igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy To sep 28, 2004 10:14 pm

hrvatje so itaq eni primitivci pa egoisti, kr so bli zmerj in bojo, zto pa majo tak pogled na svet ko konj, ko ma tiste pr očeh, da samo naravnost vid, da bi se pa kej mal bl razgledal, to pa ne ;)

najbl mej pa nasmejala ena izjava enega hrvata s tega zloglasnega foruma, ko je napisu, da če pridejo z vso njihovo vojsko na SLOvenijo da SLOvensko vojsko zmeljejo v prah al neki tazga ;)
ne vejo pa budale, da za nami stoji NATO, vsak napad na SLO bi bil napad na EU in bi HRvatiči bli in the deepest shit :) bl kpa iraq pomoje :P

jest bom tko reku: ˝pust otroku veselje˝ :P
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To sep 28, 2004 10:38 pm

Po narodnosti sem jaz teoretično Hrvat,ker je moja mama hrvatica in pravtako oče.Ampak js s Hrvaško nimam nč!Ne poznam njihove kulture,ne jezika,nimam pojma o njih.Rodil sem se v Sloveniji pred 24 leti,govorim Slovensko,poznam jezik,zgodovino,običaje Slovenske in bi tudi svoje življenje dal za Slovenijo če bi to bilo potrebno.Zato lahko s ponosom rečem da sem Slovenec!
Mislim da na svetu za mene ni lepše zemlje kot Slovenske.Na morje sem hodil doslej na hrvaško,ampak po teh izjavah in po vsem tem,sem se odločil da bom od sedaj naprej začel obiskovati druge države.Prva na spisku bo Črna Gora,potem pa druge EU države.
Imam teto v Zagrebu in si neupam več knjej na obisk,ker nevem če se bom živ nazaj vrnil.
Zelo me žalosti tole kar se dogaja,ampak da nekdo govori o Slovencih da so glupi itd....tega pa nebom dovolil!Zato na kratko in glasno jim povem

j***m JIM MATER HRVAŠKO!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To sep 28, 2004 10:42 pm

darkdog24 je napisal/-a:Imam teto v Zagrebu in si neupam več knjej na obisk,ker nevem če se bom živ nazaj vrnil.
Zelo me žalosti tole kar se dogaja,ampak da nekdo govori o Slovencih da so glupi itd....tega pa nebom dovolil!Zato na kratko in glasno jim povem

j***m JIM MATER HRVAŠKO!

Teta je zihr žalostna; sploh bosta pa mama in ata ko vidita da si jim je.al mater hrvaško vpričo vseh na forumu; not cool dude :roll:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

2o6
Nov uporabnik

Napisal/-a 2o6 To sep 28, 2004 10:59 pm

o tem je skoda zgubljati besed.popolnoma se strinjam z bonzyem!

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid To sep 28, 2004 11:25 pm

Na morje že itak dol ne hodmo že kr neki časa....

Bolni so teli na forumu....

Naša in hrvaška vlada pa isto...

Volitve vabijo :D

LP
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Sr sep 29, 2004 12:02 am

darkdog24 je napisal/-a:Po narodnosti sem jaz teoretično Hrvat,ker je moja mama hrvatica in pravtako oče.Ampak js s Hrvaško nimam nč!Ne poznam njihove kulture,ne jezika,nimam pojma o njih.Rodil sem se v Sloveniji pred 24 leti,govorim Slovensko,poznam jezik,zgodovino,običaje Slovenske in bi tudi svoje življenje dal za Slovenijo če bi to bilo potrebno.Zato lahko s ponosom rečem da sem Slovenec!
Mislim da na svetu za mene ni lepše zemlje kot Slovenske.Na morje sem hodil doslej na hrvaško,ampak po teh izjavah in po vsem tem,sem se odločil da bom od sedaj naprej začel obiskovati druge države.Prva na spisku bo Črna Gora,potem pa druge EU države.
Imam teto v Zagrebu in si neupam več knjej na obisk,ker nevem če se bom živ nazaj vrnil.

j***m JIM MATER HRVAŠKO!

Ej sam zrt tegale posta se tekom naslednga tedna oglasm u Velenju pa ti castim per. Lepo si povedu - zakaj je tezko najdt slovenca s takim mislenjem :(.
Se pa cist strinjam s tabo.
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Sr sep 29, 2004 12:16 am

ej folk nehite se spuščat na tak nizk nivo kot so oni!! in posploševati vse hrvate!
(aja nisem hrvat :P, sem čist slovenc ) na našo žalost majo pač morje in mi dol hodmo (čeprov nevem zakaj), je pa za povedat, da je dalmacija čist drugo kot Hrvaška(zagreb in istra), bolj dol greš, lepše se vedejo do vseh, tud slovencev. Te purgerji , ki so pa na forumu, (in še mnogo drugih) je res mmm ...adijo ampak kaj čmo. puste jih nej uživajo, vi pa se ne spuščite na njihov nivo.
Res je tud da je podobnik prov hotu kej tazga, pol pa okol joku.Politika ga sam serje, naje..bemo ma običajni ljudje.Puste te kur.ce na mir, k si tud tega ne zaslužjo!!
pa zaklente to glupo temo, ker bo glihkar taka kot na tistem forumu!!
lp
aja pa črna gora je drgač FULLL huda pa še pocen :P , je pa tud svinska!
ampak majo pa tok dobre hamburgerje, pa girose... mmm sem se spomnu zdej :P :P jst sem dol sam žru :twisted:
lp

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Sr sep 29, 2004 12:39 am

Ja no tejle osebki tam na onem forumu sami kažejo koliko so razviti in kultivirani z izjavami "ko jih j**e in slovenija=srbija ter da bi poslali njihovo vojsko nad nas itn.". S tem sami sebi dokazujejo svojo nizko stopnjo kulture in pripravljenosti do dialoga na civiliziran takoimenovani zahodnjaški način komuniciranja. Kakorkoli pa je tukaj zelo lahko videti, kako oni po domače povedano kurcajo EU, ampak ko in seveda če jim bo EU poslala vabilo za vstop ga bojo sprejeli z obema rokama in se ob tem na vso moč hvalili kolk so oni gospodarsko in politično močni ter razviti.

Hrvaška vlada sama z svojimi ukrepi spodbuja takšne incidente, za primer uzemimo ekološko ribolovno cono no in tudi mejni prehod dragonja stoji na slovenski zemlji (slovenija je pristala da je meja med državama reka dragonja in to samo za določen čas. Ddokler se ne reši vprašanje kje je prava meja.), ipd., in potem hrvatje samo čakajo koliko jim bomo mi in EU popustili v njihovih izzivanjih. Takšen sistem po moje spominja na začetke hitlerjevih osvajanj in se za "demokratično" državo nikakor ne spodobi.

Namesto da bi Slovenija in hrvaška, ter dolgoročno vse bivše države jugoslavije sodelovale in skupaj predstavljale evropski uniji in svetu naše skupne potrebe in probleme se raje kregamo kot pa da med sabo gospodarsko sodelujem. Če bi vso to energijo za kreganje ulžili v sodelovanje bi se lahk smehljali unim božčkom k bi živeli tm na zahodu:twisted:

In dokler ne bomo rešili vseh teh uprašanj na civiliziran način, bomo v očeh zahodnjakov vsi še zmeraj balkanci.

Sedaj bi pa še rad povedal da nisem noben rasist in da nobenega naroda ne smatram da je več oz. manj kot drugi, mi gre pa na živce to neprestano kreganje med nami in hrvaško.

P.S.
Sorry za dolg post
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr sep 29, 2004 9:11 am

Boli me za EU in boli me za hrvate!!!
Je pa res ,da so to taki SELJACI NERAZGLEDANI...pa čeprav sem pol dalmatinac pa sem vsako leto parkrat doli!!!
Jaz osebno še nisem mel negativnih izkušenj!! :wink:

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr sep 29, 2004 9:33 am

darkdog24 je napisal/-a:Po narodnosti sem jaz teoretično Hrvat,ker je moja mama hrvatica in pravtako oče.Ampak js s Hrvaško nimam nč!Ne poznam njihove kulture,ne jezika,nimam pojma o njih.Rodil sem se v Sloveniji pred 24 leti,govorim Slovensko,poznam jezik,zgodovino,običaje Slovenske in bi tudi svoje življenje dal za Slovenijo če bi to bilo potrebno.Zato lahko s ponosom rečem da sem Slovenec!

j***m JIM MATER HRVAŠKO!

Res ostro stališče ali ipak.

Jaz bi verjetno podobno reagiral če bi bila situacija obrnjena. Sem sicer tudi sam po stari mami Hrvat.

Se pa čutim Slovenca!!

Sem ponosen na to da ta država vsaj po večinski volji Slovencev ni nikoli sodelovala v ofenzivni vojni.

Ponosen sem da iz svojih učbenikov NE brišemo črne pike v zgodovini kot delajo naši sosednje(italiani fašizem, avstricij-nacizem, Madžari fašizem) še posebaj Hrvavati ki so izbrisali Jesenovac ki je bilo edino taborišče zunaj Italije in Nemčije, ki ga niso vodile sile osi(Nemčija, Italija) ampak avtohotno prebivalstvo na okupiranem območju. NDH(nazavisna država Hrvatska) kot nacistično podprta država med 2. vojno nad katero so še posebaj ponosni pa jo prikazujejo kot alfa in omega državo.

Za Jesenovac lahko potrdim da redko kateri mladi Hravat ve zanj.

Boli me ko gledam nesposobnost naše diplomacije ki bi lahko vse rešila že davno, pa se po nekem čudnem običajo vedno obnašajo tako kot hlapci ki čakajo gospodarjeve ukaze in njegovo podporo.

Sam imam prijatelje med Hrvati in se štejejo za nje. Zato lahko rečem da res ne smemo posploševat. Je pa res, da je množice ki so po letih zlorabe s strani vojaško verske diktature Tudžmana zelo lahko sprovocirat. Sploh zato ker vejo da so leta 1991 zajebal in jih to žre.

Ne se pustit provocirat in ne provocirat, ker samo če jih pustiš v miru obstaja možnost da jih sreča pamet in da se enkrat unesejo.

Pa lp
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr sep 29, 2004 9:44 am

Men je sam zal, da dva tolk dobr razvita naroda s tako lepo pokrajno ne morta zivet v SOZITJU! In to vse sam zarad politke. :?
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 29, 2004 9:54 am

pa sj mali ljudje se na splošno razumemo. so pa izmečki, tako pr nas kot dol, ki delajo zdrahe! politike sploh ne bom omenjal, ker je k****a!
jst morm reč, da v 10 letih na hrvaškem še nism mel slabe izkušnje, čeprav se razmere slabšajo (gostinci)...
črno goro omenjate kot turistično destinacijo. sm vidu budvo letos za en dan, pa se nočem še nekaj let vrnt dol, ker dol je pa res divji zahod! cigani, mafija, kriminal, neregistrirani avti, svinjarija, na ulici jem banano in uleti ciganka z dvema smrkavcema in se dere naj ji dam banano, tega še nikjer nism dožvel, pa sem že marsikje bil......res sem bil ful razočaran....

BTW: gape ti si car!
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr sep 29, 2004 10:06 am

Pugi je napisal/-a:Men je sam zal, da dva tolk dobr razvita naroda s tako lepo pokrajno ne morta zivet v SOZITJU! In to vse sam zarad politke. :?

Ni to politka, to je foušija. Mi smo njim fouš ves morje, k ga majo, oni pa nam BDP.

Zadnjič je nek hrvaski casopis menda napisal - Lakse cemo sa srbima preko nisana nego slovencima diplomatskim putem - na to bi reku samo tole - ajde vi sa srbima preko nisana, pa ce vas bit sve manje i manje.

Sicer pa nisem rasno nestrpen in mislim, da je za incident odgovoren Podobnik in njegovih 11 palckov. Pa tud na morje dol hodim, ker ma tast prikolco dol in se nisem imel slabe izkusnje. Zankrat.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr sep 29, 2004 10:09 am

pa še neki, kdo hod pozim smučat na slovenska smučišča??? tut hrvati, in to čedalje več jih je! pa jim nihče ne teži, tut če se derejo kot srake, pa če se premetavajo in zaletavajo v druge smučarje, ker večina jih sploh ne zna smučat in se sam šminkirajo.........
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr sep 29, 2004 10:18 am

Rjuhar je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Men je sam zal, da dva tolk dobr razvita naroda s tako lepo pokrajno ne morta zivet v SOZITJU! In to vse sam zarad politke. :?

Ni to politka, to je foušija. Mi smo njim fouš ves morje, k ga majo, oni pa nam BDP.

Zadnjič je nek hrvaski casopis menda napisal - Lakse cemo sa srbima preko nisana nego slovencima diplomatskim putem - na to bi reku samo tole - ajde vi sa srbima preko nisana, pa ce vas bit sve manje i manje.

Sicer pa nisem rasno nestrpen in mislim, da je za incident odgovoren Podobnik in njegovih 11 palckov. Pa tud na morje dol hodim, ker ma tast prikolco dol in se nisem imel slabe izkusnje. Zankrat.

Se povsem strinjam. Tud js nimam slabih izkusn in Podobnika krivim za tole vseskup. Je pa res, da je tud pol slovenska diplomacija mal prereagrala...
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr sep 29, 2004 11:14 am

Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov