Courage™ je napisal/-a:jaz sem si enkrat prst v rit potisno pa me je tak zabolelo da potem nisem več prtov potiskal si v rit.
mislim jafak

scorpion king je napisal/-a:jz sm pa u 3jem klasu eni prfoksu nesu zvezk pokazat, pa sm se spoteknu, hotu ujet in ji ponesreč potegnu dol komplet kiklo s hlačkami in z glavo prletu direkt v njeno mednožje- še zdej ne vem kako mi je tp ratal. Ampak prfoksa je bla pa u uber huda, ena študentka al neki tazga.
Bidba je napisal/-a:No pa vseeno po bloku sma s mojim sosedom nastavljala j***a na prag pred vrata (tak da stoji pokončno in da se dotika vrat in tal) pol pa pozvonila in pobegnila. Jajce se je pa ko so se vrata odprla skotalilo čez prag in ko je sosed vrata zaprl se je jajce lepo zmečkalo.
To so bli zlati časi ja.
Lp miha
nebivedu je napisal/-a:Bidba je napisal/-a:No pa vseeno po bloku sma s mojim sosedom nastavljala j***a na prag pred vrata (tak da stoji pokončno in da se dotika vrat in tal) pol pa pozvonila in pobegnila. Jajce se je pa ko so se vrata odprla skotalilo čez prag in ko je sosed vrata zaprl se je jajce lepo zmečkalo.
To so bli zlati časi ja.
Lp miha
No neki podobnega smo mi delal, sam da smo naslonil polno kanto za smeti na vrata in pozvonil pa laufal. Po možnosti smo pa navrh naložil še full pasjih drekov, da so se skotalil po stanvanju, ko je človek odprl vrata.
no u malem princu vem da sm ob ush kamerah ukradu opla astro in pol sm se ful bau da me nebi ujel pol sm ga pa razbou sam me niso najdl....
no z avi sm pa mel kr sreco nism se nc zletu nc cist nc!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost