Napisal/-a Trigger Če sep 16, 2004 1:49 am
Moški je prišel k spovedi in povedal duhovniku:
"Oče, jaz sem zelo grešil!"
"Sinko, kar povej mi!"
"Veste, neki dan je k meni prišla sestra moje žene.
Saj veste.... malo sva se zaklepetala, nato pa sem seksal z njo!"
"Sinko, saj to niti ni tako velik greh!" ga je potolažil duhovnik. "Bog odpušča tudi večje grehe!"
"Toda, to ni vse!" je nadaljeval moški. "K meni na obisk je prisla tašča. Malo sva se zaklepetala in tudi z njo sem seksal!"
"Tudi to ti bo Bog odpustil!" je rekel duhovnik.
"Veste," je nadaljeval moški pri spovedi, "nekega dne sem šel mimo polja, ki ga je obdeloval sosed. Malo sva se zaklepetala, potem sem pa seksal tudi z njim!"
"Prav sinko, tudi to ti bo odpuščeno. Zdaj pa počasi odidi, da se ne bova zaklepetala."
Ginekolog se naveliča šariti po ženskih organih in se odloči, da bo šel za avtomehanika. Pride do prvega avtomehanika in mu razloži svoj problem.
"Prav!", odvrne mehanik. "Takole bova naredila. Tukaj imaš eno mašino. Če jo boš znal razdreti, bo tvoja plača 60 jurjev, če pa jo boš še znal sestaviti, boš imel 100 jurjev plače."
Res ginekolog razstavi in sestavi mašino, mehanik pa ga opazuje. Ko konča, mu reče: "V redu, sprejet si, plače pa boš imel 150 jurjev."
"Zakaj pa 150 jurjev?", je začuden ginekolog.
Mehanik mu pojasni:"Glej, mašino si pravilno razstavil. Tudi sestavil si jo pravilno. Ampak, da si vse to naredil skozi auspuh, ti dam pa še 50 jurjev."
žena in mož sta bila poročena že dolga, dolga leta in na vse načine sta se trudila, da bi dobila otroka. Potem, ko so zdravniki končno postavili diagnozo, da je mož neploden, sta se odločila, da poiščeta nekoga, ki bo zaplodil otroka. Tisti dan je mož še enkrat poljubil ženo in rekel, da se bo umaknil za nekaj ur, saj bi moral tisti moški priti vsak čas. Pol ure kasneje je pozvonilo na vratih in ker nesreča pač nikoli ne počiva, je bil to fotograf, ki je hodil po bloku od vrat do vrat in ponujal svoje fotografske storitve.
"Dobro jutro, gospa," je začel prijazno, "Ne poznate me, ampak jaz sem prišel da bi..."
"Ni treba pojasnjevati", je žena zardela do uses. "Pričakovala sem vas."
"A res", je bil fotograf prijetno presenečen. "Veste, jaz delam prav krasne otroške zadeve..."
"To je tisto, kar si jaz in moj mož tako želiva", je rekla žena. "No pa sedite že, prosim. Kje bova začela?"
"Prepustite vse meni", je rekel fotograf profesionalno... "Ponavadi začnem kake dvakrat v kopalni kadi, pa enkrat na kavču in morda še ene par v postelji. Včasih je prav čudovito tudi na tleh, na tepihu dnevne sobe, recimo; resnično je treba stvar ponoviti večkrat."
"V kadi, pa na tleh? Ni čudno, da nama z možem ni uspelo..." se je čudila žena.
"Veste, gospa, tako je s tem", je rekel fotograf. "Pravzaprav nihče od nas ne more garantirati, da bo uspelo kar prvič in vsakič. Ampak jaz poskusim več različnih pozicij in sprožim iz šest ali sedem razlicnih kotov. Prepričan sem, da boste presenečeni nad rezultati."
"Upam samo", je rekla žena sramežljivo, "da bova hitro sla skozi."
"Gospa, pri mojem načinu dela si mora moški vzet čas. Jaz bi rad bil noter in ven v petih minutah, ampak potem bi bili, prepričan sem, razočarani..."
"Ja saj vem", je gospa kimala razumevajoče.
Fotograf je odprl še kovcek, ki ga je nosil s sabo, in izvlekel album s slikami otrok, ki jih je fotografiral.
"Tole je bilo narejeno v avtobusu številka štiri, medtem ko je peljal skozi Nove Jarše."
"O moj bog", je gospa hrepeneče zavzdihnila in si z robčkom brisala solze.
"In tale dvojcka, poglejte, lepo vas prosim, kako sta čudovita... ampak z njuno mamo je bilo tako težko delati..."
"A da je bila težavna?" se je začudila gospa.
"Ja, žal res. na koncu sem jo moral odpeljati v park, da sem lahko posel opravil, tako kot se šika. Ljudje so se zbrali okoli in prerivali, da bi videli bolje..."
"A taka gužva je bila?" je vprašala gospa.
"Ja, pa kar tri ure je trajalo. ženska je stalno nekaj jamrala in cvilila. Težko sem se zbral. Temnilo se je že in sem moral pohiteti in potem so se golobi začeli, oprostite na izrazu, srat po moji opremi, tako da sem moral enostavno spakirat..."
"A to mislite resno, da so, hm, kakali po vaši opremi?"
"Ja seveda. No, gospa, zdajle bom pa prinesel trinožnik, da lahko začneva z delom."
"Trinožnik?" Gospa je izgledala zelo zaskrbljeno.
"Ja seveda", je rekel fotograf. "Trinožnik potrebujem da nanj postavim svojo mašinco... je prevelika, da bi jo drzal med delom."
"Gospa... gospa... a vam je slabo?"
Piše se leto 2222. Janez in Micka pristaneta na Marsu. Srečata
Marsovski par in kmalu se zapletejo v prijeten klepet.
Janez popvraša, če je tudi na Marsu borza, kakšni so PC-ji in
kako služijo denar. Končno Micka povpraša tudi po seksu.
"Kako pravzaprav to počnete?" povpraša.
"Podobno kot vi." odgovori marsovec.
Pogovor se nadaljuje in končno se para strinjata, da bodo to noč
zamenjali in tako izkusili nekaj novega.
Micka in moški marsovec gresta v spalnico, kjer se marsovec
sleče. Ima malega, drobcenega...
"Oh, ne vem, če bo tole šlo," pravi Micka! "Zakaj" Je kaj narobe?"
Povpraša on. "No," odgovarja Micka, "Ni ravno takšen, kot sem si
ga predstavljala!" "Ni problema," odgovori marsovec in se začne z roko tolči po čelu. Z Vsakim udarcem postaja njegov ud daljši ... vse dokler ni kar impresiven.
"No, ja," pravi Micka, "Dolžina je OK, a vseeno je že precej
tanek." "Ni problema," odgovarja in se začne vleči za ušesa. Vsakič se njegov malo odebeli, dokler ne postane takšen, da je za Micko pravo veselje.
"Marija!!" vzklikne ona, ko padeta v posteljo in se potem celo noč vroče ljubita. Naslednji dan se Micka pridruži Janezu in para se poslovita.
Janez povpraša Micko, "No, ali je bilo vredu?"
"Grozno mi je, ampak moram priznati, da je bilo odlično. Kako pa tebi?"
"Grozljivo," odgovarja on, "vse kar imam od te avanture je obupen
glavobol...kar naprej me je klofutala in vlekla za ušesa.!"
Ni vse 206 kar se sveti