Župa je napisal/-a:evo dons si bom ta špil inštaliru
a to se prek neta igra ane?
ma kdo kakšen nasvet?:)
lp
Zbrisi jo ker je res slaba raje igraj counter strike
renault19 je napisal/-a:EJ SERĐO, zdaj ko sn naredo ta medical training, kaj mogoce ves kak lahko naredim advance marksmanship, ker mi ne ponudi moznosti da ga sploh grem opravljat
Serđo™ je napisal/-a:renault19 je napisal/-a:EJ SERĐO, zdaj ko sn naredo ta medical training, kaj mogoce ves kak lahko naredim advance marksmanship, ker mi ne ponudi moznosti da ga sploh grem opravljat
ja, fora je v tem, da mors na unem prvem streljanju ko une tarce strelas, zadet 36 ali vec od 40-ih...
(men se zdi da je 36...)
sej zgleda zaj****, sam z mal vaje se da...
vedno meris v vrat na sredino, tko da ga pol zasigurno zadane v glavo, VEDNO poslusaj (dej al dost naglas, al pa si dej slusalke) kako dihas in ne sicat vmes ko slisis da izdihuje ali vdihuje, ker zaniha in falis... pa ful lazje je, ce z misko z desno roko meris, streljas pa z levo roko z CTRL..
verjem, jst sm tem napotkom sledil, pa je ratal pol v ene 3. poskusu..prej pa nikakor :P
Maximum Database Queries Reached, please contact admin@supercomputerinc.com if you are seeing this error
Župa je napisal/-a:ej kaj naj nardim!!ko dam create online soldier mi vrže v internet explorer in mi napiše tole:Maximum Database Queries Reached, please contact admin@supercomputerinc.com if you are seeing this error
a kdo mogoče ve?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 39 gostov