red boy je napisal/-a:Kjer je MIŠA zraven je sranje takoj!
se pridružim temu mnenju!!!!
Konc koncev pa naši majo itak veno neke čudne.
Nemci dajo Raba na eurovizijo pa bojlše osnese :P
Se pridružujem-totalna sramota za naše glasbenike,sm mel občutek da so naši vrli producenti delal musko za gGalantfrik je napisal/-a::ue Sej ne vem, če tole glih sem spada, ampak tale zmagovalna pesem je bila meni osebno prav NAJSLABŠA OD VSEH!!!!!![]()
Jst res ne vem kam to pelje... Kaj pa vi pravte?![]()
Nč, grem jst bruhat
Tipo-mania je napisal/-a:Se pridružujem-totalna sramota za naše glasbenike,sm mel občutek da so naši vrli producenti delal musko za gGalantfrik je napisal/-a::ue Sej ne vem, če tole glih sem spada, ampak tale zmagovalna pesem je bila meni osebno prav NAJSLABŠA OD VSEH!!!!!![]()
Jst res ne vem kam to pelje... Kaj pa vi pravte?![]()
Nč, grem jst bruhat![]()
![]()
![]()
Je kak na forumu ki igra kak inštrument-se združmo nardimo komad in naslednje leto u boj za 1 mesto-ZIHR BI ZMAGAL :P
Nixxon je napisal/-a:Še moje mnenje:
Mi smo na evrovizije pošiljali že vsemogoče, od klasičnega benda, do pevke s tehno pesmijo, kot tako z balado, smo poslali pedre/transvestite, pa blond barbiko in samooklicanega mačota (Resnik).
Torej bi bilo logično če bi sedaj poslali eno "mačko", da bi se žiriji cedile sline.
Tko pa pošiljamo enga čudnga tipa in babo, ki spominja, kot da je iz Pink TV padla. Mene še najbolj spominja na kkšno Jelano Karlevšoal pa Ceco.
Čeprov komad ni napačen.
Zmagat bi mogla Natalija. Mogoče ni njen najboljši komad, pa vseen. Kdaj smo pa še poslal najboljši komad.
Tko pa pošiljamo enga čudnga tipa in babo, ki spominja, kot da je iz Pink TV padla. Mene še najbolj spominja na kkšno Jelano Karlevšo al pa Ceco.
Čeprov komad ni napačen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov