igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Pe feb 06, 2004 2:46 pm

Za VSŠ sploh ne rabs met pik, ker itak nkol ni omejitve:wink: (jih sprejmejo 500)
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. Pe feb 06, 2004 5:01 pm

bsmuk31 je napisal/-a:Za VSŠ sploh ne rabs met pik, ker itak nkol ni omejitve:wink: (jih sprejmejo 500)

Odvisno za ker faks to govoris, na FRI VSŠ je raspisanih 130 mest, sprejmejo jih sicer res ene 150+, ampak 500 8) . Je pa res da obicajno ni omejitve :D

combe
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a combe Pe feb 06, 2004 5:20 pm

Ej bsmuk sorry k tkole skačem not, sam me res zanima, če maš kje kšne slike od tvojga accenta?A je kej spedenan?

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Pe feb 06, 2004 7:52 pm

SaleXIII. je napisal/-a:
bsmuk31 je napisal/-a:Za VSŠ sploh ne rabs met pik, ker itak nkol ni omejitve:wink: (jih sprejmejo 500)

Odvisno za ker faks to govoris, na FRI VSŠ je raspisanih 130 mest, sprejmejo jih sicer res ene 150+, ampak 500 8) . Je pa res da obicajno ni omejitve :D

ja sj ja, to bi mi dost ustrezal... :) z manj muke do u bistvu istega skor... :) sj vrejtn bom šu kj VSŠ, zmer bl razmišlam, pa še ni se treba jebat prov nevemkuko s to lulčkovo maturo... :P
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Pe feb 06, 2004 7:53 pm

SaleXIII. je napisal/-a:Studentsko zivlenje - no comment :pivo :pij: :tipk :vrum

slike povejo več kot 1000 besed... če bi še kdo kako dodal kr... :P
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe feb 06, 2004 9:29 pm

No pa naj dam se jaz svoj pogled na studij in studentska leta...

Jaz sem tik pred diplomo na FRI VSŠ, ostal mi je samo se en izpit in sicer Analiza 2... popizdu bom. Hodil sem na SERŠ v LJ - rac.tehnik, ko sem prisel na FRI sem 1.letnik raztural ker je bilo prakticno ponavljanje srednje sole. Sem imel sreco da sem imel tako dobro osnovo in sem v prvem letniku naredil 7/8 izpitov za salo (prakticno brez ucenjea - 2 uri pred izpitom). Sam to je blo tko... dvorezen mec. V drugem letniku sem mislil, da bom lahko to pocel na enak nacin, a se ni izslo... sicer sem nekaj izpitov naredil a sem kaj kmalu ugotovil da so tu nekatere stvari o katerih nimam pojma in moram hoditi na predavanja ter sodelovati, da bi jih naredil. A me je malo streznilo in sem ugotovil, da fax ni lih sam zajebavanje pa zuranje. Fax ni za vsakogar. Za fax niti ni potrebno biti prepameten, moras biti samo vztrajen, imeti dobre delovne navade in vzeti si cas tudi za solo. :)

Studenstko zivljenje je lepo tudi zato, ker nimas nobenih hudih obveznosti, noben te ne nadzorujes, zivis svobodno. Pa veliko prostega casa imas, za moje pojme prevec.

Jaz sem se po prvem letniku in delno drugem letniku uzivanja studentskega zivljenja odlocil za nekaj, kar se pogosto dogaja na nasem faxu. Kot racunalnicar sem si nasel studentsko delo. Kot racunalnicar v LJ ni tesko dobiti solidne sluzbe, sam pol je problem ce se neznas kontrolirat in delas prevec, pa pol studij trpi. Jst sem zapravil eno leto, ker sem ponavaljal drugi letnik, ceprav sem imel pogoj za tretjega. A sem se zavestno odlocil da bom raje nabiral delovne izkusnje. In moram reci da mi ni zal. Do sedaj bi lahko sicer ze diplomiral (lani), a tako upam da mi bo uspelo letos do poletja diplomirati s to razliko, da bom imel diplomo v roki ob tem pa se 4 leta delovnih izkusenj na mojem podrocju. To pa lih tok pomen kot fax sam, ce ne se vec. Fax je itak samo boljse izhodisce pri osnovi za placo :P

Mislim, da je studij res najlepsi cas v zivljenju, a je tudi cas mnogih razpotij in odlocitev, ki ti krojijo nadaljnje zivljenje. Lahko postanes pijancek pa lufter, lahko postanes freak, lahko pa izberes srednjo pot ... malo radis, malo krades i posteno zivis :mrgreen:

FRIja ti odsvetujem, ce ne maras programiranja in nisi vsaj priblizno doma v matematiki, da nebos tko kot jst pred diplomo a matematika se zmer ni narjena! :(
BTW... a mi kdo nardi Analizo 2, dobi gajbo piva pa se ksn spojlercek ga castim! :pij:

LP ;)

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Ne feb 08, 2004 9:26 pm

torej v petk in soboto k so informativni dnevi, sm se odloču da grem pogledat na gradbeno + strojno + gozdarsko fakulteto... :) upam daujo mel kj zame in moje superdobre ocene :P no vm poj povem ka sm zvedu...

hvala usm za nasvete an... čeu pa še kšn nou pa sploh supr :)

LP
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Ne feb 15, 2004 12:34 pm

nO fantje in dekleta informativni dnevi so mimo...

šu sm pogledat na strojno , gradbeno in pa biotehniško fakulteto (gozdarstvo), in od vseh teh se mi je najbol dopadla strojna... :)

zakaj :?: najbl zto ker majo tud VSŠ, ki men bl ustreza zarad prakse, pol zto k me dost zanima, pa kukr pravjo ni težko službe dobit... in to mij blo kr ušeč...

sicer so na gradbeni rekl isto, sam me nekak strojna bl prvlač... :P

je blo zaj**** u tel lublan najdt tele fakse, smo se ene 3x zgubl čist... sicer smo vedl na kerh ulcah so, sam nismo vedl kje so te ulce... tko daj šlo kr ene par živčenih končičev, ki smo jih med 12 in 3tjo popoldne utopil v steklenicah rdeče rjave barve, s hlapljivo tekočino, katere učinki so vsem dobro poznani :P

edin všeč mi ni blo k na vsakmu faksu hvaljo sam sebe, za druge pa pravjo ko da jih ni, oz. ko da niso nč vredni... to mi ni blo ql... :( ampk jebat ga tko je...

tko da sm se odloču (skorej) za strojno in sigurn Za VSŠ (zarad prakse), pa tud zarad smeri letalstva... (mam bliz letališče + ene2 privatnika s helikopterji tko da bimi to kr ustrezal :P )

nvem, zj pa upam dau šlo na maturi (sicer je večji problem spacat 4 letnik, ampk toj druga zgodba), ter da meujo uzel, pa da postanm študent... :-P :D lol :EE

no hvala usem za nasvete k ste jih dal, so prov pršli... tkoda, sega kj vidmo druglet pol... (mjbi)

LP :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Ne feb 15, 2004 3:34 pm

Ja no... sluzbo se da dobit brez problemov. Moj sosed je julija diplomiral na strojnem faxu (tut VSŠ), pa je pol zacel iskat sluzbo pa ni bil lih navdusen nad ponudbo del. No pol po ene parih mesecih je koncno nasel eno sluzbo, ki mu je kokrtolk usrezala in zdaj opravlja pripravnistvo pri njih.

Kerkol fax nardis, ti zlica se ni padla v med. Je pa res, da imas veliko vec moznosti za to... veze pa tut znajo bit koristne (sa kaj ko jst nikol ne poznam nobenga, ko bi potreboval kako vezo) :P

LP ;)

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Ne feb 15, 2004 3:45 pm

Daco je napisal/-a:Kerkol fax nardis, ti zlica se ni padla v med.

toj pa res ja... pa tega sej treba zavedat, sj zto pravm da mi niso ble predstavitve nikjer ful ušeč k so sami sebe hvalil... na strojni je tko povedu un tip, ko da 15 že plačo dobimo..... :evil: tko da morš še useen mau s svojo glavo pomislt, oziroma premislt... :twisted:

jah veze pa itk da povsod prov pridejo... sj maš kolega k ma kolega, k je od njegovga bratranca sestrična čistilka od nje mtka pa pozna unga, k je... blablabla...

skoz se veze najdejo, sam gobc je treba stegnt... (sicer jest ga ponavad ne, in lahko je drugm guvort, sam useen... :P )

in kako službo ma sosed zdj?

LP
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Ne feb 15, 2004 4:17 pm

just_in je napisal/-a:in kako službo ma sosed zdj?

Zdej v eni firmi v LJ, ki dela neke dele (sm ze pozabu kasne) za nemce mora uredit tehnicno dokumentacijo, pa na novo delovne procese definirat itd...

Prav da mu je izziv, da zrihta vse to... da bo vse poslihtan in da se bo manj delal po domace. ;)

LP
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov