igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Sr nov 03, 2004 1:52 am

Alonso je napisal/-a:Funfactory ni več kar je bil. Se spomnim začetke ko so še spraševali za osebne - zdej so notr 15,16 letni froci pa neki jebače izigravajo + sindrom komercialnih diskaćev - naši južni brati, ki se pridejo sam tepst in delat pizdarije. ps: ne vsi. ps: brez zamere tistim tukaj gor. nimam nič proti nobenmu - dokler mi en ne začne sikat u 3pm.

Čefurčki so se pa itak naseili že v skorej vse boljše obiskane diskače in delajo pizdarije. Mater jim *************. :evil:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

adijooo

Napisal/-a menjekul Sr nov 03, 2004 8:32 am

Zadnjič spremenil menjekul, dne Sr nov 03, 2004 12:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Sr nov 03, 2004 9:22 am

SubaruFreak je napisal/-a:no en softic:
Slika

tale v belm minicu jih nima vec kt 15-16 :?: :?: :?: fak
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr nov 03, 2004 10:03 am

čeprav me bojo še kje pretepli, ampak se morem strinjat s safyjem :lol:
Slika

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Napisal/-a poršejček Sr nov 03, 2004 10:22 am

RegY je napisal/-a:čeprav me bojo še kje pretepli, ampak se morem strinjat s safyjem :lol:

te podpiram ;)
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Sr nov 03, 2004 10:36 am

če si tak malo slike gledam sem kar orto srečn da sn ptujčan

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Re: adijooo

Napisal/-a SubaruFreak Sr nov 03, 2004 10:58 am

menjekul je napisal/-a:pa kak grd fol :cry

http://www.discoteka-funfactory.com/fai ... C06300.jpg

Ja sej tko med nami : tole dekletce kar micno izgleda... samo teeth restrainer pa res pokvari idilo...
Noro razmisljanje: si predstavljate prizor na urgenci:
se gresta tale in en model z uhanom na jeziku mal francoza... in pol se zatakneta skupi... :EE :wink: :rofl :cry
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr nov 03, 2004 2:08 pm

RegY je napisal/-a:čeprav me bojo še kje pretepli, ampak se morem strinjat s safyjem :lol:

VSI NA RegYja!!! Tepimo ga! :lol:

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Napisal/-a poršejček Sr nov 03, 2004 2:20 pm

pazi to:

http://www.discoteka-funfactory.com/fai ... C06319.jpg

ja na sliki bom.jupi :woohoo

http://www.discoteka-funfactory.com/fai ... C06320.jpg

waw za ritko me je prjeu.iiiii prvic sem bila prjeta za ritko iiiiiiii, prec mamici povedat!

http://www.discoteka-funfactory.com/fai ... C06321.jpg

waw mogoce bom celo sexala.....iiiii....matr mi je lustno.wiiiiii

fak so ene picke lahke...to mi ne gre v glavo, nima nubenga samospostovanja, nebi reku da je rugava k cevlj, ampak ta je se kr lusna :ue
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Sr nov 03, 2004 2:35 pm

childclub scena domača

look there
http://www.danmarkbynight.dk/

J.Blaze
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a J.Blaze Če nov 04, 2004 10:10 am

Rippy je napisal/-a:Slika

In kdaj gremo...? ekipa avtomobilize.com napade funfactory :twisted:

Tisti k se niste bli funu!! Da navte misll da te pi.cke s takimi ritkami kr mrgolijo tm nootr! Sam ene par jih je pa high so k svina, aja pa ce naletis na tapravo, te uzun lepo capci pocakajo in te prefukajo ker si enmu pi.ckohotu spelt, tko da pazte kaj delate!

Aja ti k si ptujcan, zakaj si ze took vesev da nisi iz LJ??
Johnny Blaze

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Če nov 04, 2004 10:23 am

SubaruFreak je napisal/-a:Takele zverce se pa jest ne bi branu:
Slika
:woohoo :wink: :EE :bow :DDD
rice. :twisted: :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če nov 04, 2004 10:41 am

J.Blaze je napisal/-a:Tisti k se niste bli funu!! Da navte misll da te pi.cke s takimi ritkami kr mrgolijo tm nootr! Sam ene par jih je pa high so k svina, aja pa ce naletis na tapravo, te uzun lepo capci pocakajo in te prefukajo ker si enmu pi.ckohotu spelt, tko da pazte kaj delate!

he he, mene so pred lipo tepl, ker sm enmu spelu pičko in tista piška je bla moja frendica, pa skup smo pršl....
tko da eni so tm samo zato da se tepejo
pa res so not 15 letnce, čefurčki frajer wannabe, šuge, pa ene par high class kurbic, ki ti dajo če si mau bl zrihtan, pa plačuješ s cankarji....

aja k smo že lih pr kurbicah, pred globalom model u fotrovem mislm da audiju odpele pofukat eno pičko, ona si zapiše njegovo telefonsko pa tablco in potem njeni frendi njemu neki težijo in ga izsiljujejo, ker mudel ne popusti mu razsujejo auto
podpis

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če nov 04, 2004 10:51 am

ko sem jaz bil nazadnje v Fan factory-ju to je blo pred cca dvemi leti je blo ql, ni blo kake pizdarije one plesalke so ble gate trgajoče :DDD folk pa je tak slikal tako bi bli na modni reviji. Drugač pa muska pa ostalo je blo super. Pa takrat si mogo obvezno pokazat onemu debelemu stricu zuni osebno :D Edino ko smo prišli ven je bla pred diskoteko racija pomojem ker je blo zun policajev ko smetja. No mi smo se samo odpelali.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Če nov 04, 2004 11:13 am

jap, fukfactory :lol: ni več to kar je bil, folk je bil na začetku še ql zdej je pa sam osmi razred not... to ni to, pa tud naveličal sem se ga že..., eh v globalu so pa spet tok fancy babe not da kar glava peče sam največja fora pa je k to babo prej vidiš zuni kako se ga z dobrovoljčkom naliva :x mislm kaj se dela neki high pa orng zrihtano če nima za pijačo v diskaču in ji gre tolk slabo da se gea mora zuni nalivat... pa ok če bi bil kakšen dober vin bi še šlo sam kaj k je dobrovoljček... sej isti šit je pred funom no bachus je ok vsaj mal starejši folk je not... v funa najbrš ne grem več pogledat
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 04, 2004 11:21 am

lublancan je napisal/-a:
J.Blaze je napisal/-a:Tisti k se niste bli funu!! Da navte misll da te pi.cke s takimi ritkami kr mrgolijo tm nootr! Sam ene par jih je pa high so k svina, aja pa ce naletis na tapravo, te uzun lepo capci pocakajo in te prefukajo ker si enmu pi.ckohotu spelt, tko da pazte kaj delate!

he he, mene so pred lipo tepl, ker sm enmu spelu pičko in tista piška je bla moja frendica, pa skup smo pršl....
tko da eni so tm samo zato da se tepejo
pa res so not 15 letnce, čefurčki frajer wannabe, šuge, pa ene par high class kurbic, ki ti dajo če si mau bl zrihtan, pa plačuješ s cankarji....

aja k smo že lih pr kurbicah, pred globalom model u fotrovem mislm da audiju odpele pofukat eno pičko, ona si zapiše njegovo telefonsko pa tablco in potem njeni frendi njemu neki težijo in ga izsiljujejo, ker mudel ne popusti mu razsujejo auto

Pol bomo pa spet mal začel po diskačih hodt - bodo sobote vsaj mal zanimivejše ratale odkar ni več dragov.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Če nov 04, 2004 11:41 am

ga pijemo u lublan na pločniku pa vidmo ene hudoooooo zrihtane pičke, mi usi mislmo u te pa so fency grejo zihr u globala la pa bakusa....
pol gremo pa mau ob lublanci in jih vidmo tm na klopci z litrco u rok
mislm še jst k nimam ne vem kolk keša se ga ne grem prej tko ulivat, ampak si kupm pijaču u lokalu
podpis

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če nov 04, 2004 11:46 am

poršejček je napisal/-a:pazi to:

http://www.discoteka-funfactory.com/fai ... C06319.jpg

ja na sliki bom.jupi :woohoo

http://www.discoteka-funfactory.com/fai ... C06320.jpg

waw za ritko me je prjeu.iiiii prvic sem bila prjeta za ritko iiiiiiii, prec mamici povedat!

http://www.discoteka-funfactory.com/fai ... C06321.jpg

waw mogoce bom celo sexala.....iiiii....matr mi je lustno.wiiiiii

fak so ene picke lahke...to mi ne gre v glavo, nima nubenga samospostovanja, nebi reku da je rugava k cevlj, ampak ta je se kr lusna :ue

Tega tipa jest poznam osebno in je s to žensko se mi zdi že kr neki cajta tko da se že od prej poznata. Drugač je pa to tak tip človeka da bi ga sam furu nazaj od kjer je prišel. Bom tko reku... Če vidiš na kakih busih tiste čefurjaske c-je v križu al pa podpis ŽELE u cirilici je to skor zihr on.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Če nov 04, 2004 12:05 pm

hehe najbolš da greš ke od DRAGAŠ ene dve tri greš notr po pra teh lubic jih pelš z avtom okol in to je to itak te noben ne ujame če jim spizdiš pol jih pa še dam peleš :) :P :twisted: 8) sej musko mate eni itak skor tko kokr u fanu :) 8)
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 04, 2004 12:11 pm

RAPMAN je napisal/-a:hehe najbolš da greš ke od DRAGAŠ ene dve tri greš notr po pra teh lubic jih pelš z avtom okol in to je to itak te noben ne ujame če jim spizdiš pol jih pa še dam peleš :) :P :twisted: 8) sej musko mate eni itak skor tko kokr u fanu :) 8)

Teh mladoletnic ne dam u avto - me bodo zarad pedofilstva zaprl.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost