igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec To jul 01, 2008 11:07 pm

sam prosm da mi pove avtor teme kje je delu prek študenca pa tolk zaslužu do 18ga leta....k grem takoj ke delat...itak bo napisu da ni važn pa da sm fauš...
nism fauš nubenmu k je dnar zaslužu !!!!!pošten!!!!! in ničesar te ne obtužujem sam rad bi vedu kje se tak dnar ubrne da do 18ga leta zaslužš tolk keša....

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Sr jul 02, 2008 12:31 am

šverc komerc :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Sr jul 02, 2008 12:56 am

se opravičujem za OFF topic:
vprašanje kje lahko pri 18ih zaslužiš 12.000€ je smešno...
zakaj..? ker če takrat nisi dovolj pameten za nekaj takega, potem verjetno nikoli ne boš, predvsem če študiraš kakšno ekonomijo ali pa fax, ki ti dopušča vsaj 5mesecev delovne delovne dobe (vsaj toliko meni omenjeni, imam se pa za povprečnega butla)
ODGOVOR: nauči se jadrat, naredi izpit za čoln, delaj 2 meseca poleti vsak dan kot skipper (dela res ni teško dobiti) in boš dobil 120-150€ na dan... in to na roke. 7000€ čez poletje ni taka panika.. pa dva poletja in si kje?

ON topic:
avto mi je že dolgo dolgo všeč.. predvsem me fascinira to da v vseh teh letih ni izgubil vizuelnih simpatij, čeprav ni tisti klasični audi z brezčasno obliko...
225konjev pa se mi ne zdi nekaj ubijalskega. seveda te lahko hitro zanese. ampak pred 20 leti ko so vsi imeli jugote s 45konji je bilo skrajno neumno da je oče sinu, ki je bil novopečeni voznik kupil tistega v 65konjski verziji.. potem je bilo nekega dne povprečno imeti 90konjev.. danes se je to povprečje dvignilo na 120-130 konjev. in nekega dne bo mogoče 200. zato se mi zdi da je vsak konj lahko ubijalski, še posebno če sedi za volanom!
pred puncami pa nikar ne pritiskaj preveč.. vsaj gasa ne :lol:

Carrera
Nov uporabnik

Napisal/-a Carrera Sr jul 02, 2008 1:26 am

Coupe verzija je ...

Kako sem prišel do denarja?
Droga, Orožje, Prostitucija, ... pišuka so eno bedni

Lahko le rečem da se ukvarjam z določenim zadevam in na mesec imam od 3 -4 k evrov (provizija)

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Sr jul 02, 2008 2:14 am

alesdrolec je napisal/-a:sam prosm da mi pove avtor teme kje je delu prek študenca pa tolk zaslužu do 18ga leta....k grem takoj ke delat...itak bo napisu da ni važn pa da sm fauš...
nism fauš nubenmu k je dnar zaslužu !!!!!pošten!!!!! in ničesar te ne obtužujem sam rad bi vedu kje se tak dnar ubrne da do 18ga leta zaslužš tolk keša....

V šolo hodi, se boš naučil kaj, pa kakšen pameten šiht si najdi da boš mel izkušnje in pa treniraj na skillih pa boš mel denar ;)

Tudi moj prvi študentski šiht (dijaški) je bil plačan le 600sit/H... pa sem s cajtom pogruntal, da bom rabil več in sem se več učil, pa sem mel potem službo pri kateri sem bil plačan 850 pa sem jo po pol leta pustil, ker se mi je zdela premalo plačana za moje delo pa so me klicali nazaj in sem imel naslednje pol leta 1250sit/h oziroma 6,13eur/h... pa sem potem šel delat drugam, kjer sem bil plačan med 8-11eur na uro pa dosedaj ko v eni uri aktivno lahko zaslužim tudi po 30 eur/h ;).. Recimo danes sem v 8 urah zaslužil 190 eur :P (pa niso nobeni skladi in tako) ... Torej ne vem kje je problem... Takšne ki ne vedo, kje se tako zasluži legalno pa itak samo čakajo in takšne imajo najraje v štartu... To so tisti, ki ne znajo promovirat svojega znanja in pač vzamejo kolikor se jim ponudi. Dolgoročno tak folk nikoli ne ostane dolgo, ker ga ob premali plači delo čedalje manj zanima ;) Najlažje je doma za računalnikom jamrat, da ni pametnega dela :roll:

Čestitke ob TTju 8) Da ti izpolni vsa pričakovanja ;)

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Sr jul 02, 2008 7:16 am

Psepi je napisal/-a:
alesdrolec je napisal/-a:sam prosm da mi pove avtor teme kje je delu prek študenca pa tolk zaslužu do 18ga leta....k grem takoj ke delat...itak bo napisu da ni važn pa da sm fauš...

V šolo hodi, se boš naučil kaj, pa kakšen pameten šiht si najdi da boš mel izkušnje in pa treniraj na skillih pa boš mel denar ;)

Tudi moj prvi študentski šiht (dijaški) je bil plačan le 600sit/H... pa sem s cajtom pogruntal, da bom rabil več in sem se več učil, pa sem mel potem službo pri kateri sem bil plačan 850 pa sem jo po pol leta pustil, ker se mi je zdela premalo plačana za moje delo pa so me klicali nazaj in sem imel naslednje pol leta 1250sit/h oziroma 6,13eur/h... pa sem potem šel delat drugam, kjer sem bil plačan med 8-11eur na uro pa dosedaj ko v eni uri aktivno lahko zaslužim tudi po 30 eur/h ;).. Recimo danes sem v 8 urah zaslužil 190 eur :P (pa niso nobeni skladi in tako) ... Torej ne vem kje je problem... Takšne ki ne vedo, kje se tako zasluži legalno pa itak samo čakajo in takšne imajo najraje v štartu... To so tisti, ki ne znajo promovirat svojega znanja in pač vzamejo kolikor se jim ponudi. Dolgoročno tak folk nikoli ne ostane dolgo, ker ga ob premali plači delo čedalje manj zanima ;) Najlažje je doma za računalnikom jamrat, da ni pametnega dela :roll:

Čestitke ob TTju 8) Da ti izpolni vsa pričakovanja ;)
ja do 18ga leta maš res že lohk fax pa dobr šiht a ne... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomason666 se ti pridružjem:

:pop: :pop:

p.s. tud jest delam sam kot dijak nism najdu dela za več kot 3€ an uro....pa tako da mi je prevozno dosegljivo...

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Sr jul 02, 2008 8:05 am

hehe eni tu gor se res obnašajo kot da so pojedli že vso znanost tega sveta ;) Sej je fant ja napisu da ma 3 do 4k € na mesec provizije? Ne razumem zakaj še vedno pišete o nekih 600sit/uro. Začnite brat mal poste :lol:

Pa verjetno če bi kdo od vas mel 4k€ na mesec pri teh letih, bi šola bla verjetno nekje na koncu lista, če vete kaj mislim :D

aja, pa varno vožnjo z mrcino ;)

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Sr jul 02, 2008 8:12 am

Za 3-4K€ na mesec bi si pa ja lahko kak boljsi in novejsi avto privoscil :P
Slika

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Sr jul 02, 2008 8:17 am

Res je, ampak to so stvari, ki se nas več ne tičejo, tko da.. :roll:

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Sr jul 02, 2008 8:23 am

:pop:

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tomas666 Sr jul 02, 2008 8:33 am

naklada fant :roll: :pop:
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jul 02, 2008 8:48 am

Jih maš pa že dost pod sabo ;)

Prvi pošteni piramidni sistem... :cry

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor Sr jul 02, 2008 8:57 am

Carrera je napisal/-a:Coupe verzija je ...

Kako sem prišel do denarja?
Droga, Orožje, Prostitucija, ... pišuka so eno bedni

Lahko le rečem da se ukvarjam z določenim zadevam in na mesec imam od 3 -4 k evrov (provizija)

jaz vem da se da prek interneta z vlaganjem,.... zelo dobro zaslužit tak da to sploh ni dost kolko ma fant zej, sicer pa vsak se znejde po vsoje na legalen ali nelegalen nacin :D

lp dencor

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr jul 02, 2008 9:05 am

Off: Največji zaslužek je pa itak z klikanjem na reklame! :lol:

On: Kakor koli, čestitke za voz, pa tolko glej da se ne ubiješ pa po možnosti še mene zraven. :)

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Sr jul 02, 2008 9:22 am

Izrecem cestitke ko vidim pofotkan avto, do takrat je za mene tole tema za izbris ;)

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Sr jul 02, 2008 9:24 am

Carrera in Psepi: glede na to da oba zaslužita cca. 4.000€ neto mesečno, zakaj ne povesta s čim se ukvarjata.
Glede na to, da se ne ukvarjata z ničemer nelegalno, da je posledica takšnega rezultata, le vajino znanje. Seveda poleg tega da verjetno še oba študirata.

Zakaj ne bi privoščila tudi drugim da dobro zaslužijo, zakaj takšna skrivnost. Zakaj ne bi predstavila, povedala kakšno besedo več o vajinem delu/podjetju.

Carrera glede na to da si omenil, da potrebuješ dober avto prav zaradi posla (da ti je to zelo pomembno) potem imaš opravka z ljudmi/oglaševanjem. Zato ne vidim problema da kaj več poveš.

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Sr jul 02, 2008 10:00 am

FBR je napisal/-a:Jih maš pa že dost pod sabo ;)

Prvi pošteni piramidni sistem... :cry

burka je napisal/-a:Izrecem cestitke ko vidim pofotkan avto, do takrat je za mene tole tema za izbris Wink

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tomas666 Sr jul 02, 2008 10:03 am

dobr tek :pop: da se novš preveč kokic nažru :vc mal zali s pirom :pivo
Slika

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Sr jul 02, 2008 10:45 am

Vikking je napisal/-a:Carrera in Psepi: glede na to da oba zaslužita cca. 4.000€ neto mesečno, zakaj ne povesta s čim se ukvarjata.
Glede na to, da se ne ukvarjata z ničemer nelegalno, da je posledica takšnega rezultata, le vajino znanje. Seveda poleg tega da verjetno še oba študirata.

Zakaj ne bi privoščila tudi drugim da dobro zaslužijo, zakaj takšna skrivnost. Zakaj ne bi predstavila, povedala kakšno besedo več o vajinem delu/podjetju.

Carrera glede na to da si omenil, da potrebuješ dober avto prav zaradi posla (da ti je to zelo pomembno) potem imaš opravka z ljudmi/oglaševanjem. Zato ne vidim problema da kaj več poveš.

Dajmo odpreti temo študentske službe v zabavnem kotičku, pa teh par postov prestavit tam in se pogovarjamo dalje...

Vikking, drugače pa je moje delo internet research&prevajalništvo, projekti, organizacija česa... Pri meni je veliko bolj pomembno, da ni monotono ;)

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Dumber Sr jul 02, 2008 11:05 am

Tudi jaz se čudim v katerem svetu nekateri živite. Ok no 3-4 k na mesec je res preterino. Drugače pa se preko študenta da na mesec zaslužiti 1500€ komot če si priden in imaš dovlj znanja. Npr študentsko deo programer, če ima firma od tebe korist te komot plačalo 7-10 €. Kar vprašajte študente, ki programirajo za firme koliko imajo na uro. In če dela 8 ur na dan lahko na mesec kar hitro pride na 1500€ oziroma tu nekje.
Ni več tistih študenskih del za bogih 500 tolarjev oziroma 2€ večina je nad 4€.
Je pa res da za 3k pa moraš met umazane roke al pa si nakladač :)
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov