igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g To okt 19, 2004 1:45 pm

SAFRANE je napisal/-a:alo alo

ja sorry folk no, sam zejle sm skoz neki po Nemčiji in dejansko pol nekak nimam cajta po forumu brskat

avtomobilček izvoli:
na pm sem ti poslal mojo gsm številko pa me prosim pokliči

LP
Janez

p.s.: pugi & co : od 7ice res vpr. če bo kej ker sm se odloču da ne bom kupoval avta z že blizu 100.000 km in tolk starega letnika. Dejstvo je da enostavno delam preveč km, in bi imel čez 2 leti 5 let staro kripo z 200.000 km!
ja pol si pa novga kupi.pa ce mi bosh ti se nekrat pamet soliu glede uvoza pa glede avtov ti bom po door to door poslal mesecno karto za avtobus da nebos vec pameten pa da se bosh lahko vozil in da bosh tiho !!! js mislim da je zate prava alternativa mestni avtobus !!!!!!!!! j
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To okt 19, 2004 1:51 pm

A lah spet kreg... Ja tokrat pa nism js kriv. Zaklenil bomo ob večjih kršitvah forumskega kodeksa, tko da se vzdržte neslanih komentarjev ;)
Slika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To okt 19, 2004 2:30 pm

limo je napisal/-a:ma saj že skozi govorim,da je tale SAFRANE eden navaden blefer in nakladač.

limo
Nov uporabnik

objav: 2
:P :P
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To okt 19, 2004 7:37 pm

morm en komentar dat klele.....morm povedat da vse teme k so povezane z safranom je prov zanimivo brat.....ker se saj nasmejim zravn...sam pa še neki.....SAFRAN....tista izjava k si pa napisu da se ne misliš vozt z pet let star kripo z 200000 km.....mislm.....stara kripa za par milijonov......pa 200000.....zber se mejhn no.....mislm...zarad mene se ti lohk z novmu tankam z 100 km okol vozš.....ampak se js pa še večina na tem forumu ne gibljemo v takih krogih k ti.....da bi lohk tkole zaničljivo govoril čez take "stare kripe".....zavoljo večine nas kle bi lohk...če že tko govoriš mal na drgačen način to povedu....AL PA SPLOH NE.....sej ne vem če sm zadel bistvo, ampak večina bo vedla kaj sm hotu povedat.... :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c To okt 19, 2004 7:45 pm

Nejko17 je napisal/-a:
limo je napisal/-a:ma saj že skozi govorim,da je tale SAFRANE eden navaden blefer in nakladač.

limo
Nov uporabnik

objav: 2
:P :P

:lol: :lol: ...kera fora he he... :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To okt 19, 2004 8:33 pm

alo folk

jah, tkole je

sicer še ni 100 % ampak trenutno se pri meni veliko dogaja glede nakupa vozila zame.
Rezervirano imam sicer BMW 740d 2001 letnik z 85.000 km, samo se bom po vsej verjetnosti premislil, saj gre že za skorej 4 leta star avto.
Poleg tega sem mal računal da bom sedaj delal na leto ca. 50.000 km in če vzamem 7ico imam v 2h letih kripo z že 200.000 km !

tako da sedaj premlevam in se odločam ali čisto novi avto ali pa rabljen do 30-40 k km.
In eden izmed velikih favoritov je tudi VelSatis 3.0 Dci.
No in če se odločim za njega, me sprejmete nazaj not ?
pa še vidm, da je spet mesto podpredsednika frej...hehe...

gledam še X-type Jaguar, samo ma ful mal placa zadej, jest ga pa rabm ker furam stranke gor ...je pa zdej tud Mondeo dobil trenutno najmočnejši diesel 4 cilinder na svetu -155 KM, 8,7 s 0-100 pa 400 NM, pa en poseben paket opreme (Titanium X). Tko da še tedva mal gledam, pa tud E220 CDI, sam kkr kol se obračam, bi največ za ta denar dobil spet pri Renaultu.
Tko da, če ga kupim, vas obvestim, gremo na en drinkl!

LP VSEM
JOHNY
Pobrano iz Renault foruma.
Safrane js ti nič več neverjamem.Sorry ampak si me razočaral.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To okt 19, 2004 8:42 pm

nisi edini, zato se ne sekirat preveč! :wink:

NAJBOLJŠ JE SPLOH NE! :lol:
Slika

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček To okt 19, 2004 8:45 pm

ma fantje brez veze!jz ga ne poznam dobr, sam se mi zdi glupo da cloveka spluvate za vsako stvar!pac je nategvaucek, jebat ga, se vec jih je in bo, ce bomo pa sam na to gledal, pa bols da nc vec ne kupmo.

je pa res da zrd takih kurceu pol nubenmu vec clouk ne zaupa :evil:
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To okt 19, 2004 8:46 pm

se pač dec rad malo hvali. jst uživam ko berem poste (beri: kregarije). pa do živega mu ne moreš :P

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček To okt 19, 2004 8:48 pm

menjekul je napisal/-a:se pač dec rad malo hvali. jst uživam ko berem poste (beri: kregarije). pa do živega mu ne moreš :P

ej sam res, iz usazga posta nardimo stalo, spluvamo use po vrsti, usazga skritiziramo...ma brez veze, raj bi debateral karkol, sli na pir, in uzival se tiste dragocene minute, ko nas noben ne j**e v glavo (zena, sef, foxi, picke, drzava...)

prou ne znamo uzivat zivlenja :oops:
Zadnjič spremenil poršejček, dne To okt 19, 2004 8:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To okt 19, 2004 8:49 pm

sam nekaj nas je pa verjel tistim čvekanjem, zato nas pa tdaj tolk bolj jezi..... in zato mi je :oops:
Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c To okt 19, 2004 9:04 pm

...men pa čist dol visi kva si je tip razarviru...al si bo al si ne bo...pa nej bo to ...ma ne vem....helikopter če hoče....nej...če ma...zakva pa ne
sam....5 let stara kripa (vredna par miljov) z 200000km....dobim pa kr občutek (pa verjetno ne sam jes) manjvrednosti.....pol bi mogu js svojga golfa že zdavni v kocko predelat.....cliotu pa tut ne manka več dost (str je glih prov ...sam še par 10000 km mu manjka)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 To okt 19, 2004 9:07 pm

SAFRANE je napisal/-a:
p.s.: pugi & co : od 7ice res vpr. če bo kej ker sm se odloču da ne bom kupoval avta z že blizu 100.000 km in tolk starega letnika. Dejstvo je da enostavno delam preveč km, in bi imel čez 2 leti 5 let staro kripo z 200.000 km!

:D :D :D :D :D Pa sm te opozoru da kej tazga ne bo dobr za tvoj ugled...

Safrane mislm da si zdej dokazu svoje!!!

I can't see no bimmer 'round here :D :D :D :D

SAM BASAT NAPREJ...
Ej rabu bi en skiro, iz uvoza :D
TJUNING PA TO...

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To okt 19, 2004 9:17 pm

poršejček je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:se pač dec rad malo hvali. jst uživam ko berem poste (beri: kregarije). pa do živega mu ne moreš :P

ej sam res, iz usazga posta nardimo stalo, spluvamo use po vrsti, usazga skritiziramo...ma brez veze, raj bi debateral karkol, sli na pir, in uzival se tiste dragocene minute, ko nas noben ne j**e v glavo (zena, sef, foxi, picke, drzava...)

prou ne znamo uzivat zivlenja :oops:

Sam tole si pa prov, prov lepo povedou.

glof_c je napisal/-a:...pol bi mogu js svojga golfa že zdavni v kocko predelat...

A veš, da sm kliknu na un tvoj link v podpisu in si ogledu tvojga golfa. VWji mi nekak ne potegnejo golfi sploh ne, še posebej pa ne tastari, AMPAK, k sm vidu tvojga golfeka, sm pa reku: "Tale avto bi pa jst meu." Res je lep in prov začutš lohk njegovo dušo.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To okt 19, 2004 9:33 pm

@Darwin

se podpišem pod kompleten post :wink: ...

@Safran

...pravzaprav te razumem...vsi mamo malo morje planov, tudi jaz rad o njih razglabljam na dolgo in široko, tudi o tistih, ki jih sploh nimam namena uresničiti v tem življenju...kdaj tudi v izi bašem, kar itak počnemo vsi...ampak človek, ne tega delat na net.forumih, kjer te folk živga požre, prežveči in izpljuni...heh, sploh če vidijo korelacijo mlad človek - nakup - luksuznega avta :) ...

aja...veliko sreče pri tvojih nadaljnih avtomoto podvigih - službenih in privatnih :wink: ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr okt 20, 2004 1:57 pm

ma daj ne nabijaj !!!!!!!! vidis da nte nebenda nihce vec !!!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr okt 20, 2004 2:10 pm

SAFRANE je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:ma daj ne nabijaj !!!!!!!!

??? kwa že ???

khm...kr nekej...

LP
JOHNY 8)

lastna hvala cena mala !!!! :D :D :D lep pozdrav nabijac !

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr okt 20, 2004 2:12 pm

gajo_g je napisal/-a:!!!!!!!! vidis da te nebenda nihce vec !!!

klicaji, gajotova najljubša ločila :mrgreen:

"nebenda" :rofl

vidva bi lahko posnela kako komedijo al pa vsaj prank joke bi lahko naredili, če bi uporabili vajin dialog :bow

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Sr okt 20, 2004 2:23 pm

ma, ja sej 1.000 € ni tolk velik dnarja......... :roll:

jst morm delat skor dva meseca za ta dnar...... :? :?
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Sr okt 20, 2004 2:32 pm

SAFRANE je napisal/-a:
P406 je napisal/-a:ma, ja sej 1.000 € ni tolk velik dnarja......... :roll:

jst morm delat skor dva meseca za ta dnar...... :? :?

nben ni reku da to je mal dnarja, sam če pogledaš da je pa avto 30.000 eur in to 4 leta star z skoraj 100.000 km je pa to res neumnost no! in hvalabogu sm jo še dost hitr dojel!

LP
JOHNY 8)

ok, mal sm počez ustrelu......samo za tak avto je pa kr treba zaslužit in to ne samo za nakup, ampak tudi za vzdrževanje......jst si to nebi hotel privoščit.....dobr, odvisno je tudi za kaj človek rabi prevozno sredstvo.....tudi če bi imel tolk denarja si nebi kupil tak avto, ker ga pač ne potrebujem za moj stil življenja....aja, sicer je pa res da bi se moj stil življenja spremenil, če bi imel tolk denarja......hehehe...... :lol: :lol: :lol: .....moje mnenje je pač drugačno od tvojega.....ne zamert

ne bom se kregal s tabo, ker.....mogoče te bom pa kdaj rabu, :lol: :lol: .....
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov