:P

Cizi je napisal/-a:Biskvitek je napisal/-a:jst sm tud gledu dons videospotsm skor dol padu od smeha, fredi pride v kmečkih škornih iz Audija... edin una ženska k je not je pa toook lušššna.......
Ja seveda, če bi jo z lopato ''kresno'' preko glave bi se lopata zlomla od pudra.
cevapcic je napisal/-a:jao, sam če ne bi refrena povedu prbl 1567× v celotni pesmi.. Počas začne najedat.
Ti moja srnica ti še ne veeeeeeeeeeš.. :P
lp
Biskvitek je napisal/-a:jst sm tud gledu dons videospotsm skor dol padu od smeha, fredi pride v kmečkih škornih iz Audija... edin una ženska k je not je pa toook lušššna.......
INFINITI je napisal/-a:cevapcic je napisal/-a:jao, sam če ne bi refrena povedu prbl 1567× v celotni pesmi.. Počas začne najedat.
lp
Kaj pa pričakuješ od rudarja? -Glasbeni talent ala Tom Jones?![]()
Dej k***, očitno bolj si retarded bolj si priljubljen, gremo še mi dobit ene par kombinacij oblačil ki so skregane z okusom, fuknemo eno midi melodijo za ozadje, kamero bom jst eno staro s-vhs od doma prvleku, užgemo par štanc pa for free potalamo po intenetu "video spot" - ej mislim da ni šans da ne bomo fural BMW pa audi čez par mesecev :P
W|zz je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:cevapcic je napisal/-a:jao, sam če ne bi refrena povedu prbl 1567× v celotni pesmi.. Počas začne najedat.
lp
Dej k***, očitno bolj si retarded bolj si priljubljen, gremo še mi dobit ene par kombinacij oblačil ki so skregane z okusom, fuknemo eno midi melodijo za ozadje, kamero bom jst eno staro s-vhs od doma prvleku, užgemo par štanc pa for free potalamo po intenetu "video spot" - ej mislim da ni šans da ne bomo fural BMW pa audi čez par mesecev :P
Sam tok dobr mu pa spet ne gre, veš. Sej priljubljen je res ratu Fredy, ampak vecina ni bla njegov fan, ampak jim je biu kul ker je biu smešn. Glede furanja BMW pa Audija... Fredy je dubu ksne 15k na nastop in s tem kešem je komi račune za nazaj odplačvauDokaj žalostno ubistvu use skp...
Drgac se pa strinjam. Bl si R, bl si priljubljen. Oz. je to se najlazji nacin da postanes zvezda:P
@spot: Vedno si sanjala njega mi je biu dost hujsi k sm prvic gledu
ow tip dobi 800k na nstop ok? kake 15k a si na glavo padu.
preverjene informacije.
dej dej da ne začnemo če je sploh tok vreden.
M3 je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:cevapcic je napisal/-a:jao, sam če ne bi refrena povedu prbl 1567× v celotni pesmi.. Počas začne najedat.
lp
Sam tok dobr mu pa spet ne gre, veš. Sej priljubljen je res ratu Fredy, ampak vecina ni bla njegov fan, ampak jim je biu kul ker je biu smešn. Glede furanja BMW pa Audija... Fredy je dubu ksne 15k na nastop in s tem kešem je komi račune za nazaj odplačvauDokaj žalostno ubistvu use skp...
Drgac se pa strinjam. Bl si R, bl si priljubljen. Oz. je to se najlazji nacin da postanes zvezda:P
@spot: Vedno si sanjala njega mi je biu dost hujsi k sm prvic gledu
ow tip dobi 800k na nstop ok? kake 15k a si na glavo padu.
preverjene informacije.
dej dej da ne začnemo če je sploh tok vreden.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov