mulc_2000 je napisal/-a:ha, zanimivo.... poznam pa enga, k ma luc przgano 24 ur, ker cene mu skozi baje eden hodi s coklami po stopniscu... (zena mu je tud ze usla enkrat zaradi tega...) zalostno al smesno, nevem....
al pa nas je nategnu...
McLaren je napisal/-a:mulc_2000 je napisal/-a:ha, zanimivo.... poznam pa enga, k ma luc przgano 24 ur, ker cene mu skozi baje eden hodi s coklami po stopniscu... (zena mu je tud ze usla enkrat zaradi tega...) zalostno al smesno, nevem....
al pa nas je nategnu...
Teh zgodb je velik in ni nujno da so neresnične. Na srečo še nisem imel bljižnjegasrečanja z zlobnim duhom razen po kosilu, ko je bil fižol na jedilniku![]()
![]()
![]()
McLaren je napisal/-a:Ajoj fantje če zarad tega ne morte spat. Heheheh jst sem itaq mal zajca glede teh stvari (duhovi, vesoljci) pa nisem mel problemov.![]()
![]()
![]()
![]()
Pomoje je to manj strašno kot tiste SABOTAGE, ko kao neki gledaš čist merno pol pa se grozna faca prkaže. Tu ti vse prej lepo pove tako da se lahk prpraviš na stvar. Pa pomoje te posnetki niso lih fake
PS: X-Hair veš kolk zgodbic jst vem..........Velik
nebivedu je napisal/-a:Enkrat med vožnjo iz Krškega proti Novem mestu vidim ob cesti štoparja in mu ustavim. Peljal sem ga že ene 5 minut, pol pa tip mene vpraša, če ga vidim, jst njemu - seveda sej sediš tuki zraven - pa on prjav men nazaj - veš ti si prvi, ki me vidi, pa že dolgo časa štopam tukaj - pred neki časa sm se tuki zaletu. Men nč jasn, in si prižgem cigaret, pogledam proti sovozniku in njega ni blo več tm - zginu ni ga blo več u avtu.
In sem mal cajtnge za nazaj pregledal - točno na tistem delu, kjer sem pobral tega štoparja se je tip ubil par tednov nazaj z avtom, k je prehiteval.
LP
Nebivedu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov