Rjuhar je napisal/-a:Inteligenca pa pamet pa pridnost pa vztrajnost so različni pojmi, ki se sicer odlično dopolnjujejo, nikakor pa niso v odvisnosti eden od drugega.
Tipičen dokaz so bili člani Mense na kvizu Lepo je biti milionar...
We also compared your answers with others who have taken the test, and according to the sorts of questions you got correct, we can tell your Intellectual Type is Visual Mathematician. ops:
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy
ah ta mensa tut pomoje ni pol ku"ca vredna... nekej se zberejo eni kao ful talentirani pa pametni poj so se pa na Lepo je biti milijonar čist osramotil...
Rok` je napisal/-a:ah ta mensa tut pomoje ni pol ku"ca vredna... nekej se zberejo eni kao ful talentirani pa pametni poj so se pa na Lepo je biti milijonar čist osramotil...
Ja sej fora ni v tem da so pametni pa razgledani, oni imajo samo visok IQ, ki pa ni odvisen od tega kok ti TV gledaš al pa Radio poslušaš Ne vem zakaj bi mogu en k ma IQ visok, vedet kdaj je bla bitka pri Kursku To je odvisno kok si razgledan...
ja sam kakšn smisel ma potem njihovo druženje, če časa ne izkoristijo za širjenje obzorja? jes upam da ni tko, da se zberejo po se ga grejo pa nekam zapit al pa se pogovarjajo nekej banalnga... pomoje bi mogl na vsakem kvizu doseč boljše rezultate kot "povprečneži", če se že majo za elito.
Dost inteligentnih ljudi je izrazito nedružabnih in se potem v takih društvih upajo sploh družiti z drugimi ljudmi.
Kar se pa Milijinarja tiče IQ ni povezan z razgladanostjo in enciklopedičnim znanjem.
Pameten se nauči enciklopedijo na pamet,
inteligenten pa ve, kje informacijo iskati
HA sem zabit: 118 točk- Visual Mathematician. Samo sem bolj moraš res dobr znat angleško.
Kako nam gre v šoli: ma sem že naveličan šole. Če bi se učil bi mi pa šla. Pismo a smo res sami geniji (z Metodom na čelu ) al pa je to čist preveč lahko. ŠE 1x težje bi moglo bit, da bi vi sizpadli budale. Pol se pa ne bi hvalili!