igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Kte kdaj imel kakrsnekoli probleme s Romi ??

Glasovanje se je zaključilo dne To avg 31, 2004 6:11 pm

Da
33
41%
Ne
48
59%

Skupaj glasov : 81

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To avg 24, 2004 8:11 am

Tweety je napisal/-a:No od naše bajte pa do tabora je približno 10 min z avtom (Ambrus). Pizdarije so delali vsak dan (kraje, izsiljevanje, pretepi, grožnje), zdaj se je mal umirilo od zadnjega streljanja na Krki. En teden pred tem pa so mi očeta pretepli in vanj merili z pištolo. Tale zadnja afera z razlitjem nevarnih snovi v Globočcu je tud njihovo maslo, čeprav v Mladini kot vedno zagovarjajo rome, da se je le z njihovo pomočjo to odkrilo pravočasno, my ass z njihovo pomočjo. Prekleti cigani so to počeli že dostikrat in tudi dogovorjeni so bili za protiplačilo da oni izlivajo to v krko.... ker pa so ratali požrešni na denar in so hoteli več, tip pa ni bil pripravljen na večje plačilo, so obvestili policijo, kao da se njim lahko zahvalimo za pravočasno odkrito ekološko katastrofo....
Uglavnem blo bi jih treba odselit in me čisto nič ne briga kam, samo nekam na samo.... Pred leti so jih v Žužemberku šli v tabor istkat oz. so jih prignali ne ravno na nežen način na glavni trg in potem so jih izgnali iz kraja, tabor pa zažgali. Od takrat imajo mir pred njimi.

Nič se ni uredil, samo cigani se mal izogibajo ljudi, ki stanujejo na Krki, ker vejo da se bo streljal nazaj - to so ljudje tut povedal direktorju grosupeljske policije in ga spluvali do konca, zato zdej cigotov na Krki ni, pa tut tko so se mal umaknil, ker ne morjo švercat droge pa orožja, če so pod nadzorom.

Tomaž tut to ne bo pomagalo če boš policaje dal v drugo občino delat. Pri ciganih iz Ambrusa je bil še en problem - bivši direktor policijske postaje grosuplje naj bi bil boter enemu izmed 18-ih otrok od Mihata, vodje naselja ciganov v Ambrusu.
Zdej jim je pa še župan Ivančne gorice dal kr 2 kontejnerja, da bodo not živel - seveda oni so lepo dal živino notr, samo pa še vedno živijo po barakah.
Njihov najslabši avto je pa Opel omega 2.8 V6 letnik 98. Kolega je pr njih živel par mesecev, pa ve, da imajo v barakah tok orožja, kot ga recimo na Bohinjski Beli v vojašnici nimajo za cel bataljon(400 vojakov). Pa potem pošlji 10 policajev v tako osje gnezdo, kjer vsak strelja na kar se premika, dokler mu ne zmanjka streliva.
Jst osebno bi na njih streljal iz minometa na razdalji 4km, pa nej se pol bunijo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety To avg 24, 2004 8:19 am

nazadnje sem jih vidla v črni Calibri (registrirani??) :shock:
Me pa zanima če bi jim bla država tolk naklonjena, če bi se naselili v Murglah... I don't think so... :?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To avg 24, 2004 8:23 am

Tweety problem je v tem, ker so v ambrusu na svoji zemlji in jih ne morejo izselt - Miha je kupil tisto zemljo na kateri imajo barake.

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Napisal/-a Tweety To avg 24, 2004 8:39 am

Ja sej jest to vem...ampk neki se bo moral nardit, ne pa da zdej policaji skoraj vsak večer čekirajo hitrost v Zagradcu, kao da čekirajo naše predrage rome.... Mah sej je itak brezveze debatirat o tem, ker naši veljaki ne bodo nič naredili v tej smeri.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To avg 24, 2004 8:58 am

Policajem so se ljudje na Krki in bližnji okolici zamerili, ker so jih spluval in zdej ustavljajo vaščane, ki jim itak ne smeš dat pit en teden, da bojo mel u krvi 0,5 promila alkohola. Do ciganov v njihovo vas pa ne upajo.

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty To avg 24, 2004 9:42 pm

prelepa dolenjska, a ne :P

a niso stružanci tud nekaj "rihtal" tisti logor tam pri Zagradcu?

Drugače pa sam živim v dobrepolju, sem pa dost u tistih koncih (kolo, motor) in jih dostikrat srečam. Včasih so celo z registriranimi vozili :shock:

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek To avg 24, 2004 10:16 pm

Men se pa zdi da so stržaci pa še hujši ko grosupeljski ciganje,njih se pa tud vsi bojijo, sam sm npol fouck tak da mal poznam te stvari! K je bil še Coyote so bli zmeri problemi not.... zdej pa v kongotu nobenga ni več vidit :lol: aja sej je kazino, za to morš bit zrihtan :P :P :P
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To avg 24, 2004 11:38 pm

Heh cigani itak ne poznajo kot pa zakon jačega; ene 10 let nazaj so težili po kočevskih gozdovih lovcem in nepropisno klali divjad/sežigali barake in razbijale jeepe; pol so pa enkratr najdli cigota z odstreljeno glavo in je bil mir...
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Sr avg 25, 2004 12:26 am

Misak je napisal/-a:Malo offtopic :oops: d nau slucajno kej prezgodi prslo do :g: :ppppp :/:o:/ :-:o

Domzalcan sj ti nisi cifur (razlgam v njegovem imenu).

Cifur je oseba, TUJEGA }(ali nasega) porekla, ki v sloveniji zivi ze svojih prevec cajta, dela probleme, molze naso drzavo (d si lohk v maticni dezelci postavi bajto in vsem razlaga kok ma dol hudo bajto), zanalsc govori v svojem jeziku povsod (po celi drzavi, njenih ustanovah, javnih mestih itd. itd. itd.) in se potem pizdi ker gospodicna v trgovini ne ve kaj pomeni "daj mi en ljep", zanicuje "glupe slovencke", isce problem kjer se le da in potem joka, da ga v sloveniji zanicujejo zrt narodnosti...

Glede na to, d ne pocnes nc od tega, d lepo vzorno govoris slovensko, iz tvojih ust nisem se ene slabe slisu o slovenckih, pa d pridno pozdravlas ko se te kje sreca, po moji definiciji (upam d je to tut definicija velike vecine tu in se kje) ti nisi cifur ampak si cist u redu pobck :D :)=(:

End offtopic.

Kar se ciganov tice - Sm iz Grosuplja in mam(o) problemov s cigani vec kot dovolj). Jokajo kok so bogi, d nc nimajo, prispevek na Pop tv (pred leti) sicer res kaze zanemarjene bajte in barake, umazane otroke itd itd itd, (kar je obcina poskusala resiti s tem da jim je na zelo lepi lokaciji (sicer vn iz samega naselja) postavila 5 his, ki so jih oni gladko prodali), v nasleju pa parkirane hude zverince od pleha (od novega MB S classe, ki ga takrat sploh se ni bilo mozno kupti pri nas do BMW-jev in nekega audija)... Vozijo se z neregistriranimi avtomobili, unicijo pol lokala in stihnejo lastnika, ker jim dve uri po zaprtju lokala ni hotel dati pijace, udlezeni so pri polovici ali celo vec pretepih... In policija? Gladko mizi na vse mozne oci, ker jim enostavno nic ne morejo, ker so "narodna manjsina" in imajo kot taki neke cudne pravice, plus se to, da organizacija njihova, ko je treba nekoga pretepst je fenomenalna in se mimogrede lahko spravijo na polcajcka, ko ni vec v civilu in mirno sedi doma ter gleda TV...

Kar se mene tice - KONCNO ZE REST TA PROBLEM IN JIH ZACET MNOZICNO CIVILIZIRAT!!! Sj mozno d so eni pridni (tej ne rabjo nobenga druzga statusa vec), ampak to je edina plat kar jih mam in zato tok naspicen!!

p.s.: Zdj morm najmn preserna za literarno delo dobit, tok sm se razpisu... :D

Se podpišem. Od kar sm šel v prvi letnik sredje šole v večje mesto mam probleme z njimi. Bil sm tudi že v bolnici zarad njih... Nebom več dosti pisu k lahko napišem 10 listov texta. Glavno doklet bom živ se jim bom upiral in nebojo me dobili v oblast kot se dogaja pr nas. :evil:

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Napisal/-a Tweety Sr avg 25, 2004 6:40 am

misty je napisal/-a:prelepa dolenjska, a ne :P

a niso stružanci tud nekaj "rihtal" tisti logor tam pri Zagradcu?

Drugače pa sam živim v dobrepolju, sem pa dost u tistih koncih (kolo, motor) in jih dostikrat srečam. Včasih so celo z registriranimi vozili :shock:

Ja ja stružanci so jih vzeli v "obdelavo"... itak so sami orjaki, jest jih glih nebi mogla ane....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr avg 25, 2004 9:07 am

Ja pa so se tut stružanci umirili.
Jst mam mir pred ambruškimi cigoti, grosupeljski itak pridejo pa samo na 300m od bajte, več pa ne upajo, tko da imam mir. Če bo pa spet kej počlo, bo pa huda.

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Sr avg 25, 2004 9:23 am

Biskvitek je napisal/-a:Men se pa zdi da so stržaci pa še hujši ko grosupeljski ciganje,njih se pa tud vsi bojijo, sam sm npol fouck tak da mal poznam te stvari! K je bil še Coyote so bli zmeri problemi not.... zdej pa v kongotu nobenga ni več vidit :lol: aja sej je kazino, za to morš bit zrihtan :P :P :P

no ja, tud tako lahko gledaš na stvari, ampak dejstvo ostaja da če bi bilo več takih, ne bi bilo problemov s cigani.

@Tweety: kokr se spomnin, ni nobenga cigana kej dost skupi, problem je sam v njihovi množičnosti :roll:
no ja, vseen se ne sama spravlat na njih, pa magari če boš kirga na samem dobila :P

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Sr avg 25, 2004 9:47 am

Sem vceraj gledal na preverjeno o ciganih...in 5clanska familija dobi okrog 220k od države + tisto kaj se oni zasluzijo...tak da dobijo kr lep denar za preziivet...lepsi kot pa marsikdo ko dela...za 70k...sej zato pa nocjo delat...zakaj pa bi ce pa jim nasa drzava nudi lep denar...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr avg 25, 2004 9:51 am

Jst sm šel na socialno in sem zaprosil za pomoč - ženska je bila brezposelna, brez kakršnekoli pomoči iz socialne ali zavoda, pa so mi vlogo zavrnil, češ da imam preveč denarja in zraven je padla še izjava - naj gre ženska kao delat. Cigoti pa sam tja pridejo, pa že imajo denar, še papirje jim una ženska na socialni v grosupljem izpolni, men pa serje za najmanjši okenček kjer kaj ni vpisano. Tiste na socialni v grosupljem bi lahko postavl pred zid pa jih postrelil, nebi blo čist nč škode.

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Sr avg 25, 2004 12:36 pm

Ej dragi moji , mislim da je brez veze tukaj jokat. Tu na forumu ne boste nič rešli.
Ste že kdaj slišali za novinarje in ostale medije. Tam se pritožte in povejte vse zgodbe in probleme.
lp
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr avg 25, 2004 12:49 pm

Hvala bogu da v lj. nimamo problemov s cigani.
mi pa grejo zlo na jetra, ker se delajo neke reveže brez vseh pravic po drugi strani pa molzejo državo in terorizirajo okoliški folk. (isto kt ćapci).. pa kaj čmo, (na žalost) ni dost za narest
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Sr avg 25, 2004 4:52 pm

Torej, vidm d ste se kr mal razpisal :)

Cigani (Romi??!!?), so zopet nrdil pizdarijo - hotl so se spravt nad gostilno Rus - s taktiko, ki bi ji skor lahko ploskou... V obrtni coni so zazgal nek napol dokoncan objekt (ornk..) nato pocakal na vse plave lucke d so sle tja in veselo leteli proti rusu. Hvala bogu jih je nekdo vidu in so se pravocasno odnehal... Me pa zdj skrbi za tistga tipa, ce bojo zvedl kdo je bil.

Jst mam ful obcutk do bo stvari u tej meri treba vzet v svoje roke. :? Polcija (zrt istih razlogov k jih je navedu nebivedu) nau nrdila nc.. So mi zanc k so me ustavl lepo razlozil in se pohvalil d majo zdj 4 nove patrulje zaradi romske problematike. Si recem OK, ampak.. KAJ KU.RBA POL MENE USTAVLAS?!!? Sj mam sm pa ke kksno mal scufano majco, pa mam res unota, ampak je registreran pa majca je z dela.. Zvali jedne, 4 nove patrulje za 2 nova radarja pa 2 nova kurca k bosta ozemala dnar dalje.. Zrt romske problematike...

Zdj mi je za zjokat se nad resevanjem tega problema. :(
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Sr avg 25, 2004 5:00 pm

Martin je napisal/-a:Ej dragi moji , mislim da je brez veze tukaj jokat. Tu na forumu ne boste nič rešli.
Ste že kdaj slišali za novinarje in ostale medije. Tam se pritožte in povejte vse zgodbe in probleme.
lp

Sej noben ne joka povemo pač čisto resnico v kakšni ržavi živimo...

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr avg 25, 2004 5:02 pm

Tweety je napisal/-a:nazadnje sem jih vidla v črni Calibri (registrirani??) :shock:
Me pa zanima če bi jim bla država tolk naklonjena, če bi se naselili v Murglah... I don't think so... :?

Dvomim, da bi jih kar tako naselil v murglah. Tud ne vem na kater del murgl bi jih dal, pa itak bi uni tm k zvijo bili proti.

Res pa da eni zelo radi delajo pizdarije. Velik otrok, drzavna pomoc, za druzga interesa pa jim ni. Ceprav bi lahko nekje bilo drugace, ampak to je spet "manjsina" in krog, ki se ponavlja in ponavlja
There is no time...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr avg 25, 2004 5:39 pm

Biskvitek je napisal/-a:misak čist prov si napisal! neki se boge delajo, pol pa BMW je pa Golfe IV spedenane pa se trajbajo okol, pol so pa še razfukani tipoti pa unoti nčregistrirani, uni pa samo porivajo pa otroke delajo....

Na posti rom dvigne odlocbo za socialno - tko kot jaz, odlocbo. In pol grem vn s poste skoraj istocasno kot on in kaj vidim....Se lepo vsede v par let starga Audija A4 in se odpelje. Pa od socialne naj bi zivel ???
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov