Golfy je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:@Golfy: kateri avto je to na fotki (mach 3 turbo champion :P )?
Salen menda, ma sej nima veze auto važno da je tip napisal da naj fotoshoparji zamenjajo feltne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
saleen s7 da... :P
s3c je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:ina kaj je tok posebnga na njima,to da mata velko oprsje wauuuuuu,a niste ni9kol vil takih v živo pa rkate na te slikce al kaj
Ja Zlatan... K smo mi v šolo hodil si Ti rkal, mi pa prej nismo ni9kol... Ina zdej mormo pa mal not prnest, kar smo v mladosti zamudili... Vilš, tko je to...
HeP][MeN je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Ful pa vam probleme dela ena trava. Magic wand se ne imenuje zastonj magična palčka.
...je dal nasvet glavni übermojster photoshopanja v sloveniji...![]()
matr vsi mate ene probleme s komentarji. naredte eno konkretno predelavo, ki se bo vsaj izognla Hall of Lame.
o kvaliteti originalne fotke jaz ne bi razpravljal, niti ne bi tega pocel s predelavami, ki so bile zaenkrat objavljene. so super, naravnost odlicne...
...moja triletna sestricna jih leps narise s samo 12 SATURN barvicami
borut007 je napisal/-a:drzni je napisal/-a:drzni je napisal/-a:Kako dobim povrjen preostanek avtomobilskega zavarovanja, ko prodam avto
Jaz sem imal isto situacijo namreč ko prodaš avto greš narest prepis k enim k to delajo,pol greš drug dan na občino ovirt pogodbo in tam se men zdi da lohka tud odjavš avto.Fotokopiraš promento-odjavljeno in greš s to prometno na zavarovalnico tam ti pa denar nakažejo ne vem če prec.
kupcu pošlješ ovirjeno pogodbo in prometno.
LooooooL, DRZNI se je ujel v lastno past. Drzni priskrbi si življensko zavarovanje, ker te bomo pošteno narezali.
_erce__ je napisal/-a: kaj veš sploh kašn avto je mustang? jaoo veš kašna mašina...brez nosa ga povlečeš do 260 km/h, č dodaš nos pa kr letiš...tudi do 320 gre z nosom...
je bil drag avto in bi ga blo škoda d ga raznese :P
je stal 25.000.000 in še ku je uvožen je use skupi 30 mio, je škoda keša d raznese...![]()
borut007 je napisal/-a:Cloud je napisal/-a:...
P30, 7x15, H 70015, SHP PLATIN www.ilbi.info.
Kaj pravite kaj bi sploh pasalo na avto (avto je srebrne barve)? Obstaja kaka druga kombinacija, recimo 16'' feltne in 15'' gume, ali morejo mere bit enake?!...
Še en dokaz, da je vw ljudsko vozilo. 100 ljudi 100 čudi. :P
Pa še link do celotne teme http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=34575
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov