igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK To maj 31, 2005 2:45 pm

Courage™ je napisal/-a:jaz sem si enkrat prst v rit potisno pa me je tak zabolelo da potem nisem več prtov potiskal si v rit.

mislim jafak

:cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry tota je dozaj najhujša :cry :cry :cry
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 To maj 31, 2005 3:54 pm

Spolni užitki so lahko tude boleči :vc :EE

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To maj 31, 2005 4:41 pm

Pa še neki sm se spomnu

Uni tamali žužki k so ponavad pod kamni in so kot eni jajčki - mi smo jim pravli tankci. No enkrat sem jih nabral polno škatlico za foto film in jih stresel matki za vrat. Tolk me je namlatla da zdaj vem, da se tega ne počne :?

Pa s kolegom sva enkrat njegovo mlajšo sestro zajebala z uno foro k kako iz auspuha ven potegneš duha in jo pol namažeš z unim šmirom iz auspuha. No takrat je pa ta kolega dubu batine :twisted: , mene pa pol en cajt ni blo blizu :D

Pa še kej se najde.

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK To maj 31, 2005 5:24 pm

Pa s kolegom sva enkrat njegovo mlajšo sestro zajebala z uno foro k kako iz auspuha ven potegneš duha in jo pol namažeš z unim šmirom iz auspuha. No takrat je pa ta kolega dubu batine , mene pa pol en cajt ni blo blizu

To pa mi je znano :P

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. To maj 31, 2005 5:46 pm

HONDEK je napisal/-a:
Pa s kolegom sva enkrat njegovo mlajšo sestro zajebala z uno foro k kako iz auspuha ven potegneš duha in jo pol namažeš z unim šmirom iz auspuha. No takrat je pa ta kolega dubu batine , mene pa pol en cajt ni blo blizu

To pa mi je znano :P

Tud men :P

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To maj 31, 2005 6:37 pm

Ko sn imel 3 leta sn hotu iz balkona rožo brcnit pa sem mal zgrešil in sem zgrmel iz balkona en štuk nižje direkt na glavo na beton, da se mi je kar :noro . Pol so me v bolnico pelal od tam sem jim hotel pa spičit. Pol so me itak zalovili ker sem priletel direkt ke kjer so imele sestre za kafe kuhat. No takrat so me pol pa za poteljlo za roke in noge privezal z plenicami.-(mučenje živali oz ljudi) Eno plenico na roki sn pol tolk razgrizu da sn si vsaj to osvobodil.

Pol enkrat smo eni starim ženici kamenje na streho bajte metal da je ropotalo ženica pa upila-nam pa se je to početje zdelo neznansko zabavno (mislem kere mone)

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK To maj 31, 2005 6:52 pm

- še ena kruta. ko sem bil star priblišno 2leti in sem bil pri babici v mestu, sem še lulal v kahlo, in to kaj je blo v hahli sem skozi balkon vlil hišniku ki je pod balkonom basal premog v skladišče.

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 To maj 31, 2005 11:17 pm

P*zda eni (ne)znate nakladat :roll: :roll: :bonk

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Sr jun 01, 2005 1:02 am

Tega je dost za pisat!
3 leta: sm scal babici na rože z balkona ker se mi ni dal it vn scat (nismo mel v bajti WC-ja) in njej ni blo nc jasn zakaj se ji rože sušijo dokler me enkrat ni dobila!

4 leta: dobu nov kolo (kekec) drugi dan mel čist celga razbitga (kladvo) od takrat nisem dobu več novega kolesa.

5 let: Vedno sm bejžu po jarku od doma, k sm bil v varstu pri babici in to me je enkrat tok naseskala da nikol tega nism več delu. Enkrat pobegnu iz vrtca, k sm pršu domov mtki nc jasn me pelala nazaj v vrtec in napizdila tršico :lol:

6 let: fotru uzel avto (nov golf II) in se zabil v ograjo. Se ne spomnem kako so ukrepal.

8 let: K sm pršu v šolo sm mogu it do tršice da ji neki dam in ona pred celim klasom pove kako men smrdi iz ust, jst pa sm en dan pred tem jedu česen! Mene je blo tok sram kot še nikol, k sm mtki povedu jo je tok napizdila ja je blo k joj :lol:

11 let: sm enmu v šoli zlomu nos in se mu je tok uscal iz nosa da je bla kr lužca na tleh, ampak mu je čist prov kaj me je pa zajebavu po vrhu pa še spotaknu :evil: od takrat so se začeli problemi v šol.

13 let: sm se vozu z skuterjem (rent-a bike) okol šole in ravnatelca vidla kako kao jst ogrožam pešce čeprov nism jst vozu (smo se menjal) in je kr poklicala policijo tko da sm prvič mogu it sodniku za prekrške :evil:

14 let: začel kadit sam me je fotk hitr zalotu (ujoj problemi) pri dejanju tko da od takrat več ne kadim!

15: začel krast dokler me niso dobil v intersparju in so me pelal mtki v službo od takrat ne kradem več!

mal sm se razpisu :oops: pomoje bi se še kj najdl!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jun 01, 2005 6:14 am

No ja s kolegom sva mela en cajt full užitke da sva skrivila znak, od katerga cev ej bila votla, pa sva not metalča petarde, čez pa kamne - in pol sva poslušala, kako kamni o kaki strehi dol padajo pa cegle lomjo. Pol sva pa to sprobavala tut s frnikulami - sam preveč ceglov razsujejo kolega so pol enkrat dobil, pa je mogu njegov fotr plačat pol nove strehe, pa še en nov znak.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Sr jun 01, 2005 9:01 am

scorpion king je napisal/-a:jz sm pa u 3jem klasu eni prfoksu nesu zvezk pokazat, pa sm se spoteknu, hotu ujet in ji ponesreč potegnu dol komplet kiklo s hlačkami in z glavo prletu direkt v njeno mednožje- še zdej ne vem kako mi je tp ratal. Ampak prfoksa je bla pa u uber huda, ena študentka al neki tazga.

Slika :P
Slika

Uporabniški avatar
Bidba
Nov uporabnik

Kraj: mb

Napisal/-a Bidba Sr jun 01, 2005 12:52 pm

Meni pa se je pri mojih takrat 20 letih zgodla ena podobna smeha vredna prigoda.

Se peljem jaz z vlakom proti Ljublajani in v kupeju zraven mene sedi mama s približno 5 let starim otrokom.
Ta otrok je približno pol poti strmel vame. No in ker je blo meni dolgčas sem mu začel pokat face (mama mojih norčij ni opazila) in na koncu sem mu še pokazal jezik. Nakar meni tamali pokaže jezik nazaj.
Naenkrat prileti na otrokovo lice klofuta iz mamine smeri in zaslišijo se besede da se gospodu in sploh starejšim ne sme kazat jezika in bla, bla, bla... V galavnem meni je blo hudo a se še danes nasmejim tej hudo nori sceni izpred šestih let.

Drugač pa v otroštvu tolko pizdarij da bi samo poste nabijal.

No pa vseeno po bloku sma s mojim sosedom nastavljala j***a na prag pred vrata (tak da stoji pokončno in da se dotika vrat in tal) pol pa pozvonila in pobegnila. Jajce se je pa ko so se vrata odprla skotalilo čez prag in ko je sosed vrata zaprl se je jajce lepo zmečkalo.

To so bli zlati časi ja.

Lp miha

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jun 01, 2005 12:59 pm

Bidba je napisal/-a:No pa vseeno po bloku sma s mojim sosedom nastavljala j***a na prag pred vrata (tak da stoji pokončno in da se dotika vrat in tal) pol pa pozvonila in pobegnila. Jajce se je pa ko so se vrata odprla skotalilo čez prag in ko je sosed vrata zaprl se je jajce lepo zmečkalo.

To so bli zlati časi ja.

Lp miha

No neki podobnega smo mi delal, sam da smo naslonil polno kanto za smeti na vrata in pozvonil pa laufal. Po možnosti smo pa navrh naložil še full pasjih drekov, da so se skotalil po stanvanju, ko je človek odprl vrata.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 01, 2005 1:06 pm

Pri 11. sem odkril da je sprej za lase izvrsten plamenometalec, ko ga spariš skupaj z vžigalnikom. Ko so staari starši spali nekega nedeljskega jutra sem veselo testiral požig balkonskih cvetlic in ugotovil, da tiste bolj suhe gorijo do te mere da lahko ogenj stali plastično streho...jao kaj sem se usral - na srečo ni bilo batin, ker sem bil drugače priden otrok. :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr jun 01, 2005 2:11 pm

nebivedu je napisal/-a:
Bidba je napisal/-a:No pa vseeno po bloku sma s mojim sosedom nastavljala j***a na prag pred vrata (tak da stoji pokončno in da se dotika vrat in tal) pol pa pozvonila in pobegnila. Jajce se je pa ko so se vrata odprla skotalilo čez prag in ko je sosed vrata zaprl se je jajce lepo zmečkalo.

To so bli zlati časi ja.

Lp miha

No neki podobnega smo mi delal, sam da smo naslonil polno kanto za smeti na vrata in pozvonil pa laufal. Po možnosti smo pa navrh naložil še full pasjih drekov, da so se skotalil po stanvanju, ko je človek odprl vrata.

:lol: ha ha ha ha ha. hudo hecno tole! bi blo pa treba enkrat probat.

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr jun 01, 2005 10:56 pm

Blo mi je 10 let, fotr kupu za tiste časa ta novga Roga mountain bajk al kaj je že.
Jst fotru spizdu bicikl, kumi nekak poganju še zdej ne vem, šel na takrat aktualno progo BMX in pr taprvem hribčku tok skoču, da se pristal glih na sredini dvh hribčkov, posledica tega je polomu biciku na pol ter en hud udarec v moj moški ponos :nae plus batine s ta tanko leskovo šibo, neki časa sm na ritizgledu k zebra.
Blo je še več takih in podobnih dogodkov.
LP

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Če jun 02, 2005 5:50 pm

jst pak sm biu mejhn sm zmeri k sm kej dubu u roke uzeu kladivo in sraufenciger :lol:
pol ko smo zivel na smrtnikovi se je tam velikrat do teniskega igrisca vozil en avto in jest sm vrgu lonc na njega z tozo :D pol pa k smo bli tam pred 4leti torej9let sm narisu pod balkonom soška fronta :lol: :lol: :lol: to sm pa su na spodnji balkon kjer je bla babi ampak ej lol pa nikol nism dobu batine.
drgac pa babi na igu sm se enkrat z kolesom furu pol sm pa padu in so mi u kolenu ostal par kamenckov.pol jest spicim gor pa dam nekak kolen u umivaunik pa perem pol pa mat odspodi se dere igor igor a je kej narobe pa jest tko ne use je uredu sam roke si perem.pol pa ded pride gor pa me vidi.... itd itd., pol vem da sm se enkrat z skirojem pelu dol po klancu pa mi je uno balanco dol ruknlo tak da sm padu me je glava bolela.... pol se spomnem da sva na morju z sosedom frendom z skirojom dol pelala po hribu je en strm hrib k se prpeles za avtom do dol(ce kdo pozn dramelj u crikvenici)! no skratka je asfalt in preden smo prisli do peska sva mocno bremzala in zadnje kolescek je radal prvo kvadrat pol pa trikotnik :lol: ....
pol vem da smo iz hladilnika limone kradl k smo hotl zasluzit z limonado pa smeti smo po domovih pobiral pa u kontejner metal apak biu je zalsuzek!!!!!
pol na smrtnikovi navrhu bloka smo dol use zivo okroguga dol metal pa vem da sm cez moj oken usak dan kej vn vrgu pol pa k smo sli vn sm tko mat reku glej mami kaj sm najdu po pa ona un face a nimas ze nek tazga ti?? jst itak da ne!!! :P :-P
pa velik je se tega od kraje do vozenja avta....
mali princ trgovina bivsa tam pri stari cerkvi ko je zdej posta k zivimo tam cez cesto no u malem princu vem da sm ob ush kamerah ukradu opla astro in pol sm se ful bau da me nebi ujel pol sm ga pa razbou sam me niso najdl....
no z avi sm pa mel kr sreco nism se nc zletu nc cist nc!!
ajde ce se mi se kej zgodi boste zvedl!... :!:
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če jun 02, 2005 6:50 pm

WTF audi racing.
Kaj si to zdej ti napisal mi ni jasno. Kaj avto si ukradu al kaj?
no u malem princu vem da sm ob ush kamerah ukradu opla astro in pol sm se ful bau da me nebi ujel pol sm ga pa razbou sam me niso najdl....
no z avi sm pa mel kr sreco nism se nc zletu nc cist nc!!

In to naj ti bi verjel(i). Ne nakladaj..... :roll: :roll:

Pa dej pišeš pa tako da sem 30 min bral tvoj post pa si razlagal zraven kaj si htel povedat :evil:

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Če jun 02, 2005 8:36 pm

Pomoje je tale audi racing še zmeri mulc in mu še zmeri dogaja...
čeprou jest njegovih zgodbic sploh nism do konca bral ker tko piše kot bi pisal 7 letni mulc..kr ena nakladanja :roll: :roll: :roll: :bonk

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Če jun 02, 2005 10:47 pm

Huda tema! :lol: Jst nism biu tok bad boy no...iz vrtca nism uhaju, mi je blo čist kul, osnovne šole razn dveh ur v 8. klasu nism špricu, ok srednja je druga zgodba...avtov nism kradu, moj prvi tatinski podvig se je klavrno končl, ker so me mati zalotili z čigumom ki ga niso plačali, avto sm vozu predn sm izpit nared, ja...em, kaj še...en paradajz sm vrgu enmu jugotu na šipo, pa še zdej ne vem zakaj... :? Drgač pa... Še zdej rd kkšno neumnost ušpičm, seveda dokler se ne dela škoda...
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost