlažje je doma za računalnikom jamrat, da ni pametnega dela
![]()
Čestitke ob TTjuDa ti izpolni vsa pričakovanja
Carrera je napisal/-a:Coupe verzija je ...
Kako sem prišel do denarja?
Droga, Orožje, Prostitucija, ... pišuka so eno bedni
Lahko le rečem da se ukvarjam z določenim zadevam in na mesec imam od 3 -4 k evrov (provizija)
Vikking je napisal/-a:Carrera in Psepi: glede na to da oba zaslužita cca. 4.000€ neto mesečno, zakaj ne povesta s čim se ukvarjata.
Glede na to, da se ne ukvarjata z ničemer nelegalno, da je posledica takšnega rezultata, le vajino znanje. Seveda poleg tega da verjetno še oba študirata.
Zakaj ne bi privoščila tudi drugim da dobro zaslužijo, zakaj takšna skrivnost. Zakaj ne bi predstavila, povedala kakšno besedo več o vajinem delu/podjetju.
Carrera glede na to da si omenil, da potrebuješ dober avto prav zaradi posla (da ti je to zelo pomembno) potem imaš opravka z ljudmi/oglaševanjem. Zato ne vidim problema da kaj več poveš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov