s_mande je napisal/-a:To igrico sem imel moznost igrati,ni me kaj pozitivno presenetila,naj te opozorim da nebos prevec pricakoval od igrice in sicer je grafika kot sama zelo slaba,drugace igrica ima neko vsebino zgodbo,je pa tudi kar zahtevna.Ni za otroke.
P.S.:Moram se to napisati...kaj sem se nasmejal ob Regy-vih postih...Tozil te bom za strah...miljoni.Oprosti nocem se znasati nad tabo,sam tako lahko pa nebos zasluzil,verjemi,govorim ti iz lastnih izkusenj.
Pa ne mislim nic slabega.
Pa naj se izkoristim priloznost in omenim kako nekateri moderatorji odgovarjajo na PM,tisti ki sem mu pisal vsaj 3x bo ze sam zase vedel...NI BILO NIKAKRSEGA ODGOVORA.
nitro1 je napisal/-a:@Italmašina ,thnx za link,bom vseen poskusu da vidm kva je zaen šrot kot nekateri pravte,sej drugač jo bom pa dol zagonu![]()
@Regy-vidim da si še zlo otročji da bi se zarad podpisa šel tožit,vzamem vse nazaj,sam priznaj pa da ni fer od tebe ker mi javno utrujaš s podpisom,je še veliko takih(še zdaj gor) ker PMja nism nobenga od tebe zasledu
eXtreme je napisal/-a:RegY, še nisi opazil da si ti tisti, ki dela največ nepravilnosti na forumu? Da si ti tisti, ki piše off topice, ki spodbuja k nasilju in nestrpnosti. Ce ti gre nekaj v nos, poslji PM. Ce ne dobis dogovori, blokiraj uporabnika dokler ne razcistita stvari. Ne pa da smetiš forum in topice s svojimi problemi.
Nevem, osebno te ne poznam, takole preko foruma te pa čisto nič ne maram, prav tako vrjetno še kak drug na forumu. Imas pač napačen pristop reševanja problemov.
Povzetek: težave rešuj preko PMjev, ne preko foruma. Veliko bolje je, da stvar pobrišeš in ne omeniš besede, kot pa da sprožiš prepir.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov