micek je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:mmm fak kako???
kok maš HP?
jst mam vse not kar se da pa je okol 10WTF
ko se prižge rumena, po gasu pa takoj nitre všaltat, pa prestavlat čimbol pri osemki pa met prestavno razmerje tako kot ga je napisal mislim da ibizaFreak...
pa bi moglo it
PPS: Gdo sploh je novi Leader? (retoricno vprasanje) Ker mam obcutek, da si vsi nekaj sposojajo pare, a jih sploh gdo vraca? Z zakonitimi obrestmi (10%)? ker se mi drugace zdi brezveze, da eni, dajemo vsak dan prispevek, ven ne vzamemo niti 1$, eni pa si na veliko sposojajo............ Ajd zaj pa res grem.....
micek je napisal/-a:PPS: Gdo sploh je novi Leader? (retoricno vprasanje) Ker mam obcutek, da si vsi nekaj sposojajo pare, a jih sploh gdo vraca? Z zakonitimi obrestmi (10%)? ker se mi drugace zdi brezveze, da eni, dajemo vsak dan prispevek, ven ne vzamemo niti 1$, eni pa si na veliko sposojajo............ Ajd zaj pa res grem.....
jas sem leader, mam vse prek.
moj bruder je še dolžn jurija, kolega mr.nobody nekaj, mloncar si je sposodo za novo mazdo mora vrnit 10k+ obresti, mih@ 5k + obresti,...
če nebojo vrnili po tednu jih odnesem iz teama
Gricko je napisal/-a:micek je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:mmm fak kako???
kok maš HP?
jst mam vse not kar se da pa je okol 10WTF
ko se prižge rumena, po gasu pa takoj nitre všaltat, pa prestavlat čimbol pri osemki pa met prestavno razmerje tako kot ga je napisal mislim da ibizaFreak...
pa bi moglo it
mmm sej mam!
prestave mam tlo podobn naštimane!
nitro tud hit not sam ne koj k pol zavrti gume
štart mam pa tud 0.55 prebližn če hočem pa še znižat pol sem pa prehitr (red light)![]()
mah bo že vaja dela mojstra
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov