oooo fullback kako si pismo nč ne pokličešFullback je napisal/-a:gledam in se smejem

aja fullbac nice podpis

hm una bejba na rugby igrišču bi bla superFullback je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:oooo fullback kako si pismo nč ne pokličešFullback je napisal/-a:gledam in se smejemdrgač pa gledu sm pio prijetno
ooooo fak zdj bo pa un falus murko na tv. bruh bruh
aja fullbac nice podpispa še res je
ne vem zdej kaj ti je bolj vsec; rugby igrišče al una bejba :P
daewoo_rugby je napisal/-a:hm una bejba na rugby igrišču bi bla superFullback je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:oooo fullback kako si pismo nč ne pokličešFullback je napisal/-a:gledam in se smejemdrgač pa gledu sm pio prijetno
ne vem zdej kaj ti je bolj vsec; rugby igrišče al una bejba :Psm pa mislu sicer na igrišče
hehe se strinjamFullback je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:hm una bejba na rugby igrišču bi bla superFullback je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:oooo fullback kako si pismo nč ne pokličešFullback je napisal/-a:gledam in se smejemdrgač pa gledu sm pio prijetno
ne vem zdej kaj ti je bolj vsec; rugby igrišče al una bejba :Psm pa mislu sicer na igrišče
pol pa svizec... :P
Ej sej ti tut nimaš slabga podpisa![]()
Kakšna sočna bejba ti manjka...
2Fast&2Furious je napisal/-a:acid je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:sem gledal pio ja ... ni tok švohno ja ni pa tut neki high
se še spomnm unga tatooja iz ajdovščine laniops:
![]()
Nisi edini
jst se ga spomnem na bližino kšn cm ...tko je če prstaneš na odru ja
killah bee je napisal/-a:tuki je prispevek iz oddaje,za tiste ki niste videli![]()
http://24ur.com/naslovnica/eplus/20050322_2054079_6036957.php?Nxn=40
Killah ma vas rad
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov