tomson je napisal/-a:Letna vinjeta mu doda vsaj 100€ vrednosti. Pa daj no, zakaj folk piše to zraven?
MBLeon je napisal/-a:Zadnje časse opažam trike prodajalcev da pod dodatno opremo naštejejo še par postavk ki so že v serijski opremi za določen nivo opreme![]()
Recimo VW Touran Highline napišejo:
Dodatna oprema:
-parkirni senzorji spredaj in zadaj
-zatemnjena stekla
-senzor za dež ipd
abbe je napisal/-a:MBLeon je napisal/-a:Zadnje časse opažam trike prodajalcev da pod dodatno opremo naštejejo še par postavk ki so že v serijski opremi za določen nivo opreme![]()
Dodatna oprema:
-zatemnjena stekla
-senzor za dež ipd
in kaj je kle zj cudnega?
lancia hf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:MBLeon je napisal/-a:Zadnje časse opažam trike prodajalcev da pod dodatno opremo naštejejo še par postavk ki so že v serijski opremi za določen nivo opreme![]()
Dodatna oprema:
-zatemnjena stekla
-senzor za dež ipd
in kaj je kle zj cudnega?
Kaj ni lepo napisano, da nategatorji pišejo serisko opremo pod dodatno![]()
abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:
aha.seprau ti tocno ves za vse znamke in modele avtomobilou kaksno majo opremo?
enipac tega ne vejo.in ne ve vsak kaksna serijska oprema spada pod highline,trendline,sportline...itd
peroRS je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:
aha.seprau ti tocno ves za vse znamke in modele avtomobilou kaksno majo opremo?
enipac tega ne vejo.in ne ve vsak kaksna serijska oprema spada pod highline,trendline,sportline...itd
x2
Dandanes je zgleda že vsak drug, ki napiše oglas za avto nategator![]()
lancia hf je napisal/-a:
Če stranka neve kaj kupuje, je to njen problem. Ne maram pa, da mi gdo ponuja neko dodatno opremo, ki ubistvu sploh ni dodatna oprema.
f.taunus je napisal/-a:Ti veleum itak sam veš, kaj je na avtu serijsko, tako da se čisto nepotrebno sekiraš nad tem. Mi ostali navadni nepoznavalci vozil, pa smo zadovoljni če prodajalec v oglasu navede opremo vozila, pa me falus briga če je serijska ali doplačana kot dodatna oprema.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov