Mare9mm je napisal/-a:RokyLuk je napisal/-a:grem jst jutr kupit ps2
Sam res, jest tud razmišlam...ops: en ščiš dvd player te stane 20 jurjev, PS2 je pa 35. Men se to res počas že tok pocen zdi, da bom mogu nabavt... Al bom pa počaku, če bo slučajno ko pride ta špil kakšna akcija ... Paket Novi PS2+Volan+GT4 za samo 40.000 Tolarjev in če kupite še danes, vam podarimo 8MB spominsko kartico...
AR_146 je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a:RokyLuk je napisal/-a:grem jst jutr kupit ps2
Sam res, jest tud razmišlam...ops: en ščiš dvd player te stane 20 jurjev, PS2 je pa 35. Men se to res počas že tok pocen zdi, da bom mogu nabavt... Al bom pa počaku, če bo slučajno ko pride ta špil kakšna akcija ... Paket Novi PS2+Volan+GT4 za samo 40.000 Tolarjev in če kupite še danes, vam podarimo 8MB spominsko kartico...
kje pa imajo to
VaLe je napisal/-a:Hmm... noro zgleda to. Bom mogo nabavit GT4![]()
Kaj ve kdo če se da keri drug volan iz PC na PS priklopit, ker jaz mam že doma F1 FF Wheel. Zdaj pa mi ni ravno še enga za kupovat za PS![]()
Oba imata USB samo nevem če je to kaj skladno...
Lp
Mare9mm je napisal/-a:Paket Novi PS2+Volan+GT4 za samo 40.000 Tolarjev in če kupite še danes, vam podarimo 8MB spominsko kartico...
TomyBoy2 je napisal/-a:To je tista MOMO varijanta ? Vem da je bilo drago, ko žafran.
V glavnem v tem novem Driving Force Pro, so tudi ForceFeedback sistem spremenili, tako da je to trenutno najbolj dodelan volan na tržiču, po dokaj ugodni ceni.![]()
Seveda, 100% ga bodo izkoristile samo igre na PS2. Je pa dobro, da bo zadeva sigurno delala, tudi na Playstation .3
TomyBoy2 je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:Hmm... noro zgleda to. Bom mogo nabavit GT4![]()
Kaj ve kdo če se da keri drug volan iz PC na PS priklopit, ker jaz mam že doma F1 FF Wheel. Zdaj pa mi ni ravno še enga za kupovat za PS![]()
Oba imata USB samo nevem če je to kaj skladno...
Lp
Kar se tiče volane VaLe, ti propoaočam, da prodaš zadevo.Ker ko boš enkrat probal ta volan, boš videl zakaj. Ta volan podpira 900 stopinjski zasuk(levo+desno), kar pomeni ultra realistično "volarizirane", kot v pravem avtomobilu, ter seveda driftanje. Pa še en plus ima, ko zadevo prikoipiš na PC, ga le ta avtomatsko prepozna in lepo dela v vseh igrah in tudi ForceFeedback popravek že obstaja ali pa že v novih XP-jih, tudi to deluje avtomatsko, še nisem probal.
Mare9mm je napisal/-a:Paket Novi PS2+Volan+GT4 za samo 40.000 Tolarjev in če kupite še danes, vam podarimo 8MB spominsko kartico...
Kar se tiče tistega kompleta, bo po vsej verjetnosti kakšen Bundle z igro, ki ponavadi stane kakšnih 5.000 sit več ali poloioco vrednosti igre. Mogoče bo tudi kakšna ponudba z volanom. Samo za 40K, bolj težko, saj sam volan stane skoraj toliko, kot cela konzola.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov