Nism se poslusu se dol vlecem sam ce je toze 4 mix kje mas pa s eostale 3 da jih dol povlecem....drgac pa kar tako naprej....po sldeh i
Umeka in Kanzyanija
MA ce gledas to komercialno muziko naso res, samo obsztajajo pa tudi avtorji k majo full hudo muziko samo jih noben ni pripravljem podpred pa saj na zecetku malo sfinancerat....pol mamo pa srot od muzike....
Zm3-D3n je napisal/-a:Nism se poslusu se dol vlecem sam ce je toze 4 mix kje mas pa s eostale 3 da jih dol povlecem....drgac pa kar tako naprej....po sldeh i Umeka in Kanzyanija
Ja mogoče bom dal še prve tri gor nz nz nz nz
Umek in Kanzyanij - nekdo ki še v svetu glasbe kaj pomeni v samem SVETU, zraven AVSENIKOV. Mislim da nobeden ni več kaj extra nardil... mogoče sem se koga pozabil :P
Bom pozaugal dol zarad firbca, ce je zadeva na izi bo celo sla na CD. Kolega vcasih kaj zmiksa in ga zmeraj prosim, da se meni zapece, ker je groovy. Sem drugace na trance-u in si tudi kr sam delam mixe, ker mi je sux posusat komad za komadom. More bit celota.
darkdog: kliknes z desnmu gumbom na link ki ga je dal VaLe in das save target as ali slovensko shrani cilj kot....Če si pa že poslušov prek neta ta mix se ti je pa verjetno shranil pod "Moji Dokumenti"
P.S. Ne morem še 0 povedat za mix ker ga se nimam dol