igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Rok`
Novinec

Kraj: bl.dobrava

Napisal/-a Rok` Sr mar 17, 2004 10:45 pm

Pomoje se ni bat da bi že izumrli. mogoč se bo samo naš delež v sloveniji zmanjšal. Drugač smo pa itak na tem, da bo cev svet živu v eni veliki zvezi in bi se tut poenotl, da bi bil vse skup samo en narod(beri: daaaljna prihodnost).

Kr se pa tujcev tiče me pa ne moti, če slišm koga da zavija po srbohrvaško, kot me tut ne mot če nekdo zavija po dolenjsko. Zakaj pa ne, če mu je tako všeč. Pa na živce mi gre ta nestrpnost k eni res misljo da če ti bo en srb/hrvat/bosanc naredu nekej slabga, poj so pa kr naenkrat vsi čefurji pa gor pa dol in so vsi barabe. Če te bo prizadel sorojak, boš pa jezen samo na njega. dost neumn sam tko je :roll: večina folka glih tko na to gleda.
Eni Slovenci enostavn misljo da so nekej več od drugih in da oni določene stvari loh počnejo, drugi pa ne.

music_man: Holynski ti bo sigurn hvaležen ker delaš reklamo zanj na tako obiskovanem forumu :D

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr mar 24, 2004 12:56 pm

Glede tega, da so hrvati, bosanci in srbi cist dobri ljudje nimam kej rect. Studeram na FE in mam v klasu dva (mogoce vec) hrvata in sta cis vredu, se po slovensko se trudta govort. Druga stran, na zalost, je da je dost takih k si vse dovoljo in hocojo bi taglavni ze v osnovni soli in od takrat se cloveku to vtisne v podzavest in se ze avtomatsko ko sreca tujca (v tem primeru "juznega brata") prprav na obrambo, pa na to, da mu bo un kej naredu. Take so moje izkusnje :?

Je pa res vprasanje kaj bo cez par 10 let. Zdej sm bil v nemciji v Hannovru in tm zivi ogromno Kurdov, so celo praznoval novo leto, k sm bil gor :P

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Sr mar 24, 2004 1:29 pm

Jst imam pa rusko ime :D :oops: ampak sem cista Slovenka, tako po priimku kot po zlahti 8)
Nimam nic proti poslovenjenim juznjakom, ki so se zlili z nasim okoljem, znajo nas jezik in ne dokazujejo na vsakem koraku iz kje izhajajo!!!

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr mar 24, 2004 1:29 pm

Tamara je napisal/-a:Jst imam pa rusko ime :D :oops: ampak sem cista Slovenka, tako po priimku kot po zlahti 8)
Nimam nic proti poslovenjenim juznjakom, ki so se zlili z nasim okoljem, znajo nas jezik in ne dokazujejo na vsakem koraku iz kje izhajajo!!!

ukrajinka :P :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Sr mar 24, 2004 1:32 pm

HeP][MeN je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:Jst imam pa rusko ime :D :oops: ampak sem cista Slovenka, tako po priimku kot po zlahti 8)

ukrajinka :P :lol:

men so rekl, da je rusko ime :roll:

Rok`
Novinec

Napisal/-a Rok` Sr mar 24, 2004 2:42 pm

Pomoje pa ni dobr da se zlijejo z okoljem, ker tut oni morjo ohrant identiteto, ker niso nč manj.

Predstavlejte si, da ste vi dobesedno prsiljeni da se preselite v drugo državo. A ne bi blo nekej najlepšga se s kšnmu pogovarjat v materinščini še lepš pa praznovat svoje praznike, tko kot Kurdi v Nemčiji. Zakaj potem mi ne pustimo njim tega veselja?

Prov pa je, seveda, da znajo slovensk in da se z nekom, ki zna samo slovensk tut pogovarjajo slovensk oz. se karseda potrudjo. Ne pa mufti, ki se tut mav ne potrud da bi govoru slovensk in s tem izgublja naklonjenost Slovencev. Enako velja za "vodjo" izbrisanih Todoroviča... kok večji vtis bi naredu na ljudi, če bi govoru slovensk...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr mar 24, 2004 2:50 pm

Pa si videl paroha srbske pravoslavne cerkve Perana Boškovića kako lepo je govoril slovensko? 8)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Rok`
Novinec

Napisal/-a Rok` Sr mar 24, 2004 2:52 pm

Pa si videl paroha srbske pravoslavne cerkve Perana Boškovića kako lepo je govoril slovensko?

sem, in ga zato tudi bolj cenim... s tem ko se nekdo nauči tvojga jezika avtomatičn nardi dobr vtis nate...
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov