GIA je napisal/-a:...ti se pa ne preveč sekirat,ker to škoduje...
oprosti, mal morm zezat...

GIA je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:GIA je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:GIA: a ti stanuješ mogoče za Bežigradom?
ful se mi zdiš znana.
ja živim za Bežigradom....hm...sam nimam pojma kdo si ti...?
sam še reč da ti je ime Kaja :P
si al nisi Kaja?
se mi zdi da te poznam.a stanuješ nad bivšo trgovino Emona?
Če se ti zdi da me poznaš,potem po vsej vrjetnosti tut jst poznam tebe...je tako??
No in lahko bi bil vsaj tok "frajer" pa bi odgovoru na pm.....ampak očitno si en navadn lolek,da se neupaš odgovort,pa sam po forumih nakladaš....
Zdi se mi,da vem kdo si ti,mal preveč naklučij,pa tale italjanski nik...ja no....
Aja pa še eno vprašanje....če si tak alfa fan,kako to da ne voziš alfe????
GIA je napisal/-a:Zok je napisal/-a:GIA je napisal/-a:Če se ti zdi da me poznaš,potem po vsej vrjetnosti tut jst poznam tebe...je tako??
No in lahko bi bil vsaj tok "frajer" pa bi odgovoru na pm.....ampak očitno si en navadn lolek,da se neupaš odgovort,pa sam po forumih nakladaš....
Zdi se mi,da vem kdo si ti,mal preveč naklučij,pa tale italjanski nik...ja no....
ahhh, tipicen zenski pristop, ko spozna, da ni vec v srediscu pozornosti...:P
ja ok pač tipičen ženski pristop...whatever...jst sm sam odgovorila na njegov post...ti se pa ne preveč sekirat,ker to škoduje...
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:GIA je napisal/-a:Zok je napisal/-a:GIA je napisal/-a:Če se ti zdi da me poznaš,potem po vsej vrjetnosti tut jst poznam tebe...je tako??
ja ok pač tipičen ženski pristop...whatever...jst sm sam odgovorila na njegov post...ti se pa ne preveč sekirat,ker to škoduje...
sej sigurn si me že pozabila
a ti mal namignem kdo sm?
GIA je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:GIA je napisal/-a:Zok je napisal/-a:GIA je napisal/-a:Če se ti zdi da me poznaš,potem po vsej vrjetnosti tut jst poznam tebe...je tako??
sej sigurn si me že pozabila
a ti mal namignem kdo sm?
ja bi blo lepo,da mi namigneš...bi bla zlo vesela...
In nevrjamm,da sem te pozabla...ponavadi ljudi ne pozabm....
zelen00ka je napisal/-a:hehehehe regy kaj blo pa to pred frizerjem si se s petardo cesu al kaj hec hec
zelen00ka je napisal/-a:p.s.: probi po pranju las se kaksn balzam za lase si dat gor na lase da se mal zmehcajo hehe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov