drgač pa Sports car GT tm maš not dost autou.. pa dost se jih na netu dubi... usaj učasih blo tko

Drey #24 je napisal/-a:evo en filmič http://www.mobisux.com/album/data/500/38328GTR1.wmv
drgač pa Sports car GT tm maš not dost autou.. pa dost se jih na netu dubi... usaj učasih blo tko
Dariooo je napisal/-a:no tema je malo stara ampak bom kr sm pisal...zdaj je vnih wttc race 07 igra vnih..
js sm si jo dol pobral instalirat tisti steam in se mi ne sanja kako bi jaz to igrico zagnal....pomoc prosim
LP
adis je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:no tema je malo stara ampak bom kr sm pisal...zdaj je vnih wttc race 07 igra vnih..
js sm si jo dol pobral instalirat tisti steam in se mi ne sanja kako bi jaz to igrico zagnal....pomoc prosim
LP
najdi zagonsko dadoteko igrce npr. v c:\program files\ mapa od igrce\ .... .exe
steam je bl za prepoznavo igrce - kao original da je pa da lahk online igraš - rabiš steam račun... sicer če si dal "dol" pol rabš crack
adis je napisal/-a:moraš imeti oba crack-a tako za race npr. wtcc.exe ( crack) kot steam.exe (crack) sicer prebrskaj malo mapo katero si dl ter poglej navodila običajno so prisotna pod readme.txt
Blinder je napisal/-a:Mam problemcek pri tej igrici, isto se mi dogaja pri gtr-ju(obe so produkt od simbija):
ko pridem v tisti meni -training/single player/multiplayer/nevemkajse- in potem izberem eno od teh moznosti, mi racunalnik zablokira. Pol ni druge pomoci kot reset.
Kaj bi lahko bil vzrok?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost