igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Ste za?

JA!
19
37%
NE!
32
63%

Skupaj glasov : 51

Uporabniški avatar
tejo
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a tejo Po jun 28, 2004 6:32 pm

to glede pravil se strinjam, tist pri registraciji itak noben ne prebere :!:

Uporabniški avatar
SilentBob
Nov uporabnik

Napisal/-a SilentBob Po jun 28, 2004 6:57 pm

TITan je napisal/-a:
Rippy je napisal/-a:Ok mal bol realna: Če nimaš 150 postou ko se prijavič te vrže na stran z pravili o obnašanju na forumu, pol pa gumbek nazaj na glavno stran :lol:

Sam to pa ni tolk slaba ideja. Izpeljava ----> da bi tistim, ki še nimajo 100 objav se prvo za 10s pojavu page s parimi osnovnimi pravili (search...), preden pridejo na stran za new post in reply?

Zakaj bi moralo biti merilo število postov, tega ne razumem. Je to nagrada, ker ne pišem neumnosti ali smeškov??Potem pa bo od zdaj naprej treba začet nabijat poste, da me nebo j*** neki pofu**** popup. Meni ni problema napisat smeškota ali pa "strinjam se", "tako je" in podobno.

Če že prikaz pravil, pol naj se napravi na datum pristopa.

Pa lp :wink:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jun 28, 2004 7:06 pm

killah bee je napisal/-a:da naum sam šinfu,čez novince :roll:

Grredy je dal pa celo eno zanimivo in pametno idejo o stycki temah :shock:

a ne monster_d :lol:

aham tako je :D :)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po jun 28, 2004 7:19 pm

Jst bom pa raje tih da nam na konc padu med so called retardote oz neresn folk :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po jun 28, 2004 7:44 pm

Najbolš da ko klikneš na zabavni kotiček da odpre mobisux :lol: :lol: p aje stvar rešena

Lp :P

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Po jun 28, 2004 8:01 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Najbolš da ko klikneš na zabavni kotiček da odpre mobisux :lol: :lol: p aje stvar rešena

Lp :P

LOL
Slika

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Po jun 28, 2004 8:29 pm

Drage starešine.

mogoče bi vam pa prav prišlo tisto kar pravi Smolar, da količina sinonim za kvaliteto ni. :wink:
Pa še to. Nekateri ste do svojih številk prišli z nabijanjem zelo kratkih postov in veliko smeškotov zraven.

Kaj pa če bi tiste člane, ki presegajo 1000 postov preprosto premaknili med upokojence in jim odprli svoj peskovnik, da bodo lahko tam debatirali s sebi enakimi in jim delili svoje modrosti

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Po jun 28, 2004 8:36 pm

Mi mamo dovoljene za nabijanje postov (tko k ta).

Nažalost je tko, da za vsakega ki zna kej pametnega povedat se najde 30 k nimajo pojma pa miseljo, da so najpametnejši.
Slika

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Po jun 28, 2004 9:21 pm

Ne vem kaj je sploh fora s temi posti, kar jih maš jih maš.

Meni osebno mnenje od enega ki ima npr. 30 postov ne pomeni nič drugače od enega z 2479 posti!!!

Ker možno, da je ta ki ima 2479 postov star recimo 15 let in se ni še nikoli z avtom sam peljal, kaj šele ga šraufov.
Nasprotno je pa lahko pri tistem ki ima 30 postov in je star recimo 34 let in je poklicni avtomehanik.

PS1: to je moj 354-ti post (who gives a f*u*c*k)

PS2: da ne bo kdo užaljen (govoril sem nasplošno!!!)
Klikni za povezavo na salon.

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Po jun 28, 2004 9:40 pm

Jaz sem pa za, da se sploh neha štet poste vsakega posameznika :P

Lp!

Uporabniški avatar
SilentBob
Nov uporabnik

Napisal/-a SilentBob Po jun 28, 2004 9:48 pm

-EC- je napisal/-a:Jaz sem pa za, da se sploh neha štet poste vsakega posameznika :P

Lp!

To bo blo pametno ja, da se sploh nebi videlo koliko ima kdo postov. Bi bilo 80% brezveznih postov manj.

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Po jun 28, 2004 9:50 pm

Sm tut za,pol se nebi nuben stem ubremenjevau? pa tut bi usi pou mn postal kokr zdej. Kšni posti so sam: :D al pa :) al pa 8) al pa ...

Uporabniški avatar
RR_MK2
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RR_MK2 Po jun 28, 2004 10:22 pm

Še dobr da je to v zabavnem kotičku. :? Posti se štejejo al pa ne. WHO GIVES A F***!!! Jst jih mam zlo mal, čist odvisn od dneva in razpoloženja. Rad pa berem mnenja drugih in "včasih" še svojga primaknem. Dostkrat pride, da se morm jst sam obrnit po kak nasvet al pa dva. Takrat napišem EN post, dobim pa veliko odgovorov. Kaj a pol bi moral vsakmu posebej napisat "hvala" al pa " :D " ipd. Titan, zakaj si sploh načel to temo ? :lol: :lol: :lol:
http://vw-audi-club.si {irc: #vw-audi}
SlikaSlika
VW-AUDI CLUB SLOVENIA officialy borned 22.04.2004

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po jun 28, 2004 10:52 pm

ma ne to glede postov se vidi kdo kaj pametnega pove oz. kaj resnega vpraša,
to je kul :lol:

pol pa se eden najde ki za vsako neumnost napiše po en post ala:
-kaj je bolš ferrari al pa porsche(pol se pa krega keri je bolši in oh in sploh)BUČA
-al pa 1000x omenjeno oz. odpiranje tem na temnenje šipe

bolj je v tem problem :roll: ,ker se folk dela neumne in take bi lahko začasno banal
tko kot pri znanem DC++ progiju ko te operater bana za recimo 10min,bi se folk že spametoval in nebi nabijal oz. odpirali brezveznih tem

sej vem ,ja,problem je v tem kdo vse bi kontroliru tolk uporabnikov foruma :roll:

ma dost je ,že preveč nabijam :lol:
Slika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To jun 29, 2004 12:10 am

eh pač posti...če gdo velik piše, pa piše samo bedarije (dober zgled sm jst), veš da piše bedarije in ga itk ne jemleš več tolk resno oz. ga pač zajeb*... pa če je gdo prov pametn pa ma mal postov se ga ponavad itk zatre dost kmal...tko da...nevem...
edin nazive kot so: poznavalec itd. itd. bi se mogoč lahko na drug način podeljeval. ker mnogi ki so/smo "poznavalci" pravzaprav niso/nismo. ampk spet...kako pa to narest? :ue

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 29, 2004 7:58 am

TITan je napisal/-a:Mi mamo dovoljene za nabijanje postov (tko k ta).

Nažalost je tko, da za vsakega ki zna kej pametnega povedat se najde 30 k nimajo pojma pa miseljo, da so najpametnejši.

My number is 007 and I have a licence to shit.

Lejte kolk mam postov pa zdj se enga vec. Ok, zdj bom pocasi uvrstil tisto raso ljudi, ki gledajo kolk postov ma kdo nekje med tiste, ki imajo v kinu prizgan naglas mobitel in tiste, ki ti skodcijo na avtocesti s 100km/h na prehitevalni pas direkt pred mene s 130+ (mocno +)

Lep posrav!
Slika

Uporabniški avatar
RUFF RYDERS BROTHERS
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a RUFF RYDERS BROTHERS To jun 29, 2004 9:22 am

Matr mate eni probleme s temi objavami!
Sploh nevem zakaj se je ta tema zacela...aja sej res, nekdo je bil preponosen na stevilo svojih objav...KO DA ME BOLI BRIGA KOK JIH MAS!?!
...aha, torej zdej morm cimprej nabit 150 postov da me bo kdo zacel resno jemat pa mi mogoce celo odgovoru na kaksno vprasanje...MY ASS!

Tist k bo kej pametnga povedu ga bom upostevu, tist k bo pa buce prodaju ga pa bom pa enostavno ignoriru!
bsmuk31 je lepo napisu...nekdo s 30 posti ti lohk kej velik pametnejsega pove kot nekdo z 2500imi! ...pr men je tud bl pomembna kvaliteta kot pa kvantiteta (tako pr resnih temah kot pr zajebancijah)!
Pa sej ne pravm da sm jst nevem kaksn expert, ampak ce bom komu znau svetovat mu bom. Glih tko pa tud ce se bom hotu s kom zajebavat se pa tud bom! Skratka, lohk napisem tisto kar mi zapase, tko kot vsak drug! Zdej pa kokrat se je nekdo zajebavu pa kokrat kej pametnga napisu pa nemores vidt v st. objav!
Pa sej itak skoz preberes vse komentarje in sam presodis kateri posti imajo tezo in kateri ne!

Ajde folk, PEACE! :wink:
Mario

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To jun 29, 2004 2:54 pm

kr neki, brez veze :?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jun 29, 2004 3:40 pm

LoL djeca ni kj :) :) Na tem forumu se itk ve kdo je tisti k ma neki pojma pa kdo je tist k nima pojma no vsaj jst vem torej zarad mene lahk nardite kar hocete sam se nau nc spremenil :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna To jun 29, 2004 4:05 pm

Jaz sem pa za, da se sploh neha štet poste vsakega posameznika

To bo blo pametno ja, da se sploh nebi videlo koliko ima kdo postov. Bi bilo 80% brezveznih postov manj.

s tem se pa zelo strinjam :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov