VaLe je napisal/-a:Tale je pa zatekla![]()
RegY je napisal/-a:govorim o tem, da s to pi**o nekaj ni vredu, da je tko dvignjena, ker bi morala bit ravno lepo, ne pa ven, da ko ma hlače gor, zgleda, ko da bi mela kurca v gatah
govoril sem o tektoniki, da je morda to kakšna kost ali kaj podobnega, ki se je zlomila in pač tako zarastla ???
no, pač moje mnenje - to jaz fukati ne
RegY je napisal/-a:govorim o tem, da s to pi**o nekaj ni vredu, da je tko dvignjena, ker bi morala bit ravno lepo, ne pa ven, da ko ma hlače gor, zgleda, ko da bi mela kurca v gatah
govoril sem o tektoniki, da je morda to kakšna kost ali kaj podobnega, ki se je zlomila in pač tako zarastla ???
seat je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:Tale je pa zatekla![]()
sj sm reku potrebna kot sahara vode.
Pa vam povem zatekla je pa zato ker smo ene par pohodov že nardili prejšni teden naslednji teden pa naslednja runda.
Prijave pobiram po mailu pa štartnina je 5k sit:):):):):)
Aja plača se vnaprej za neizkušene in penzioniste je cena 3500 sit:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):
Pismo mi dons dogaja ej
K0zM0 je napisal/-a:RegY je napisal/-a:govorim o tem, da s to pi**o nekaj ni vredu, da je tko dvignjena, ker bi morala bit ravno lepo, ne pa ven, da ko ma hlače gor, zgleda, ko da bi mela kurca v gatah
Adiiijo RegY ker komentar!!!! :P :P
to sm že enkrat reku pa bom še zdj:
Ko ne j**e svašta ne j**e ništa!!!![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 20 gostov