igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So jul 24, 2004 11:52 pm

metod heheh ti pa si tud opičen!

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Ne jul 25, 2004 12:20 am

Sem vidu to že lani al pa predlani. :)

Letos sem tud ze bil dol sem v četertek pršu iz Bola. Jah kaj naj rečem frendu so gumo prepiknali. Vulkanizer niti ni bil tok drag 40 kun. Sam mu je celo feltno pošaral ko je gumo dol jemal.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jul 25, 2004 10:02 am

MetodTrobec je napisal/-a:slika je bila odstranjena
skener na delu.. :D :D :D
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Honda_fan
Nov uporabnik

Napisal/-a Honda_fan Ne jul 25, 2004 10:47 am

meni se pa zdi da so hrvati z vsemi sosedi skregani :roll:
Slika
tuning is not a crime, but it is a way of life

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne jul 25, 2004 2:46 pm

Honda_fan je napisal/-a:meni se pa zdi da so hrvati z vsemi sosedi skregani :roll:

men se zdi da so to slovenci; kr poglej kamorkoli greš; primorci ne prenesejo ita, štajerci avsatrijcev... vedno nekaj slišiš čez sosede. Tujci vsi poznajo slovenijo kot ksenofobično državo; to je bla ena od glavnih zamer pri vstopu v eu.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Ne jul 25, 2004 3:18 pm

MetodTrobec je napisal/-a:slika je bila odstranjena

bvahahahahahaa!!!
:lol: :har :EE :rofl :bow :cry :rofl :vc :noro
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

Uporabniški avatar
Honda_fan
Nov uporabnik

Napisal/-a Honda_fan Ne jul 25, 2004 3:18 pm

INFINITI je napisal/-a:
Honda_fan je napisal/-a:meni se pa zdi da so hrvati z vsemi sosedi skregani :roll:

men se zdi da so to slovenci; kr poglej kamorkoli greš; primorci ne prenesejo ita, štajerci avsatrijcev... vedno nekaj slišiš čez sosede. Tujci vsi poznajo slovenijo kot ksenofobično državo; to je bla ena od glavnih zamer pri vstopu v eu.

to vem samo mores pomislit da hrvatom nihce ni nic vzel primorcem je blo vzeto ogromno pa stajercem in koroscem tudi
Slika
tuning is not a crime, but it is a way of life

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne jul 25, 2004 3:30 pm

Honda_fan je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:

to vem samo mores pomislit da hrvatom nihce ni nic vzel primorcem je blo vzeto ogromno pa stajercem in koroscem tudi

Ti če na kratko povzamem zgodovino; so vsi že doživeli odvzemanje in dodajanje; kr poglej si zemljevide skozi stoletja ali desetletja, kako so se teritoriji spreminjali nenehno. Vendar zakaj so nekateri narodi bili bolj zreli ter gradili državo demokratično in z pogledom v bodočnost, nekateri pa še sedaj jamrajo in serejo. Nemci recimo; poglej si "rajh" pred in po koncu vojne; ko so jih popolnoma okupirali, razdelili državo na 2 dela itd. Pa poglej jih sedaj recimo. In kaj ma pol slovenija za jamrat; cankar je sicer napisal da so slovenci narod hlapcev; sej je sicer res; kr poglej kako nenehno mora biti slovenija v paktu z "velikim bratom", pa kdorkoli že je ta. j*** ga - tko je večinoma če si tako majhen; vendar namesto da se dela ksenofobija in sovraži tujce(sej po mojem se znotraj države slovenci bolj sovražijo kot pa z drugimi narodi), je treba delati na prepoznavnosti države v svetovnem merilu. Ti kadarkoli sem potoval po svetu in sem rekel od kod sem; "yes, yes we know slovakia" -a je to njihova ali naša krivda da nas zamenjujejo? -Nazadnjaško razmišljanje pač škodi celotnemu narodu in kulturi - so wake up Slovenija!!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne jul 25, 2004 7:47 pm

heheh dobra fotka sam js sm takega optimista vidu že tuki v Velenju , pa sm neki cajta rabu da sm si gor prišu... :oops: :twisted: :twisted:

drgač pa men so te plave nalepke full grde tk da če bi blo po moje, bi ble tablce za bele z črno pisavo... pa basta...
u idealnem primeru bi pa lahk tablce kr odpravli... :wink: :twisted:
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov