igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
mulc_2000
Nov uporabnik

Kraj: nekje na primorskem

Napisal/-a mulc_2000 Če feb 19, 2004 7:41 am

ha, zanimivo.... poznam pa enga, k ma luc przgano 24 ur, ker cene mu skozi baje eden hodi s coklami po stopniscu... (zena mu je tud ze usla enkrat zaradi tega...) zalostno al smesno, nevem....
al pa nas je nategnu...

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Če feb 19, 2004 11:41 am

kva pa ce mu luc crkne :lol:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če feb 19, 2004 2:42 pm

mulc_2000 je napisal/-a:ha, zanimivo.... poznam pa enga, k ma luc przgano 24 ur, ker cene mu skozi baje eden hodi s coklami po stopniscu... (zena mu je tud ze usla enkrat zaradi tega...) zalostno al smesno, nevem....
al pa nas je nategnu...

Teh zgodb je velik in ni nujno da so neresnične. Na srečo še nisem imel bljižnjegasrečanja z zlobnim duhom razen po kosilu, ko je bil fižol na jedilniku :D :D :D :cry

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Če feb 19, 2004 3:30 pm

McLaren je napisal/-a:
mulc_2000 je napisal/-a:ha, zanimivo.... poznam pa enga, k ma luc przgano 24 ur, ker cene mu skozi baje eden hodi s coklami po stopniscu... (zena mu je tud ze usla enkrat zaradi tega...) zalostno al smesno, nevem....
al pa nas je nategnu...

Teh zgodb je velik in ni nujno da so neresnične. Na srečo še nisem imel bljižnjegasrečanja z zlobnim duhom razen po kosilu, ko je bil fižol na jedilniku :D :D :D :cry

:har :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 3:32 pm

McLaren je napisal/-a:Ajoj fantje če zarad tega ne morte spat. Heheheh jst sem itaq mal zajca glede teh stvari (duhovi, vesoljci) pa nisem mel problemov. :D :D :D :D
Pomoje je to manj strašno kot tiste SABOTAGE, ko kao neki gledaš čist merno pol pa se grozna faca prkaže. Tu ti vse prej lepo pove tako da se lahk prpraviš na stvar. Pa pomoje te posnetki niso lih fake :D

PS: X-Hair veš kolk zgodbic jst vem..........Velik :D

Jst tudi poznam full zgodbic o duhovih, enkrat smo celo za nov let bli u družbi enga "medija", pa so se začele okoli tretje ure dogajat čudne stvari, moj pes 75kilogramska rotwilerka je pa zbežala iz stanovanja ven, kar so jo noge nesle. Pa pol še par ur ni hotla nazaj u hišo.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Če feb 19, 2004 3:35 pm

In kakšne stvari so se začele dogajat? Opiši malo , ne biti tako skrivnosten. :shock:

J.Blaze
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a J.Blaze Če feb 19, 2004 3:36 pm

Sam neki bi rd povedu! Duhovi obstajajo tko kot tud so vesoljci na zemlji! Pa veste zakaj to jes vem! 1 ker kdor kol se je ze spomnil da duh obstaja nasploh je moral to doživeti, da se je tega sploh spomnil, isto z vesoljci se je moral to že zgodit enmu u preteklosti in tko se je pač pojavla ideja o vesolcih,čeprov ne verjamemo vsi sam je pa res da iz nič ne nastane neki! ideja se ne more kr ustvart če tega ne doživiš la pa če že podobna obstaja!!! 2 sm tut gledu na discovery chanelu in so ble zares slike dost podobn kokr je to tle sam bl prepričljiv!! 8)
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 3:44 pm

Ženska je naenkrat začela gledat s tabelimi in se je začela zvijat po tleh, v sobi je naenkrat ratal mrzlo in pes je vn spi*du. Čez par minut je ženska vstala in začela govort z otroškim glasom, da je 10 let stara deklca, k ji je dolgčas in bi rada s kom praznovala novo leto - povedala je kdaj je umrla in kako je umrla, pol se je pa po parih minutah poslovila in ženska je spet padla po tleh in se "zbudila" u normalno življenje.

LP
Nebivedu

P.S. To je sam ena plat tega - zakaj pa pes pol 4 ure ni hotu v hišo nazaj mi pa ni jasno, ker naj bi se duh že poslovil.

Sem bil pa še pri par takih podobnih primerih zraven, sam tisto pa nebi zdele pisal, ker noben nebi verjel - že za to skor noben ne bo verjel.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 19, 2004 3:56 pm

Dj nebivedu, zdj sm se pa usrou... Res gadno, če je res... To pa nebi rd doživu...
Mislm, upam da ne bašeš, ker je res scary..
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če feb 19, 2004 4:12 pm

Nebivedu jst ti čist verjamem. Ti kar povej (če ni skrivnost)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 4:42 pm

Enkrat med vožnjo iz Krškega proti Novem mestu vidim ob cesti štoparja in mu ustavim. Peljal sem ga že ene 5 minut, pol pa tip mene vpraša, če ga vidim, jst njemu - seveda sej sediš tuki zraven - pa on prjav men nazaj - veš ti si prvi, ki me vidi, pa že dolgo časa štopam tukaj - pred neki časa sm se tuki zaletu. Men nč jasn, in si prižgem cigaret, pogledam proti sovozniku in njega ni blo več tm - zginu ni ga blo več u avtu.
In sem mal cajtnge za nazaj pregledal - točno na tistem delu, kjer sem pobral tega štoparja se je tip ubil par tednov nazaj z avtom, k je prehiteval.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 4:49 pm

Pugi nč ne bašem - sam če kej preveč povem se folk pol smeji pa večina ne verjame, pa pol nočem govort o tem.

LP
Nebivedu

J.Blaze
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a J.Blaze Če feb 19, 2004 4:49 pm

ej nebivedu to ti je brezveze govort te zgodbice k ti nben nav verjev pa tut če so se res zgodile bolš da ne k drgač bos mal prfu*kjen izpadu! Sam drgac pa kripy tole sam osebno ne verjamem
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 4:51 pm

Pugi kaj sm reku v prejšnjem postu? tuki je odgovor. En post pred mojim.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Če feb 19, 2004 4:52 pm

nebivedu a si ti pogosto pod VPLIVOM? :P :lol: :lol: :lol: Mislm tole je pa res že smešn! :roll:
http://mr.si/

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Če feb 19, 2004 4:57 pm

Mislim oni tip,ko si ga pobral ,če ga ne bi videl mu menda ja ne bi ustavil,pizd.... kaj sprašuje take norije kot:"a me vidiš?" :P

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 19, 2004 5:00 pm

Ja js se nam norca delov, pa tud ne vem zakaj se teli... Pač povedov si, zdj nej si pa vsak svoje misli, komentar pa zase zadrži...
Sam dons je lih en tak dan, da se še lastne sence bojim :)
Sm gledov neki na televiziji pa me je čist zmetal.... Pa enkrat sm sanjov od enga človeka, k sm ga poznov... V sanjah mi je tapru mahov, poj sm začutu njegov strah in sm ga hotu potegnt za roko, a mi je spodrsnilo... Ta človek se je tisti večer obesu... Od takrt naprej mi mal kšne stvari ne grejo v račun..
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 5:01 pm

Jst se ne drogiram in ne pijem alkota že 5 let, tko da nisem pod vplivom skoraj ničesar.
Edina droga je adrenalin in navadni BOSS silver cigareti.
Še kave ne pijem - diši že dobr, sam okus me moti.

LP
Nebivedu

P.S. Še ena, ki jo je slišal vsaj 100 slovencev na summerweek-u, ki je bil v Sloveniji pred okol 13 leti.
4 fantje iz ene izmed zahodnoevropskih držav so vsak dan klicali duhove in to več let skupaj. Pa so jih spraševali za prihodnost in ko so se odločil, da se s tem ne bodo več ukvarjal, ker so se jim začeli delat problemi, jim je duh povedal 4 besede.
Naslednji dan sta se 2 ubila, tretji je pristal na vozičku, četrti se je pa za pomoč obrnu na enga duhovnika in ko sta prišla v cerkev, kjer je ta duhovnik delal, je tip vidu te 4 besede napisane na steni - ne vem kaj je blo naprej.
Ampak oba sta bila na summerweeku in sta oba prestrašeno prosila če nebi klical duhov, ker so se eni mulci spravli lih h temu, da bodo klical duhove. Tko da te stvari niso lih tok nedolžne, kokr si eni mislijo.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če feb 19, 2004 5:03 pm

Pugi jst sm 3 mesece mel iste sanje vsako noč, pol sm pa u sanjsko bukvo pogledal u knjižnici, kaj pomenijo te sanje, ker sem se vedno ves poten zbudu sredi sanj in je pisalo - SMRT V DRUŽINI - teden dni kasneje je dedek umrl.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če feb 19, 2004 5:09 pm

nebivedu je napisal/-a:Enkrat med vožnjo iz Krškega proti Novem mestu vidim ob cesti štoparja in mu ustavim. Peljal sem ga že ene 5 minut, pol pa tip mene vpraša, če ga vidim, jst njemu - seveda sej sediš tuki zraven - pa on prjav men nazaj - veš ti si prvi, ki me vidi, pa že dolgo časa štopam tukaj - pred neki časa sm se tuki zaletu. Men nč jasn, in si prižgem cigaret, pogledam proti sovozniku in njega ni blo več tm - zginu ni ga blo več u avtu.
In sem mal cajtnge za nazaj pregledal - točno na tistem delu, kjer sem pobral tega štoparja se je tip ubil par tednov nazaj z avtom, k je prehiteval.

LP
Nebivedu

Čisto isti primer je bil v tisti oddaji ki jo je pred nekaj leti vodla eva Longyka na TV SLO 2... Isti... Jaz ne bom komentiral če ti verjamem al pa ne, vem samo da če bi se meni to zgodilo bi se posral...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov