Ne vem zakaj, ampak prav siliš me da komentiram to tvoje brezglavo pisarjenje. Prvo na unem forumu niso bedaki ampak so ljudje ki vedo da to kar ti pišeš je nesmisel.
Raje preberi še enkrat preden pričneš obračat besede. Napisal sem nekateri, kar pomeni, da se vedno najdejo bedaki, ki začnejo pljuvati (neutemljeno) po konzolah in morajo modi in admini delati red (najvčekrat taka tema kar izgine ali se izbriše).
Vem, ker sem dal link parim kolegom...sam smejal so se!
Dobro, privoščim jim smeh. Razlog pa vedo samo oni (in mogoče ti).
In nadaljujem...tebi ni potrebno skrbeti za grafiko, grafične se ne razlikujejo tolk, vsaj za amaterje.
Hmm, res?!
Glede tega kdo je narejen za daljše obdobje... Najhujše dejstvo je, da igre za PS1 ne delajo več, ker so se osredotočili na PS2, kako se to sliši a?!! Kje si vidu da zdej vsi ki imajo starejše PC-je od petih let ne bodo videl novih iger ker jih več nihče dela zanje.
Očitno si me narobe razumel. Pisal sem, da ti samega hardware ni potrebno nadgrajevati, da boš igral najnovejše špile, ki so izboljšani. Prva generacija špilov je vedno znatno slabše grafično podkovana kot pa kasnejše generacije. Primerjaj GT3 in GT4, kejr boš opazil kar nekaj izboljšav. In to na istem hardwareu.
Igro na starem kompu se da igrat (več al manj) sam na grafiko low.
Igraj HL2 na 5 let starem PC-ju in ne obupaj zraven. Veliko sreče.
Trditve da se PC hardware preprosto prehitro razvija, ne bom obširno komentiral. Ti predlagaš naj se bolj počasneje razvija kot konzole, to je prav ane?
Jaz ne predlagam ničesar, to je samo plod tvoje domišljije.
Zato da boš lahko še bolj glasno govoril kako je konzola postala napredna.
Glede samih iger in igralnosti (ter deloma grafike, vsaj ob izidu same konzole), DA.
Drugi odstavek sicer nima smisla komentirati, ker si dvakrat isto napisal....ker je multifunkcijsko naravnan (to pomeni mnogo oz. več)...Vendar se to počasi spreminja...da bi posiljeval s svojim konceptom vsestranskosti (pomeni isto mnogo oz. več).
Tvoj komentar res ni potreben, ker očitno ti je poznavanje obeh strani (PC in konzole) španska vas. Odstavke je mišljen samo kot mnenje o Microsoftovi nakani o bodočih konzolah (Xbox 360) - večopravilnost novodobnih konzol (poleg iger, filmov in glasbe, še brskanje po netu in kup drugih reči (brez modčipa seveda)).